Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklina acaba sorusu gelmesi , aslinda ne yapman gerektigini gosteriyor.Sevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..
Asla ama asla evlenmezdim.Inan ki evlendikten sonra o psikolojik şiddetler daha da artıyor.Eşim nişanlıyken çok başkaydı evlendikten sonra tam bir aile delisi oldu çıktı.Bana inan sevgi her şeyin çözümü olmuyor bazen.Keşke evlenmeseydim de hayatım böyle olmasaydı demektense hiç o yola girmemek en iyisi.Çünkü evime almam yanlarına gitmem demekle olmuyor.Bende evlenmeden önce aynısını dedim ama her yanlarına gitmediğimde eşim bir tık daha benden uzaklaşıp onların esiri oldu.Bana herkes evlenme o aile kötü seni üzerler dedikleri halde bile bile evlendim.Hatamın bedelini hastalıktan kurtulamayarak ödüyorum şuan.Antidepresanlar mı kullanmadım sinirden saçlarımı mı yolmadım neler yaptım neler.Kötü insan her daim kötüdür asla değişmez.Inan ki nişanlıyken sıkıntı çıkıyorsa bu Allahtan gelen bi işarettir.Ben hata yaptım onca sıkıntıya rağmen devam ettirdim.Hala eşime çok aşığım o da bana çok aşık ama ikimiz de aile yüzünden mahvolduk.Şimdi olsa asla evlenmezdim diyor musunuz yoksa
Yine evlenir miyDiniz
Ama hala çok aşığız diyorsunuz demekki çokta etkilenmemişsiniz ailelerdenAsla ama asla evlenmezdim.Inan ki evlendikten sonra o psikolojik şiddetler daha da artıyor.Eşim nişanlıyken çok başkaydı evlendikten sonra tam bir aile delisi oldu çıktı.Bana inan sevgi her şeyin çözümü olmuyor bazen.Keşke evlenmeseydim de hayatım böyle olmasaydı demektense hiç o yola girmemek en iyisi.Çünkü evime almam yanlarına gitmem demekle olmuyor.Bende evlenmeden önce aynısını dedim ama her yanlarına gitmediğimde eşim bir tık daha benden uzaklaşıp onların esiri oldu.Bana herkes evlenme o aile kötü seni üzerler dedikleri halde bile bile evlendim.Hatamın bedelini hastalıktan kurtulamayarak ödüyorum şuan.Antidepresanlar mı kullanmadım sinirden saçlarımı mı yolmadım neler yaptım neler.Kötü insan her daim kötüdür asla değişmez.Inan ki nişanlıyken sıkıntı çıkıyorsa bu Allahtan gelen bi işarettir.Ben hata yaptım onca sıkıntıya rağmen devam ettirdim.Hala eşime çok aşığım o da bana çok aşık ama ikimiz de aile yüzünden mahvolduk.
Yok hayır etkilenmez olur muyuz hala daha büyük büyük kavgalar kopuyor evimizin içinde.Inan ki ölene kadar da devam edeceğine eminim.Aşık olmak başka bir şey ben ona çok aşığım ama yıllarca ailesine katlanabilir miyim bilmiyorum.Kimse boşanmak için evevlenmiyosonuçta.Inan şu zamana kadar boşanmadıysak hep benim ailemin bizi yumuşatması sayesinde.Malesef hicbirimizde peygamber sabrı yok ve bir süre sonra hepimiz patlıyoruz bir yerde.Uzun uzun yazmak istemiyorum sıkmamak için ama sana şöyle bir örnek vereyim en ufağından.Düşün ki bir bayram günü eşinin ailesine ziyarete gidiyorsunuz ya da her hangi bir gün ve hep ağlayarak dönüyorsun ordan.Buna ne kadar katlanırsın?Sen çok seviyorsun farkindayim ama evlilik fazla hayal kaldıran bir şey değil malesef.Istersen çok güçlü bir kadın ol en akıllı sen ol ama gel gelelim ki cahile lafın geçmiyor yiyip yutuyorlar insanı.Ezdirmem kendimi diye düşünme evlenmeden önce hep derdim ki beni ezecek insan anasından doğmadı daha.Ama nikah günümde bile zehir ettiler her şeyi.Büyük konuşmuşum dedim geçtim ama sen gel bir de içime sor.Hayat zor aileler daha da zorlaştırıyor.Ben sana ayrıl evlenme falan diyemem her karar kişinin kendine aittir sana sadece kendi hayatımdan örnek verebilirim.Asla vazgeçemem diyorsan çok aşığım diyorsan bırakma ama yaşayacaklarını da göz önünde bulundur canım❤Ama hala çok aşığız diyorsunuz demekki çokta etkilenmemişsiniz ailelerden
Aynen benim de aklıma kızılcık şerbeti geldi konuyu okuyunca.Kizilcik serbeti 2 loading![]()
Sen serbes büyüdüysen .yapamazsin bunlarla sevgilini cok seviyorsan evlendiginizde ya görüşmüceksiniz oda olmaz mecbur görüşceksiniz birde aileler hoslanmadiysa bir birlerinden elbet birgün patlak verir kavga cikar siz yipranirsiniz evlenmeden nasil rahat etmek istiyorsan onu yap bekara adam boşamak kolay evlendiginde zor olur zaten böyle bir aileyle olmazSevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..