Kadın turiste cinsel taciz kamerada

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.450
548
Beyoğlu’nda oteline doğru yürüyen Amerikalı kadın turiste önce cinsel tacizde bulunan, darp eden ve daha sonra çantasını çalan iki şüpheliden biri yakalandı. Saldırı sonucu yaralanan kadın turist hastanede tedavi altına alındı. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
CİNSEL TACİZ ARDINDAN DARP VE KAPKAÇ
Beyoğlu’nda 6 Eylül 2015'de saat 01.15 sıralarında meydana gelen olayda bir kafeteryadan çıkan Amerikalı turist Cristina H. (25) oteline doğru yürüdüğü sırada 2 kişinin sözlü tacizine uğradı. Görgü tanıklarının ifadesine göre Cristina H.’ye önce laf atan şüpheliler, daha sonra cinsel tacizde bulundu. Bu sırada Amerikalı kadının bağırması ve karşı koyması üzerine bir süre de darp eden şüpheliler, daha sonra kolundaki çantasını alarak kaçtı.

http://www.posta.com.tr/video-izle/...-2-supheliden-1-i-yakalandi.htm?VideoID=35491

Beyoğlu’nda oteline doğru yürüyen Amerikalı kadın turiste önce cinsel tacizde bulunan, darp eden ve daha sonra çantasını çalan iki şüpheliden biri yakalandı. Saldırı sonucu yaralanan kadın turist hastanede tedavi altına alındı. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
CİNSEL TACİZ ARDINDAN DARP VE KAPKAÇ
Beyoğlu’nda 6 Eylül 2015'de saat 01.15 sıralarında meydana gelen olayda bir kafeteryadan çıkan Amerikalı turist Cristina H. (25) oteline doğru yürüdüğü sırada 2 kişinin sözlü tacizine uğradı. Görgü tanıklarının ifadesine göre Cristina H.’ye önce laf atan şüpheliler, daha sonra cinsel tacizde bulundu. Bu sırada Amerikalı kadının bağırması ve karşı koyması üzerine bir süre de darp eden şüpheliler, daha sonra kolundaki çantasını alarak kaçtı.

http://www.posta.com.tr/video-izle/...-2-supheliden-1-i-yakalandi.htm?VideoID=35491

ülkemizde yeterince yokmuş gibi bir ithal hırsız sapıklar eksikti

Üfff sonra vay efendim multecilere yardim edin vs vs
Bunlar gibi multecininde Allah belasini versin yani.. Kacmislar gelmisler seylerinin derdine dusmusler it herifler

6.webp

Tacizin tecavüzün batısı doğusu yada suriyelisi türkiyelisi olur mu ?
Yalnış topik.

Zaten yeterince açık olan bir paylaşımı tekrar açıklamakla uğraşmak istemiyorum.Anlayamaman senin problemin,terbiyesizleşmene gerek yok,aradığın polemik bende değil.
tacizi ırka göre ayıran sizsiniz evet olur dediniz şu halde ben nasıl terbiyesiz oldum ?
Irkçılık yapan da ben değilim .
bende polemik istemiyorum inanırmısınız?

Bunları Biliyor muydunuz?

*Artık polemiklerde en az 15 gün ban sebebi.

Bunları Biliyor muydunuz?

*Artık polemiklerde en az 15 gün ban sebebi.
Abla ben bunu tam anlamadım. Siyaset bölümünde seçime kadar mı polemik sonucu 15 gün ban var yoksa hep mi bu kural geçerli?

Konuyu niye mülteci konusuna çeviriyorsunuz ki ? Sanki bizim millet hiç yapmıyor böyle şeyler.Bıktım artık şu insanların suçu başka milletlerde aramasından,bir açık gördü mü karalamasından...

Back
X