Kadına doyan erkek?

Tövbe Estağfirullah! Ne iğrenç bir sözdür bu yaa..!
Çevrenizde her söylenen şeyin doğru olduğunu düşünmeyin.
Her söylenene inanmayın. :40:

yok öyle bir şey ya...
karakter meselesi bu.. oynak adam 70inde de oynaktır değiştiremezsin doyuramazsın gözünü..
ama has adamsa 7sinden bellidir.. o partilere girip çıkan adam yarın bigün fırsatını bulsa yine yapar yapacağını..

Cidden çok saçma bir züğürt tesellisi ve tamamen erkeklerin uydurduğu bir bakış açısı bence. Kendi pisliklerini örtmek için uydurulmuş olduğu da son derece aşikar. Aklı, mantığı, duyguları ve vicdanı olan kadın böyle bir erkekle evlenmeyi ve böyle bir erkekten çocuk sahibi olmayı kendine yediremez bence. Benden önce her önüne gelenle birlikte olacak kadar midesiz, iradesiz, vicdansız ve pis bir adamla ben aynı yatağa girmem böyle bir adamı da çocuklarımın babası yapmam bu gerekçeye sığınarak. Bir de erkeğin deneyimli olma muhabbeti var ona iyiyce kıl oluyorum. Benden önce başkalarının bedenlerinde edindiği deneyimi gelip üstümde uygulayacak bir kadın olarak ben de bunu normal karşılayacağım.:53:

evet ona bende kıl oluyorum...haydar dümene soru geliyor "deneyimsizim" gibisine... adamın cevabı şu oluyor... kesinlikle birirleriyle deneyim yaşaki, evlendiğinde eşine rezil olma :53: böle insanlar oldukçaaaaaa :30: :4:

evet ona bende kıl oluyorum...haydar dümene soru geliyor "deneyimsizim" gibisine... adamın cevabı şu oluyor... kesinlikle birirleriyle deneyim yaşaki, evlendiğinde eşine rezil olma :53: böle insanlar oldukçaaaaaa :30: :4:

Ve bunlara inanlar oldukça...

bu kızlar üniversteye ne için gidiyor aceba yazık gençliğe konuşulanlara tarşışılan sorulara bakın ben utanıyorum bu kızların halini görünce valla kızımıda nasıl okutucam bilmiyorum kızım böyle şeyler konuşucak allahım akllımı koru derdiniz okulunuz olsun arkadaşlar..

bu kızlar üniversteye ne için gidiyor aceba yazık gençliğe konuşulanlara tarşışılan sorulara bakın ben utanıyorum bu kızların halini görünce valla kızımıda nasıl okutucam bilmiyorum kızım böyle şeyler konuşucak allahım akllımı koru derdiniz okulunuz olsun arkadaşlar..

kızınız bu tarz şeler çok duyacak... belki daha kötülerini duyacak... önemli olan kızınızın bunları konuşanlardan biri olmaması... özel ünide okuyorum daha neler olup bitio anlatsam ağzınız açık kalır:53:

bir erkeğin içinde maymun iştahlılık aç gözlülük varsa zaten ömür boyu evlenmese farklı insanlarla günübirlik ilişkiler kursa yinede doymaz Allah doğru insanları çıkarsın karşınıza bir kişinin ilk ilişkisi olmasına rağmen eşini çok sevip ona sadık olup başka hiçbir kadına o gözle bakmayabilir fakat diğer bir kişinin eşinden önce 100 kişiyle ilişkisi olmasına rağmen hala eşinin yanında bile sürekli gözü başka kadınlarda olabilir hatta eline geçen ilk fırsatı değerlendirip eşini aldatabilir bu tamamen erkeğin karakteriyle yapısıyla ilgili bir durumdur

canım sen nasılsan karşındakide öyledir sen o kızlara bakma sanırım tüm zamanlarını erkekler için harcıyorlar ki tecrübe sahibi olmuşlar..

kimi sevdigine dikkat edersen kendini sevdrip asik edersen gozu senden baska kimseyi gormez

kendini aşık sever gibi gösterip rol yapan oskarlık tam öyle erkeklerde var. bazılarımız kaç senelik kocasının rol yaptığını anlıyor ... ne kadar karaktersizce...

kızınız bu tarz şeler çok duyacak... belki daha kötülerini duyacak... önemli olan kızınızın bunları konuşanlardan biri olmaması... özel ünide okuyorum daha neler olup bitio anlatsam ağzınız açık kalır:53:

Bende özel üniversitede okuyorum!

