• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın susmalı mi?

bayan34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.050
972
73
35
Mrb biz 3 senelik evliyiz eskiden kavga edince ben sinirden ağlardım eşim de dayanamayıp gelir özür falan dilerdi tabi arada haksız olduğumu düşündüğüm zaman ben de özür dilerdim ama gun geçtikçe kavgalardan sonra ben ağlasam da bağırsam da çağırsam da umursamıyor galiba ben de oyle cunku kavga etmekten bunaldim kafaya az takıyorum o yokmuş gibi davranıyorum falan onun yanıma gelmeme sebebi ise ben cok konuşuyormuşum o erkekmiş gururu varmis bnm biraz susmam gerekiyormuş zaten cevap vermesem o yanıma gelirmiş yanı sen gariban ol diyo resmen ama ben haklı olduğumu düşündüğüm icin yapamıyorum yapamam susamam sanki benim gururum yok ben kendimi ezdirmem kendimi ondan asagi görmüyorum benim tartıştığımızda nasıl davranmam gerekir hem kendimi ezdirmeyeyim hem de kavga alevlenmisin cunku kavga ettikçe soğuyoruz birbirimizden hakkaten yıpratıyor bizi bu durum

Ataerkil toplumdaysan kadın susmalı tabi adamcıklara göre... Ama ben de biri bağırıyorken diğeri susmalı görüşündeyim dengeyi sağlamak için...

Ya soyle Bi durum var haksız olduğuma inandığım zaman susuyorum zaten ama o hic haksız olduğuna inanmıyor bu durum beni daha da sinir ediyor yukseliyorum kabullenemiyorum aslında eşim cok şeker gibidir tatlı dille herseyi yaptırırsın ama o haksizkende tatlı dil kullanamıyorum ona karşı offffff ve konuşalım sıkıntılarımızı halledelim dediğimde de dalga geciyor her cümleme espiri yapıyor ciddi ciddi konuşamıyoruz dolayısıyla hiçbirşeyi çözemiyoruz sinir ediyor beni

Evde sürekli; ben haklıyım ,kendimi ezdirmem,senden aşağı olamam gibi,cümleler mi kuruyorsunuz ?eşinizin her söylemi ego savaşınami dönüyor ?öyleyse yapmayın siz çiftiniz herşeyi birbirinizin üstünde hakimiyet kurmaya endekslemeyin,orta yolu bulun,hayat çok kısa........

Sen sustuysan o da susmali sonraki kavgada. Surekli alttan alip susan taraf kadin olmali diye bir sey yok. Hep kendini hakli goruyorsa susmanin anlami yok. Zira senin susmani o haklilik olarak gorecek demektir.

Akıllı olan susmalı diyorum tartışma zıvanadan çıktıysa yapılacak en güzel şey sessizce ortamı terk etmek..

Mrb biz 3 senelik evliyiz eskiden kavga edince ben sinirden ağlardım eşim de dayanamayıp gelir özür falan dilerdi tabi arada haksız olduğumu düşündüğüm zaman ben de özür dilerdim ama gun geçtikçe kavgalardan sonra ben ağlasam da bağırsam da çağırsam da umursamıyor galiba ben de oyle cunku kavga etmekten bunaldim kafaya az takıyorum o yokmuş gibi davranıyorum falan onun yanıma gelmeme sebebi ise ben cok konuşuyormuşum o erkekmiş gururu varmis bnm biraz susmam gerekiyormuş zaten cevap vermesem o yanıma gelirmiş yanı sen gariban ol diyo resmen ama ben haklı olduğumu düşündüğüm icin yapamıyorum yapamam susamam sanki benim gururum yok ben kendimi ezdirmem kendimi ondan asagi görmüyorum benim tartıştığımızda nasıl davranmam gerekir hem kendimi ezdirmeyeyim hem de kavga alevlenmisin cunku kavga ettikçe soğuyoruz birbirimizden hakkaten yıpratıyor bizi bu durum
Tartısma anında birqz sakin kalıp olayları snradan değerlendirmeniz gerekir
Bana biraz fevri ve asabi gbi geldiniz
Kadın değil yeri geldiinde erkek yeri geldiğinde de kadın...

ben bağırırken kızarken eşim susar eşim kızarken bağırırken ben susarım kadın erkek diye bir şey yok iki taraflı bu yani :)

Susarım kavga edemiyorum ben saçma buluyorum zaten kavga gürültüyü :KK51: Allahtan pek kavga etmeyiz en fazla surat asarız :spor:
Ama msjla kavga etmekte üstüme yoktur :KK11::KK11: ben yüzyüze edemiyorum :olamaz:

Kadın olduğun için değil ama yeri geldiginde alttan almayi bilmelisin o bagiriyosa ben daha çok bagirayim diye düşünmek olmaz

Öncelikle su aglamandan kurtul kendini kontrol etmeyi öğren gozyaslarini gösterme eşine gir banyoya tuvalete ziril zırıl agla çık çok canın skldysa ama karşısında dik dur

Bide con konusuyosun demiş aceba sikayetleniyomusun bilemiyorum ama sk sk tepki vermek yerine bi kere sert bi tepki verirsen daha etkili olacaktır çünkü sürekli soyledigin şey kaale alinmiyodur

Ya aslında sürekli ben haklıyım sen haksızsın konusuna getirmese olayı tartışmayacağız olay artık birbirinden üstün gelme savaşına döndü ama herseye de karışıyor mesela evde bişey döksem sen hep döküyorsun oluyor o dökünce ayda yıl da bir oluyor Bi de soyle saçma bişey var bnm döktüğüm caysa o soda döküyormuş yanı benim döktüğüm şey daha kötüymüş ya dökülen şeyin iyisi kötüsü mü olur ikimizde döküyoruz sonucta

Karşındaki sinirliyse sen sus alttan al.haklıda olsan.daha sonra sakin bi anında karşına al konuş.zaten oda suçunu anlar.ama iş ego savaşına dönerse yüzgöz olursunuz.tadı tuzu kaçar evliliğin.

Ağlamnızı rutn olduğu için alışmış bizde susan yk aynı anda ikimizde bağırıyruz kötğ bişey ağzımızdn çıktı mı sestn karşı taraf duymuyor böyle 6 yl oluyr:deli::deli:

Back
X