Kadina Siddet,gün gecmiyor ki yeni bir haber...

ve ben bundan dolayıdır 11 aydır erkek kardeşimle konuşmuyorum!

sorma ya, kız arkadaşım var, kızın maaşı 3000 liradan fazla, erkek kardeşi 700-800 lira alıyor, kıza erkek kardeşi için kredi çektirtip ev aldırdılar, neredeyse bütün maaşı ona gidiyordu, ev borcu yeni bitti şimdide kardeşi için araba aldı onunda borcunu ödedi ve bu kız eylülde evlenecek ama ailesi yardım etmediği gibi erkek kardeşinin evi ve arabası yüzünden kendi çeyizinide alamadı ağustos maaşıyla ne kadar alabildiyse aldı. üstüne başına zaten bişey alamışyor, neymiş erkek çocukmuş evi olacakmış, araba istemiş

sorma ya, kız arkadaşım var, kızın maaşı 3000 liradan fazla, erkek kardeşi 700-800 lira alıyor, kıza erkek kardeşi için kredi çektirtip ev aldırdılar, neredeyse bütün maaşı ona gidiyordu, ev borcu yeni bitti şimdide kardeşi için araba aldı onunda borcunu ödedi ve bu kız eylülde evlenecek ama ailesi yardım etmediği gibi erkek kardeşinin evi ve arabası yüzünden kendi çeyizinide alamadı ağustos maaşıyla ne kadar alabildiyse aldı. üstüne başına zaten bişey alamışyor, neymiş erkek çocukmuş evi olacakmış, araba istemiş

rabbim kadın olmanın mükafatını bize ahirette vercek ben buna inanıyorum. çünkü o rahmen ve rahim.. çümkü rabbim merhametlidir..

aslında gene biz kadınların suçu, erkek çocukları pohpohlayarak büyütüyoruz, kız kardeşleri onların hizmetçisi oluyor, o evin oğlu ya bir dediği iki edilmiyor, yediği önde, yemediği arkasında, kendini kral zannediyor, lütfen bari bizler çocuklarımızı cinsiyetlerine göre değil insan oldukları için yetiştirelim, kız erkek ayrımı yapmayalım

Benim ailem dışardan bakıldığında modern bir ailedir ama buna rağmen erkek kardeşimi abimmiş gibi büyüttüler (gerçi abim olsa ne yazar). Genç kızlığım onun benim kuyumu kazmasıyla geçti. Nişanlandım eşim ne zaman bize gelse surat eder, laf söyler... Ben ondan daha fazla kazanıyorum diye evde çıkarmadığı huzursuzluk kalmadı. Ailenin de büyük sorumluluğu var bu olayda.

Bir arkadaşımın eşi ailenin en küçük erkek evladı diye o kadar şımartmışlar ki hem çalışmak istemiyor hem de dediğinin anında yapılmamasından hoşlanmıyor. Karısı hem çalışsın para getirsin, hem de dışarı çıkması yasak olsun. Kendine yeni bir ayakkabı aldı diye fahişelikle suçladı nikahlı karısını. Kuzeniyle buluştu diye herkesi tek tek aradı karım erkeklerle fingirdeşiyor diye. Karısı ahlaksız olan bir adam çoktan boşanırdı, karım diye yanında gezdirmezdi. Bu mu erkeklik şimdi? Hala çocuk gibi ama çocuğun dertleri küçük olur, bu büyüdükçe şımarıklığıda büyümüş. Eşi yıllardır ayrılmak istiyor ama tehditlerden cesaret edemiyor. Polise gitmiş birgün yüzü gözü yara bere içinde, evine dön kocanı affet bak pişman oldu deyip eve yollamışlar. Eve gelince yine dayak "sen beni nasıl şikayet edersin" dayağı...

Canim bu bir filim mi anlattigin??

ya bu ne bicim istir kiz gitsin emek versin hemde evlenecek veeee elinde birsey yok????ama bizim toplumun cogu iste böyle,,,diyor amaaaan kiz zaten el ogluna gidiyor:53:

ne bu ya koyun mu beleyip büyütüp satiyorsun?

Yok yok ne olur gercek degil de...yazik günah degil mi o kiza:50:

Benim ailem dışardan bakıldığında modern bir ailedir ama buna rağmen erkek kardeşimi abimmiş gibi büyüttüler (gerçi abim olsa ne yazar). Genç kızlığım onun benim kuyumu kazmasıyla geçti. Nişanlandım eşim ne zaman bize gelse surat eder, laf söyler... Ben ondan daha fazla kazanıyorum diye evde çıkarmadığı huzursuzluk kalmadı. Ailenin de büyük sorumluluğu var bu olayda.

Bir arkadaşımın eşi ailenin en küçük erkek evladı diye o kadar şımartmışlar ki hem çalışmak istemiyor hem de dediğinin anında yapılmamasından hoşlanmıyor. Karısı hem çalışsın para getirsin, hem de dışarı çıkması yasak olsun. Kendine yeni bir ayakkabı aldı diye fahişelikle suçladı nikahlı karısını. Kuzeniyle buluştu diye herkesi tek tek aradı karım erkeklerle fingirdeşiyor diye. Karısı ahlaksız olan bir adam çoktan boşanırdı, karım diye yanında gezdirmezdi. Bu mu erkeklik şimdi? Hala çocuk gibi ama çocuğun dertleri küçük olur, bu büyüdükçe şımarıklığıda büyümüş. Eşi yıllardır ayrılmak istiyor ama tehditlerden cesaret edemiyor. Polise gitmiş birgün yüzü gözü yara bere içinde, evine dön kocanı affet bak pişman oldu deyip eve yollamışlar. Eve gelince yine dayak "sen beni nasıl şikayet edersin" dayağı...

:47::47::47::47::47::47::47:kadin sikayatci oluyor kardesim sana ne diyorsun bak baris yok bilmem ne...hemde kadini o halde görüyorlarken.:47::47::47::47:

Bütün bunlar kul hakkı değil mi? Nasıl anne babadır kız evladının hakkını gasbediyor?

Bir de büyük evlatlar eziliyor genelde.
Kardeşler bu haksız ayrımlar yüzünden birbirine düşman yetişiyor... Çok hata ediyor bazı analar babalar...

Canim bu bir filim mi anlattigin??

ya bu ne bicim istir kiz gitsin emek versin hemde evlenecek veeee elinde birsey yok????ama bizim toplumun cogu iste böyle,,,diyor amaaaan kiz zaten el ogluna gidiyor:53:

ne bu ya koyun mu beleyip büyütüp satiyorsun?

Yok yok ne olur gercek degil de...yazik günah degil mi o kiza:50:

keşke film olsa, kız önemli bir noktada polis o yüzden maaşı diğer polislerden baya fazla, bayramı yok, tatili yok, ama ben kızıda suçluyorum

malesef ki benim kayınvalidem de eşim tek oğlan diye el bebek gül bebek büyütmüşler ne dediyse yapmışlar ne istediyse almışlar çok hızlı yaşamış feleğin çemberinden geçmiş (eşim öyle diyor) o yüzden o da bayana değer vermiyor amaç sadece onu kullanmak biz sevgiliykende ona az para yedirmedimm ben ama afedersiniz salakmışım ki anlamamışım adam şimdi tabi alır elimden çalıştığın parayıı...adam neden boşanmak istesin ki güzel bir eşi var,eee işi var her ay para geliyor,yeri geliyor egosunu üstünde tatmin ediyor,üstünü başını yıkayıp yemeğini yapıyor bırakmaz tabiii bir tek enayii biziz çünkü..

Back
X