kadına yönelik haberler

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
merhabalar herkese.
hanımlar benim bir derdim var ve size danışabileceğimi düşündüm. hepimiz kadınız nihayetinde. kadın cinayeti,kadına yüklenen sorumluluklar,kadına şiddet konularında yapılan haberler oluyor biliyorsunuz. bunu internette bir çok sitede bulmak mümkün. ancak bana, yapan muhabirin dilinin kadına çok fazla rol atfettiği ve bizim sinirimizi bozacak bir haber gerek ( bu benim tezim için gerekli)örneğin, tecavüze uğrayan bir kadının gece 3te sokakta olduğunu bangır bangır belirten bir haber.
yardımcı olun lutfen.. ve rica ediyorum konum taşınmasın.. hepinizi kucaklıyorum

Benim psikolojim alt ust oluyor bu haberleri gorunce ve korkuyorum acikcasi.. artik haberlere filan bakmiyorum etkileniyorum.. yani demek istiyorlarki kadin gece uc'te sokaga cikmasaydi tecavuze ugramayacakti demeye getiriyorlar..

Link atamıyorum ama hani geçenlerde 10.kattan atlayıp intihar eden oyuncu kızla ilgili haberlerde kızın şuh diye atfedilen resimleri yayınlanmıştı. Bu durum cok eleştirildi haklı olarak. Kız tecavüzden korunmak için intihar etmişti zira.

Bir araştırabilirsin

Nihad Doğan var olur mu? Zira aklı başında insanlar öyle seyler demez bence, hiç bir muhabirden duymadım böyle bi şey. .

muneden izin aldinizmi izinsiz yasak diye biliyorum Mune ?

sadece o değil günlük kiralanan ev diye üstüne basa basa söylediler..

bencede konu sahibi bu haber uygun olur size..

Geçtiğimiz günlerde öldürülen mezdeke grubunun üyelerinden birinin haberleri.
Rahmetlinin dansöz olduğu, yalnız yaşadığı, özel hayatı vs ortaya dökülmüştü.
Sanki uygunsuz bir hayat yaşıyormuş da belalı biri tarafından cezalandırmak amacıyla yapılmış gibi teoriler üretiliyordu.
Ayrıca bu sizin tez konunuz ise, eski arşivlerden faydalanmanız daha işe yarar.
Çünkü basın dili son 5-6 yılda kendini toparladı ama eski yayımlarda bolca kadınları hunharca yargılayan haberlere rastlayabilirsiniz.

Akit mi ne, araştır onun haberlerini. Onların yaptığı haberde hep tecavüze uğrayan suçlu olur, yada mağdur kimse artık

Bir de özgecan aslan vakasında ülke ikiye bölünmüş gibi bişeydi. O vakitte, o kıyafetle vs diye kızcağıza da suç bulanlar vardı. İyi bir araştır derim. Her vakayı, farklı kaynaklardan araştır. Kolaya kaçma :)

Hemşire Hatice Çelik balkondan düştü!! Haberi vardı. (16 Nisan 2016) Kocası boşanmak üzere olduğu karısını ziyaret ediyor, tartışıyorlar. Adam bıçakla tehdit edince kadın balkondan atlıyor. Tabi bu kocasının ifadesi. Bence atan kocası. Kadıncağız en son komada yaşam mücadelesi veriyordu.
Şimdi şurası ilginç : A ) Kadın ölürse ; adam delil yetersizliğinden yırtabilir...
B ) Kadın kendine gelir ve beni kocam balkondan attı derse, ölmediği için adam yine yırtabilir...
Eeee şimdi adalet bunun neresindedir... Sizce de bir yanlışlık yok mu bu işte ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…