kadının değerini ya gidince ya baskasiyle olunca anlarlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
walla canım bende sevgilimle ayrıldım yakın arkadaşımla birlikteyim genelde. oda bizi birlikte görünce deerimi anladı özür diledi ama artık asla yeniden olmas biten bişi bitmiştir yane tekrar başlamsı benim için imkansız:1no2:

evet iste soyledigimin kanıtı

Erkekler garip, sen severken simarirlar, sevgini har vurup harman savururlar, kiymet bilmezler, hele de cok sevdigini belli edersen iyice gozunden dusersin...Hepsi degil ama cogu...

Ama ayrilirsan ve mutlu gorunursen uzaktan veya yaninda baskasini gorurlerse veya oyle bir ihtimal dogarsa hemen degerli olursun, ulasmaya calisirlar, gel yeniden baslayalim demeye cesaret edemeseler de bakislariyla belli ederler...

Kiymetini, sevgiyi yasarken, kadin seviyorken de degil gittikten sonra anlarlar..

Bu sadece erkeklere has bir davranış değil bildiğiniz gibi.
İnsanın fıtratında var. Ne demişler kaçan kovalanır.:kahve:

Bu sadece erkeklere has bir davranış değil bildiğiniz gibi.
İnsanın fıtratında var. Ne demişler kaçan kovalanır.:kahve:

haklısın hayatıımm,
kör ölünce badem gözlü olurmuş

amaaaannn yerim ya dönmezlerse dönmesinler boşverin bu erkekleri

evet kesinlikel katılıyorumn fazla değer vermeyeceğiz :) hoş vermiyorum da zaten

Kızla dha yorumlarınızı okumadan başlığı gördüm geldim kesinlikle katılıyorum bir defa başkasıyla ilgilendim ondan sakladım alt komşumdu öğrendi gözleriylede gördü beni gizli takip etmiş ayrılma kararı aldı hiç ağlamadım soğuk kanlıydım ertesi gün o sert kişilikli bna herşeyi zor kullanarakta olsa yaptıran sevgilim melekti sanki herşeyini kabul ediyorum ne istersen razıyım sensiz yapamıorum die ağlayıp yalvarıodu telefonda ama bıkmıştım artık bunalmıştım onun baskılarından ondan öle bşy yaptım yoksa köpek gbi seviyordum 2 yıl geçmesine rağmen ilk günkü gbi .hiç yüzüme vurmadı barıştıktan sonra hatta yoğunluktan msj atamıorum bahaneleri kalktı her dk msj atar svdiğini söylerdi taki ben budurumdan braz fazla faydalanmak istedim işin cıvığını çıkarttım iice sarpa sardı şuan hayatım berbat bi halde yüzüme vuruor burnumdan getirior herşeyi tehditler edior napıcam blmiorum siz siz olun kızlar dozunu kaçırmayın derim .belki bi örnek olur. Sevgiler...

Back
X