• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadin resmen esime yazdi gozumun onunde

Ay kizlar yine ben bugun eczaneye gidiyordum dedim esimede bir ugrayayim. Neyse girdim iceri bir kadin girdi isle ilgili konusmaya basladilar. Komik birsey yok ortada kadin esime bakiyor gozlerini kaciriyor guluyor sonra yime boyle cocuksu hareketler yapiyor. Esime bakiyorum normal davraniyor. Takmayayim dedm markete gitme bahanesiyle dukkandan cikayim dedm icerde esim bir arkadasi ve bu bayan var geri geldigimde bir baktim kapinin onunde 3 u konusuyorlar bir gulusmeler gormenz lazim ama kadin esime bakarak konusuyor yanlarindan gecerken oyle bir bakis attim ki esime 15 saniye sonra pesimden geldi. Arkadasida gordu bakisimi. Kadin beni goruyor ama tinlamiyor artik esi oldugumumu dusunmedi nedense. Esim iceri girdikten snra kadin esimin arkadasla vedalasip hemen gitti.. onunla muhabbet etmiyor yani. Sonra bende trip atip eve geldim. Kizlar sizce abattim mi yoksa tribime eve gelincede devam edeyim mi ama gorsenz kadin resmen esime yazdi hemde gozumun onunde.:20::14::22:

eşinin hiç suçu yok
o yelloz paçoz zilli kadını alıcaksın evire çevire döveceksin
edepsiz
ayy nasıl sinir oldum !!!

Annem babam ben cay bahcesin de oturuyoruz 3 tane kadin kizil sacli biri sari kafali. Babama dik dik bakiyorlar muhabbeti kestiler bakiyorlar kadinlar 50 yaslarinda ben 27 yasindayim kafam yere egik yuruyorum kimi zaman bu kadinlar bir de tayt giymis genclere ozenircesine simdi bir laf soylucem sinir oldum yaaa.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birisi benim esime cilveli bakcak bende suscam haa allah korusun o ortamda hemen esimin yanina gider koluna girer hayatim bir saniye gelirmisin der o ortamdan uzaklastiririm. Kadinada heran pencelerini cikarrtcak aslan gibi bakarim :-) boyle olay nisanlimla basima geldi. Hemen yanina gittim kulagina "kizin cilveleri hosuna gidiyor herhalde bunu fena odetcem dedim" sonra gulumseyerek askim bi saniye bakarmisin bana dedim ve kiz mosmor ayrildi nisanlimin yaninda. Var boyle tipler :-)
Dip not: asiri kiskanc bir insanim :-)

Back
X