• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadını sevmek sizce ne demek ?

sizin erkeğiniz bu maddelerin hepsini size uyguluyor mu?

• evet hepsini

OY: 0 0,0%
  • hayır hiçbirini

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
KADINI SEVMEK;

SENİ SEVİYORUM….

Acaba erkeler bu sözü söylerken inanarak mı söylüyor?
Acaba erkekler sevgiyi en gerçek ve en yalın haliyle mi duyumsuyor yüreklerinde?
Acaba erkeler sevginin üzerinde menfaat tohumlarının yeşermesinde izin vermeden sevmeyi becere biliyor mu?
Acaba erkeler sevginizi ona yoğunlaştırıp,’o giderse diğeriyle idare ederim’ zafiyetine düşmeden besleyebiliyor mu?
Ey erkekler bir kadını sevmenin ne olduğunu biliyor musunuz?

Kadını Sevmek; sadece sevgiliyi koluna takıp çevreye caka satmak değildir.
Kadını Sevmek; sadece patlamış mısır yiyerek el ele tutuşarak film seyretmek değildir.
Kadını Sevmek; otomatiğe bindirilmişçesine sadece hafta içi, sadece hafta sonu, sadece belli saatlerde buluşmak değildir.
Kadını Sevmek; başkalarının yanında gülüp, eğlenip, konuşup sevdiğinin yanında susmak değildir.
Kadını Sevmek; seviyorsa beni bırakıp gitmez, giderse zaten sevmiyordur’ felsefesini savunarak sevgiyi kendi kaderine terk etmek değildir.
Kadını Sevmek; o bana nasıl davranırsa, ben de ona öyle davranırım’ demek de değildir.
Sevgide yalan olmaz, rutin olmaz, menfaat olmaz, ihanet olmaz.
Ne kadar anlamlıdır ‘seni seviyorum ‘demek.
Kadını Sevmek; bazen hiç sebepsiz sırf sesini duymak için aramaktır.
Kadını Sevmek; gecenin bir yarısında uyanıp ’Seni çok seviyorum’ mesajı yollayabilmektir.
Kadını Sevmek; hiç beklemediği anda hiç bir şey demeden sarılabilmek, saçlarını okşayabilmektir.
Kadını Sevmek; zor anında yanında olduğunu hissetmektir.
Kadını Sevmek; sıkıntılı zamanlarda değil, her zaman destek olabilmektir.
Kadını Sevmek; kaybetmemek için kıyasıya mücadele edebilmektir.
Kadını Sevmek, ‘tekrar tekrar ne gereği var ki’ diye düşünmeden defalarca ‘Seni Seviyorum’ diyebilmektir.
Kadını Sevmek; arabayı birden durdurup, köşedeki çiçekçiden bir çiçek alıp verebilmektir.
Kadını Sevmek; hiç gereği yokken bile ona küçücükte olsa bir şey almak, onu sevindirmek isteğidir.
Kadını Sevmek; alışkanlıklardan seve seve vazgeçebilmektir.
Kadını Sevmek; sevgisi uğruna her şeyi ayaklar altına alabilecek yüreği taşıyabilmektir.
Kadını Sevmek; sevgisi uğruna her şeyi ayaklar altına alarak, sana koşan sevgiliye yüreğini açabilmektir.
Kadını Sevmek; koşullar ne olursa olsun, bir dilim ekmeği, bir meteliği paylaşabilmektir.
Kadını Sevmek; merak etmek, merak edildiğini bilmek istemektir.
Kadını Sevmek; özlemek, özlendiğini duymak istemektir.
Kadını Sevmek; başkalarına bakmak; başka birilerini düşünmek, başkalarıyla gönül eğlendirmeyi düşünmek, başkalarına iltifat etmek, ne hayal ne yapmak böyle bir isteğin yürekten ve akıldan gelmemesidir.
Kadını Sevmek; gerçekten seviyorsa onun gözünde dünyadaki bütün öteki kadınlar kesin olarak manasını kaybetmesidir. Kaybetmiyorsa o kadının sevgisine lâyık değildir, onu hak etmiyor demektir.