Ama bu tarz şeyler hiç duymadım.

Genelleme yapamazsın.

Ayrıca bunları duyup duymamak kişinin kendisiylede alakalı bir şey..

Bunların konuşulduğu ortamlara girersen duyarsın tabikide..:40:

Ben de üniversitede okuyorum hem de İstanbul'da bana da üniversiteye girmeden yok ortamlar böyle şöyle kızlar erkekler böyle derlerdi. Benim arkadaş çevremde hiç öylei nsanlar yok , sınıftaki arkadşlarımdan da hiç öyle bir duyum almadım biraz da çevre ve arkadaş seçimiyle önemli bence.

Sen mal mısın eşya mısın yemek misin nesin ki sana doysun?
Bu da nesi ya? :51:
Bir insanın karşındakine verdiği değer onun sözüm ona yaşamadıklarıyla mı alakalı?
Ben asıl çok fazla uçup kaçmış tiplerden korkarım.
Böyle tipler 'iyi aile kızı' diye tabir edip sınıflandırdıklarıyla evlenir, dışarıda eski hayatlarına vur patlasın çal oynasın devam ederler... :24:

bence tamamen kişilikle alakalı bir durum olsa gerek
yani adam çapkınsa çapkındır arkadaşım.. çapkın olana adamı nasıl doyuracaksın ki
yada hayatında belirli ilişkisi olmuş bir adamı aman doysunda gelsin diye başkalarınamı yollayacaksın ki
bunu anlaman zamanla olur karşındakini tanıdıkça sevdikçe ve güvendikçe anlarsın açmı tokmu

Bende özel üniversitede okuyorum!

Ama bu tarz şeyler hiç duymadım.

Genelleme yapamazsın.

Ayrıca bunları duyup duymamak kişinin kendisiylede alakalı bir şey..

Bunların konuşulduğu ortamlara girersen duyarsın tabikide..:40:

ben bunların konnuşlduğu ortamda deilimki... böle düşünen benim çocukluk arkadaşım... onun yadırgamıorm ama onunla arkadaş olmamda onun gibi düşündüğüm anlamına gelmez...

ayrıcada okuduğm ünide samimi olmadığım bi kız paylaşmıştı facete bu sözü... "kadına doyan erkeğin adamlığına doyum olmaz" ve inanın 30 kız beğenmişti... benim özel ünide bunarı duyuyo olmam benimde onlardan olduumu göstermezz :45:

ben bunların konnuşlduğu ortamda deilimki... böle düşünen benim çocukluk arkadaşım... onun yadırgamıorm ama onunla arkadaş olmamda onun gibi düşündüğüm anlamına gelmez...

ayrıcada okuduğm ünide samimi olmadığım bi kız paylaşmıştı facete bu sözü... "kadına doyan erkeğin adamlığına doyum olmaz" ve inanın 30 kız beğenmişti... benim özel ünide bunarı duyuyo olmam benimde onlardan olduumu göstermezz :45:

Tamam anladım.. :)

Demek istediğim genelleme yapamayız bu tip konularda..

Sevgiler..

"kadına doyan erkeğin, adamlığına doyum olmaz... " bir bakıma doğrudur. Fakaaat erkeğin gözünün kadını tarafından doyurulması gereklidir. Yoksa biz kadınlarımızın yaptığı bir hata olan "sıkıştırmak bunaltmak test etmek " gibi oyunlar erkeği kaçırmaktan ve başka kadınların kucağına atmaktan başka birşey değildir.
saygılar.

Back
X