Kadin ruhundan anlamayan sevgili

gulsenfatsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
52
10
3
Dün bir konu acmistim.Erkek arkadasima fotograf gonderdim "bu ne hal uyuşturucu bağımlısı gibi cikmissin" diye tepki vermisti.Bu sözünden dolayi rahatsız oldugumu soyledim ama uzatmadim.Sabah baska bi fotoğraf atiyim belki bunu begenir dedim.fotografi attigimda da inşallah bu defa keş gibi cikmissin demezsin diye yazdim."Bu ne hal kız"diye yazip sonunda dil cikarmisti. Moralim bozuldu.Belki biraz uzak durursam hatasini anlar dedim.uzak dediysem oyle askimla bitanemli konusmadim sadece.Neyse böyle böyle akşam oldu. Dışarı cikcakti aksam yazmis askim dışarı cikcam haberin olsun diye bende tmm cnm iyi eglenceler eve gectiginde konusuruz diye yazdim.gece bilmem saat kac napiyosun cnm diye yazdi.kisa kisa cvplar verdik birbirimize en sonunda dayanamadm neyin var diye sormayacak misn dedim.Soyledigin sozlerden rahatsz oldum KIRILDIM lütfen bi daha böyle şeyler söyleme bana dedim.iyi niyetinden şüphem yok kötü niyetle soylememissindir fakat rahatsız oldum dedim.begenmeyebilirsn dedim fakat böyle acimaszca elestirince kötü hissediyorum uzuluyorum dedim.

O ise acti agzini yumdu gözünü. Böyle birsey icin uzulmemeyi ogrenmelisin cocuk musun sen ergen gibi davraniyosn. Ne var yani bunu soylediysem yakin olalim diye böyle konustum sende gül geç dedi. Kendine güvenin yok.insanda keyif birakmiyosn vs vs daha bir sürü sey soyledi.

Sorun su ki hanimlar ben bana uyuşturucu bagimlisi demesine takmazdm aslinda sonrasinda güzel bir cift söz soyleseydi eger. Tmm güzel sozde soylemesn tsk etsin en azından. Ben gondermeden önce o bana fotoğraf atmisti vasat bi durumdaydi ama askim cok tatlı ve yakışıklı cikmissin dedim ama gözlerin kizarmis uykusz gibisn dedim.Ben böyle diyorum onun verdiği tepki beni üzdü.

Hepimiz insaniz zaman zaman gururumuz oksansn isteriz.cok mu sey istiyorum cok agir konustu benimle cok kirginim kendisine

Durumun çok kötü kimse böyle laflar işitmeyi hak etmez sağlam bir uyarı çekmelisin yoksa gelecekte gözü dışarıya bakmaya başlar daha çok üzülürsün. En güzel fotoğraflarınıza bile bahane bulmaya hazır gibi görünüyor

siz çocuk musunuz sizi azarlıyor? o lafları sayarken siz ne diyorsunuz çok merak ettim.

ben olsam böyle diyen insanla kavga bile etmezdim. senin ağzından çıkan lafıları kulağın duyuyor mu, kendine gel der geçer kenara köpürmesini izlerdim.

siz çocuk musunuz sizi azarlıyor? o lafları sayarken siz ne diyorsunuz çok merak ettim.

ben olsam böyle diyen insanla kavga bile etmezdim. senin ağzından çıkan lafıları kulağın duyuyor mu, kendine gel der geçer kenara köpürmesini izlerdim.
Ne dediyse aynisini dedim karsilik verdim her sozune altta kalmadim yani. En sonunda herkes günah keçisi etti beni diyo. Baskasinin hirsini benden cikarma dedim.konuyu kapatalm uzatmayalm lütfen uyumak istiyorum iyi geceler dedi peki iyi geceler dedim o kadar. Hatasini anlamasini istiyorum fakat surat asarak filan degil baska bir yolla bunu nasil yapabilirim.

Bu ne tip, bu ne hal kız diye cümle kuran itici sevgili tipi.
138.gif

Bu modeller hep böyle kırıp dökerler bide laf cambZlığı yapıp üste çıkarlar malesef bendede var ordan biliyorum zor yani

sen de aynısını desene. bu ne tip naptın kendine ahahaha diye gül suratına. madem eğlence anlayışı buymuş

bana kızma ama sanırım sevgilin birazcık odun :/
kırılmakta haklısın ama çok büyütme olayı,boşver ;)
güzel bir şekilde fikrini belirtmiyorsa onun problemi.

bana kızma ama sanırım sevgilin birazcık odun :/
kırılmakta haklısın ama çok büyütme olayı,boşver :KK66:
güzel bir şekilde fikrini belirtmiyorsa onun problemi.
Büyütme taraftarı değilim fakat hatasını anlasın istiyorum. Hakliyken haksiz duruma düsürüldüm resmen.Ayrica odun az kalmis bildiginiz hanzo bnm sevgilim :KK70:

Niye sabirsiz davraniyosun. Neyin var diye sormicakmisin vs diye. Ne zaman sorarsa o zaman cevaplarsin. Bide aciklamasini kendin yapmissin yok iyi niyetle solemisindir bilmem ne.
Resmen demissinki aslinda sen saka yaptin ama ben alindim gel gonlumu al ;) ama o da almamis.

Ben olsam sorunca bile soylemezdim bikacgunde cezasini verirdim. Ayrica sen kimsinki beni begenmiyosun. Aha yol orda fikrin buysa derdim vs vs

Malesef başa çıkmk savaşmk gb bu yüzdende bende çok yıprandım ve soğudum ayrılığın eşiğindeyim yanarım emeklerime değmiyo
Kafaya yedirtcek bana ya.az önce aradi sesin kötü geliyor dedi basim agriyo dedim ne bi özür ne bisey.teli kapatti dayanamadm mesaj attim tartismaya uzatma niyetinde degilim fakat bi özürü hak ettiğimi düşünüyorum Dün söylediğin sözler çok ağırdı dedim. Cevabi ise suan müsait değilim sonra konusalim oldu.amaci ne simdi ben anlamadm ya

Kafaya yedirtcek bana ya.az önce aradi sesin kötü geliyor dedi basim agriyo dedim ne bi özür ne bisey.teli kapatti dayanamadm mesaj attim tartismaya uzatma niyetinde degilim fakat bi özürü hak ettiğimi düşünüyorum Dün söylediğin sözler çok ağırdı dedim. Cevabi ise suan müsait değilim sonra konusalim oldu.amaci ne simdi ben anlamadm ya
Bir özrü bile bilmiyorsa daha fena duyarsız demktr işin zor

Back
X