Kadının eşinden olgun olması!

Bazenhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
6
0
36
İstanbul
Herkese merhaba

36 yaşında İstanbul’da yaşayan evli bir avukatım. Ellerinizden öpen birde 10 aylık oğlum var. 4-5 önce başıma gelen bir olay anlatacağım. Ayıplarlar diye hiçkimse ile paylaşamadığım beni ben olmaktan çıkaran bu durum ile ilgili değerli görüşlerinize danışma hakkımı kullanmak istiyorum.

4 yıllık evliyim. Kocamı çok seviyorum. Mükemmel bir insan ve mükemmel bir baba. Oğlum ile oyun oynamalarını izlemek en büyük eğlencem. Ne dizi ne haber nede magazin programı ilgimi çekmiyor. Çayımı duyumlarken dalıp ikisini izlemek… İzledikçe izlemek…

Eşim bana göre dünyanın en iyi insanı. Bir dediğimi iki etmiyor. Bu durum tanıştığımız günden beri böyle. Ama sorun eşimin çocuklaşması. Özellikle oğlumuz olduğundan beri resmen çocuk oldu. Bu durum bazen ikisini birden büyüttüğümü düşündürüyor. Eşime olan sevgim hiç azalmadı ama aşık değilim sanırım. Çocuk ruhlu olması şimdiye kadar beni bu kadar rahatsız etmemişti.

Bunu eşim ile paylaşamadım. Tepkisinin ne olacağını bilmiyorum. Onsuz yapamayacağım aşikar ama bu hali ne kadar sürer ve bu halini daha ne kadar görmezden gelirim tahmin edemiyorum.

Yaklaşık 2 ay önce bir dava ile ilgili dosya geldi. Aslında benim bakmamam gereken bir dosyaydı. Konuyu diğer avukat arkadaşım anlatınca çok ilgimi çekti ve nedenini bilmediğim bir şey beni bu davanın içine attı. Avukat arkadaşımdan davayı açan kişinin benim müvekkilim olmasını istedim. Oda kabul etti tabiki.

Dava boyunca müvekkilim ile iş icabı sürekli görüştük. Müvekkilim bana iş ilişkisi dışında bir beklentisi olmadığını hissettirdi. Burada hakkını yiyemem. Ama beni çeken bir şey vardı onda. Olgunluğundan etkilenmiştim kendimde olmadan. Durup durup aklıma gelmeye başladı. Birçok kez aramak için telefonu elime alıp bıraktım. Ama yapmadım.

Beni korkutan konu sadece etkilenmem. Gelip geçici birşey olsun diye çok çabaladım. Ama yapamıyorum. Dava bitti ve kazandık. Ama ben birçok şey kayıp ettim. En başta kendim kayıp oldum.

Şimdi size soruyorum. Bu korkunç düşünce beni daha kötü etkilermi? Yaşamamam ve yaşatmamam gereken hadiseler içerisine girermiyim?

Teşekkürler
Bazen Hayat…

esinizin cocuklugu nasil yani..cocuk gibimi davraniyor? anlamadim..esinizi seviyorum diyorsunuz..belkide sevmiyorsunuz..

Eşinizin cocukca davranması sıze ıtıcı gelıyor anlasılan bence bu durumu esınızle paylasın daha olgun olmasını ısteyın ve boyle yaptıkca ılgınızın azaldığından bahsedın bunu konusmaktan cekınmeyın kı siz zaten avukatsınız konusmayı sızden ıyı kımse yapamaz.Baskasından etkılenıyorsunuz cunku esınızde olmayan yanları onda goruorsunuz bence uzak durun yuvanızı yıkmaya kadr gıder bu iş cunku aman dıkkat..

Herkese merhaba

36 yaşında İstanbul’da yaşayan evli bir avukatım. Ellerinizden öpen birde 10 aylık oğlum var. 4-5 önce başıma gelen bir olay anlatacağım. Ayıplarlar diye hiçkimse ile paylaşamadığım beni ben olmaktan çıkaran bu durum ile ilgili değerli görüşlerinize danışma hakkımı kullanmak istiyorum.

