Ayyaşın (Adamın) teki tutmuş 2 aylık hamile karısının saçından bağıra çağıra yerlerde sürüklüyordu, yanından onlarca ADAM? geçti... ve hiç birisi yardım dahi etmedi... sonra polisler geldi... Kadına şikayetmisin diye sordular... Kadının verdiği cevap: HAYIR!!! .. (bu sabah haberlerde gördüğüm olay)...
Sorarım NEDEN? neden bize işkence ettikleri halde susuyoruz... Çünkü güçsüzüz... belkide o kadının şikayetçi olmama nedeni... korkusudur... İş yok, para yok, sana sahip çıkacak bir aile bile yok... napalım dayakçı da olsa koca kocadır... satmıyor sattırmıyor...
Peki ya çalışan bayanlarımız... Para var... kocasının dayağından kaçmak için ayrılsa, kendine bakabilir... Ama yinede şikayetçi değilim memur bey.. kocamdır, döverde söverde... küçük yerlerde dul olmak zordur... Erkek dulsa ikinci, üçüncü sorun olmaz... kadın dul ise... Oğlum iyicene düşündünmü, bu kadın ne yapmışta ayrılmış kocasından...
Ve birde kadınların herzamanki büyük düşmanı biz kadınlardır...
:Ay kız gördünmü, kaç kişinin altına girmiştir bu... ay bakire bile değil... pislik o....
:Ayy ne kadar da yakışıklı çocuk, hayatına kaç tane kadın girmiştir kimbilir, baksana valla çok tecrübeli...
Ve sonra ailelerimiz:
:Kız kısmı okumaz, otur evinde anana yardım et...
:Aslan oğlum benim, iyikide doğurmuş anan seni...
:Namusumuzu beş paralık ettin... Şimdi biz elalemin yüzüne nasıl bakabiliriz...
:Vay Aslan oğlum milli olmuş...
Evli olanlarla ilişki:
: Ne yapayım canım Aşık oldum... Hem karısını sevmiyorki...
: Amann karısını boşayıpta beni alacak...Zaten mutsuz bir ilişki yaşamışta mış mışş....
KADINLARIN DÜŞMANI BENİM... BENİM DÜŞMANLARIM İSE KADINLAR...
Daha binlerce şiddet... tecavüz... geçimsizlik... küçümseme... haksızlık... biri kadın olmak kolaymı dedi... çk pis gülerim işte ben buna...
Kadına Şiddet mi?
Kadına Taciz mi?
Kadına Tecavüz mü?
Kürtaj mı?
Kadın Kısmı Çok Konuşmaz!
SUSS!! Denildi...
Kadın kocasından dayak yedi,
ailesi;"kocandır kızım hep döver hem sever,bu eveartık ölün girer, dön kocana dedi.."
SUSTU..
kız üvey babasından yada akrabalarından taciz gördü, aile;
"küçük o yanlış anlamıştır,aa olur mu öyle şey yalan söylüyor!
dikkat çekmek için yapıyordur"dedi.
SUSTU...
Kız tecavüze uğradı,"eli işte gözü oynaştaydı kız kısmını gevşek bırakırsan böyle olur!
zaten gözü vardı onunda"denildi..
Dava açmak istedi. ailesi;
"duyulmasın namusumuz iki paralık oldu deyip tecavüzcüsüyle zorla"evlendirdi..
tıpkı zorla sahip olunulduğu gibi!
SUSTU...
Kız Hamile kaldı..
Kürtaj olmak istedi.. Tecavüzcüsü (Koca!);
"o benim çocuğum aldıramazsın!"dedi
ve kadını o gece öldürene kadar dövdü..
Bu,kadının Son SUSUŞUYDU...
Kadın ÖLDÜ...
Toplumun kalbi nasırlaşmıştı.. Gazetede okundu,tüh vahlandı...kimse anlamadı..
Çünkü hala,
Analar ölüme gidecek daha nice kızlar doğuruyorlardı.