Evet annemde öyle söyledi iki sene once boyle oldugunda bu kadar caresiz kalmamistim. Cok canim aciyor ve uyuyamiyorum birde kendim aynayla baktim rahim agzinda yirtilmis zaten silerken kan geliyodu dün adet baslangiciydi adetmi degilmi anlamadim iliskiye gormedigim halde kizligim zarar gördü ve kan o yüzden geliyo sandımcanım mantar belirtii gibi
Yahu ne alakası var kızlığınla hemen rahim ağzında seni bekliyordu yırtılmak için zatenEvet annemde öyle söyledi iki sene once boyle oldugunda bu kadar caresiz kalmamistim. Cok canim aciyor ve uyuyamiyorum birde kendim aynayla baktim rahim agzinda yirtilmis zaten silerken kan geliyodu dün adet baslangiciydi adetmi degilmi anlamadim iliskiye gormedigim halde kizligim zarar gördü ve kan o yüzden geliyo sandım
Tesekkür ederimİlaçlarını kullan ve bide havluyu ütüle dayanabileceğin sıcaklıkta vajinana koy iyi geliyor bide bi ilaç var dr söyleyebilirsin haftada 1 içiliyor 2 tane olan bi ilaç oda çok iyi geliyor geçmiş olsun
Ben günlük pedi cok kullanirim günlük hayatımda cok akintim oluyor o yüzden sürekli camasır degistiremiyorun günlük pedin bir zararimi var
Gercekten verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim doktor gibi konusuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?