Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden çok saçma bir züğürt tesellisi ve tamamen erkeklerin uydurduğu bir bakış açısı bence. Kendi pisliklerini örtmek için uydurulmuş olduğu da son derece aşikar. Aklı, mantığı, duyguları ve vicdanı olan kadın böyle bir erkekle evlenmeyi ve böyle bir erkekten çocuk sahibi olmayı kendine yediremez bence. Benden önce her önüne gelenle birlikte olacak kadar midesiz, iradesiz, vicdansız ve pis bir adamla ben aynı yatağa girmem böyle bir adamı da çocuklarımın babası yapmam bu gerekçeye sığınarak. Bir de erkeğin deneyimli olma muhabbeti var ona iyiyce kıl oluyorum. Benden önce başkalarının bedenlerinde edindiği deneyimi gelip üstümde uygulayacak bir kadın olarak ben de bunu normal karşılayacağım.![]()
evet ona bende kıl oluyorum...haydar dümene soru geliyor "deneyimsizim" gibisine... adamın cevabı şu oluyor... kesinlikle birirleriyle deneyim yaşaki, evlendiğinde eşine rezil olmaböle insanlar oldukçaaaaaa
![]()
![]()
bu kızlar üniversteye ne için gidiyor aceba yazık gençliğe konuşulanlara tarşışılan sorulara bakın ben utanıyorum bu kızların halini görünce valla kızımıda nasıl okutucam bilmiyorum kızım böyle şeyler konuşucak allahım akllımı koru derdiniz okulunuz olsun arkadaşlar..
kimi sevdigine dikkat edersen kendini sevdrip asik edersen gozu senden baska kimseyi gormez
kızınız bu tarz şeler çok duyacak... belki daha kötülerini duyacak... önemli olan kızınızın bunları konuşanlardan biri olmaması... özel ünide okuyorum daha neler olup bitio anlatsam ağzınız açık kalır![]()
Bende özel üniversitede okuyorum!
Ama bu tarz şeyler hiç duymadım.
Genelleme yapamazsın.
Ayrıca bunları duyup duymamak kişinin kendisiylede alakalı bir şey..
Bunların konuşulduğu ortamlara girersen duyarsın tabikide..![]()
ben bunların konnuşlduğu ortamda deilimki... böle düşünen benim çocukluk arkadaşım... onun yadırgamıorm ama onunla arkadaş olmamda onun gibi düşündüğüm anlamına gelmez...
ayrıcada okuduğm ünide samimi olmadığım bi kız paylaşmıştı facete bu sözü... "kadına doyan erkeğin adamlığına doyum olmaz" ve inanın 30 kız beğenmişti... benim özel ünide bunarı duyuyo olmam benimde onlardan olduumu göstermezz![]()