• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadına farklı bir kişilik kazandıran ANNE lik

Sudem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2007
158
1
96
Erzurum
evet anne olmak kadına farklı bir kişilik kazandırır toplumda faklı bir bakış açısı oluşur...

valla kıme ne kazandırır bılemem ama allah herkese o kutsal gorevı versın bende anneyım yavrum ıcın dunyaları delerım oglumu cok sevıyorum anne olmak cok guzel bı duygu onsuz bıyere gıdemıyosun ondan kopamıyosun sureklı senı ıstıyor onu emzırıyosun daha ne dıyımkı ıyıkı anneyım ıyıkı oglumu dogurmusum

allahıma binlerce şükür ki annelik gibi kutsal bir duyguyu bana yaşattı.kızım benim canım keşke evlenir evlenmez anne olsaydım

ben 1,5 yıllık evliyim ve gercekten anne olmayı cok istiyorum.allah hepinizin evlatlarına saglıklı uzun ömürler versin ve bana da anne olmayı nasip etsin:)

bende 1 yıllık evliyim anne olmayı tabiki çok istiyorum ama kendimi daha hazır hissetmiyorum inşallah doğru zamanda Allah banada olmayanlarada anneliği nasip eder

anne olmadan önce evliliğini doya doya yaşamalı insan.çocuk olunca hayatın ona endeksleniyor çünkü.ben eşimle 2 sene flört ettim.3 senelik evlilikten sonra bi oğlumuz oldu.çok mutluyuz.herşey planladığım gibi oldu.

Back
X