4 yıllık evliyim. Kocamı çok seviyorum. Mükemmel bir insan ve mükemmel bir baba. Oğlum ile oyun oynamalarını izlemek en büyük eğlencem. Ne dizi ne haber nede magazin programı ilgimi çekmiyor. Çayımı duyumlarken dalıp ikisini izlemek… İzledikçe izlemek…

Eşim bana göre dünyanın en iyi insanı. Bir dediğimi iki etmiyor. Bu durum tanıştığımız günden beri böyle. Ama sorun eşimin çocuklaşması. Özellikle oğlumuz olduğundan beri resmen çocuk oldu. Bu durum bazen ikisini birden büyüttüğümü düşündürüyor. Eşime olan sevgim hiç azalmadı ama aşık değilim sanırım. Çocuk ruhlu olması şimdiye kadar beni bu kadar rahatsız etmemişti.

Bunu eşim ile paylaşamadım. Tepkisinin ne olacağını bilmiyorum. Onsuz yapamayacağım aşikar ama bu hali ne kadar sürer ve bu halini daha ne kadar görmezden gelirim tahmin edemiyorum.

Yaklaşık 2 ay önce bir dava ile ilgili dosya geldi. Aslında benim bakmamam gereken bir dosyaydı. Konuyu diğer avukat arkadaşım anlatınca çok ilgimi çekti ve nedenini bilmediğim bir şey beni bu davanın içine attı. Avukat arkadaşımdan davayı açan kişinin benim müvekkilim olmasını istedim. Oda kabul etti tabiki.

Dava boyunca müvekkilim ile iş icabı sürekli görüştük. Müvekkilim bana iş ilişkisi dışında bir beklentisi olmadığını hissettirdi. Burada hakkını yiyemem. Ama beni çeken bir şey vardı onda. Olgunluğundan etkilenmiştim kendimde olmadan. Durup durup aklıma gelmeye başladı. Birçok kez aramak için telefonu elime alıp bıraktım. Ama yapmadım.

Beni korkutan konu sadece etkilenmem. Gelip geçici birşey olsun diye çok çabaladım. Ama yapamıyorum. Dava bitti ve kazandık. Ama ben birçok şey kayıp ettim. En başta kendim kayıp oldum.

Şimdi size soruyorum. Bu korkunç düşünce beni daha kötü etkilermi? Yaşamamam ve yaşatmamam gereken hadiseler içerisine girermiyim?

Teşekkürler
Bazen Hayat…

zor bir durum içerisindesiniz eşinizde olan eksikligi başkasında bulmuşsunuz okurken eşinizi sevmediginizi sadece çocugunuzun babası olarak gördügünüzü hissettim...
o bey ile görüşmeye devam ederseniz aşık olmanız kaçınılmaz olacaktır...

Oldukça zor bir durumdasınız ve yanlış yapmamak için çok dikkatli olmalısınız bence. Eşiniz ve çocuğunuzla başbaşa kalacağınız keyifli bir tatil daha sağlıklı düşünmenizi sağlayabilir. İnsan hislerine zor haim olur bunu anlıyorum ama o kişiye atacağınız en küçük adım bir ömür pişmalık ve vicdan azabı duymanıza neden olabilir. Eşinizin çok iyi biri olduğunu söylemişsiniz ve sadece çocuk ruhlu olduğu için yapacağınız hiç bir yanlış hak etmiyor bence

Şimdi ters cevaplar alıp üzüleceksin
Kendini savunma durumuna geçiceksinn :50:
Arkadaşım seni anlayabiliyorum ama bence eşini seviyorsun aşk yok
ama aşk olsa sevgi olmasa daha kötü oluyo hep birbirinden eksik olabiliyor hayatta ikisini bulduğunda ruh ikizini bulmuş olursun ama maalesef bende senin gibiyim bişey eksik bizdede :31:

Şuanda bir şeyler hissettiğiniz kişide evlimi ?