Kadını Sevmek; bir kalemde silip atmak değil, bir ömür boyu canını vermektir.
Kadını Sevmek; yarı yolda koymak değil, onunla ecele gitmektir.
Kadını Sevmek; bıkmak değil, şefkatini vermektir.
Kadını Sevmek; çekip gitmek değil, her zaman kıymet bilmektir.
Kadını Sevmek; özel günleri, doğum günlerini her şeyi hatırlamaktır.
Kadını Sevmek; tükenmektir. O sevgiden ölürken tekrar var olmaktır.
Kadını Sevmek; onu yaşama döndürecek bir damla su olmaktır.
Kadını Sevmek; sevgiliye bir nefes gibi, bir ses gibi yakın olmaktır.
Kadını Sevmek; sevgiliye çok ötelerde olsa bile onu yaşamak, yakın olmaktır.
Kadını Sevmek; üşümektir. Onun yokluğunda üşümektir.
Kadını Sevmek; sevgiliyle her şeyi göze alabilmektir.
Kadını Sevmek; sevgilinin olduğu cehenneme gitmek, olmadığı cennete gitmemektir.
Kadını Sevmek; sevgiliyi cennet etmektir.
Kadını Sevmek; sevmek olmaktır, âşık olmaktır.
Kadını Sevmek; tartışmada bile saygınlığını bozmamayı becerebilmektir.
Kadını Sevmek; kendinden önce onun isteklerine cevap verebilmektir.
Kadını Sevmek; sevgilisini delicesine arzulamaktır.
Kadını Sevmek; şövalye gibi davranmak, onu her türlü durumdan korumaktır.
Kadını Sevmek; arkadaşları ve ailesi yanında onunla gurur duymak, onu yüceltmektir.
Kadını Sevmek; ona önemli olduğunu sık sık söyleyip kanıtlamaktır.
Kadını Sevmek; istek ve arzularını anlayışı bir şekilde dinlemek yanında olmaktır.
Kadını Sevmek; ondan başka bir kadına güzel dememek, bakmamaktır.
Kadını Sevmek; bir damla gözyaşına kurban olmaktır.
Kadını Sevmek; bu duyguyu kuru, tatsız, coşkusuz yaşamamaktır. Dilden önce yürekte ısıtmaktır.
Kadını Sevmek; ona ilgi gösterilmediğinde, kaybetme korkusunu yaşamaktır.
Kadını Sevmek, iki elin kanda da olsa onu aramaktır.
Kadını Sevmek; onun sevgisinin size karşı artmasını sağlamak, azalmasını değil.
Kadını Sevmek, şiir yazmaktır.
Kadını Sevmek; ağlatmamaktır. Özür dilemesini bilmektir.
Kadını Sevmek; her haliyle güzel bulmak, beğenmektir.
Kadını Sevmek; onun için dilenmektir
Kadını Sevmek; onun sevgisini hak etmektir. Onun için çaba harcamaktır.

Sizce kadını sevmek nedir kızlar? :uhm: Bunu erkeğinize okutursanız belki faydalı olur CADIARZU ha ne dersiniz kaydirigubbakcemile5

valla canım odunolan adama bunu yüz defa olkut yine aynı olacaktır ama bilen zaten bilir yani bunu okutmasanda hem aşk bi yerlerden okuyarak öğrenmek değildir ki zaten sen de o da içinden geldiği gibi davranırsın yani elimi tut demekle tutamaz kimse öp diyerek öpemez sev beni diyerek sevdiremez sevmeyen bi kalbe önce kalbin istemesi gerekir bunları aynen sevmediğin bişeylerden uzak durmak ve yakınlaşamamak gibi dir yani ki zaten aşık olduğunda da kız isterse defol git desin o gitmez hep yanında olur bunları bilirim ben ders vericek bişi yok yani eğer gerçekten seven bulursan şanslısın bulamazsan da kısmet diyip geçersin bu kadarkaydirigubbakcemile5

QUOTE=yusufun_annesi;14138036]Valla burada öyle maddeler var ki bunları yaparsa ben onu sevmekten vazçerim kesin.[/QUOTE]

merak ettim niçin vazgeçeceksin ki CADIARZU

Back
X