- 26 Şubat 2016
- 52
- 10
- 3
- Konu Sahibi gulsenfatsa
Dün bir konu acmistim.Erkek arkadasima fotograf gonderdim "bu ne hal uyuşturucu bağımlısı gibi cikmissin" diye tepki vermisti.Bu sözünden dolayi rahatsız oldugumu soyledim ama uzatmadim.Sabah baska bi fotoğraf atiyim belki bunu begenir dedim.fotografi attigimda da inşallah bu defa keş gibi cikmissin demezsin diye yazdim."Bu ne hal kız"diye yazip sonunda dil cikarmisti. Moralim bozuldu.Belki biraz uzak durursam hatasini anlar dedim.uzak dediysem oyle askimla bitanemli konusmadim sadece.Neyse böyle böyle akşam oldu. Dışarı cikcakti aksam yazmis askim dışarı cikcam haberin olsun diye bende tmm cnm iyi eglenceler eve gectiginde konusuruz diye yazdim.gece bilmem saat kac napiyosun cnm diye yazdi.kisa kisa cvplar verdik birbirimize en sonunda dayanamadm neyin var diye sormayacak misn dedim.Soyledigin sozlerden rahatsz oldum KIRILDIM lütfen bi daha böyle şeyler söyleme bana dedim.iyi niyetinden şüphem yok kötü niyetle soylememissindir fakat rahatsız oldum dedim.begenmeyebilirsn dedim fakat böyle acimaszca elestirince kötü hissediyorum uzuluyorum dedim.
O ise acti agzini yumdu gözünü. Böyle birsey icin uzulmemeyi ogrenmelisin cocuk musun sen ergen gibi davraniyosn. Ne var yani bunu soylediysem yakin olalim diye böyle konustum sende gül geç dedi. Kendine güvenin yok.insanda keyif birakmiyosn vs vs daha bir sürü sey soyledi.
Sorun su ki hanimlar ben bana uyuşturucu bagimlisi demesine takmazdm aslinda sonrasinda güzel bir cift söz soyleseydi eger. Tmm güzel sozde soylemesn tsk etsin en azından. Ben gondermeden önce o bana fotoğraf atmisti vasat bi durumdaydi ama askim cok tatlı ve yakışıklı cikmissin dedim ama gözlerin kizarmis uykusz gibisn dedim.Ben böyle diyorum onun verdiği tepki beni üzdü.
Hepimiz insaniz zaman zaman gururumuz oksansn isteriz.cok mu sey istiyorum cok agir konustu benimle cok kirginim kendisine
O ise acti agzini yumdu gözünü. Böyle birsey icin uzulmemeyi ogrenmelisin cocuk musun sen ergen gibi davraniyosn. Ne var yani bunu soylediysem yakin olalim diye böyle konustum sende gül geç dedi. Kendine güvenin yok.insanda keyif birakmiyosn vs vs daha bir sürü sey soyledi.
Sorun su ki hanimlar ben bana uyuşturucu bagimlisi demesine takmazdm aslinda sonrasinda güzel bir cift söz soyleseydi eger. Tmm güzel sozde soylemesn tsk etsin en azından. Ben gondermeden önce o bana fotoğraf atmisti vasat bi durumdaydi ama askim cok tatlı ve yakışıklı cikmissin dedim ama gözlerin kizarmis uykusz gibisn dedim.Ben böyle diyorum onun verdiği tepki beni üzdü.
Hepimiz insaniz zaman zaman gururumuz oksansn isteriz.cok mu sey istiyorum cok agir konustu benimle cok kirginim kendisine