Nedense eşine çocuğuna bağlı insanların başına böyle şeyler geliyor eşiniz sizinle ilgilenmese gözü dışarıda olsa kıymete biner

eşler bazen birbirlerine şımarıp çocukça davranabilirler.eğer kastettiğiniz buysa
eğer değilse;eşinizin bu davranışları en başından beri var mıydı yoksa oğlunuz doğduktan sonra mı başladı?
eğer oğlunuzun doğumuyla başlayan bir durumsa zamanla geçecektir diye düşünüyorum
yaşamamanız,yaşatmamanız gereken düşünceler ve eşinizden soğumanıza sebep düşünceler aklınıza geldikçe;eşinizi ne kadar sevdiğinizi,onun sizi ne kadar sevdiğini,eşinizin pozitif ve güçlü yanlarını düşünmeye başlayın hemen
kendinize telkinde bulunmaya çalışın
çünkü büyük ihtimalle gelip geçici bir durumdur
sonradan üzüleceğiniz şeyler yaşamayın
umarım en kısa zamanda bu karışık hislerden ve düşüncelerden kurtulursunuz

sen eşini seviyorun ama onun çocuk yanını eksik buluyorsun.
o adama hissettiklerin geçici olabilir canım zamana bırak, bence değmez, vicdan azabına.
biraz sıkıntılı olur belki ama elbette geçecektir.
şahsi fikrim çocuk gibi erkekler sevimli oluyor ve biz kadınlar anaç varlıklarız, bence onun çocuk halini kabullenmeye iyi yönlerini kavramaya bak.

Son düzenleme:
çok zor bır durum gercekten.ama ben esınızı sevdıgınızı dusunmuyorum .
cocugunuzun babası oldugu ıcın bır sefkat duygusu oldugunu dusunuyorum .
aksı olmus olsa eger bır baskası dıkkatınızı cekemezdı.

peki bu olgun beyin size olan hisleri nedir?

eşim çocuk gibi derken genel olarak mı böyle yoksa sadece oğlunuzla oynarken mi?

hislerimiz elimizde değil bazen,
ama davranışlarımız elimizde.
eşiniz olmadan yaşayamam diyorsanız o adamı aklınızdan çıkarın. ve emin olun ki, çocuksu bir erkek olgun bir erkekten çok daha çekilir.

Bu düşüncenin sizi ve yaşamınızı daha olumsuz etkilememesi sizin elinizde.

Kendinizi ve kalbinizi silkelemek yine sizin elinizde; insan kendisinin en büyük düşmanıdır.

Anlattıklarınız ölçüsünde kaliteli bir yaşama sahipsiniz. Yazık etmeyin.

Erkeklerin çocuklaştığı anlar elbetteki olur; heleki çocukları olduktan sonra..

O söz ettiğiniz erkeğin (her)ev-halini bilmiyorsunuz..

sen eşini seviyorun ama onun çocuk yanını eksik buluyorsun.
o adama hissettiklerin geçici olabilir canım zamana bırak, bence değmez, vicdan azabına.
biraz sıkıntılı olur belki ama elbette geçecektir.
şahsi fikrim çocuk gibi erkekler sevimli oluyor ve biz kadınlar anaç varlıklarız, bence onun çocuk halini kabullenmeye iyi yönlerini kavramaya bak.

+1

hayatımızda hiçbirşey dört dörtlük gitmez hep birşeyler eksik gider zaten... bi ayanaya bakın ve bu siz değilsiiz :20: bundan bi kere emin olun ayrıca çocuk gibi derken mesela olaylar karşısında sorumluklarınd fılan mı?

o kişiyi tamamen tanımadığınız için ilginizi çekmişte olabilir. olgun erkekler hep çok iyi mi sanki? en iyi erkek eşini üzmeyen erkektir der annem.
sakın aramayın. hem siz arasanız bile o olumlu yanıt verecek mi bakalım. evli barklı kadın bana asılıyo utanmadan diye düşünebilir karşıdaki erkek?
hayat imtihanlarla dolu.. o kişiyi unutarak bu imtihanı kazanın.

o adamı yakından tanıdığınızda onun da eksiklerini göreceksiniz.bir süre sonra belki o kişi de sizi sıkacak.mutlu,huzurlu bir hayatınız var e tabi şeytan boş durur mu?geçici duygularınıza aldanmayın lütfen.

bu bendede olmuştu :):) 1-2 ay geçtikten sonra unutulup geçmişti bile geçici hayranlık tutku falan fasa fiso şeytanın işleri yanii ama bir süre sonra sıkıp saçmalık geliyor ve ben bunu eşime/sevgilime nasıl yaptım böyle düşüncelere girdim diyorsunuz ondan bırakın zamanaa geldiği gibi gitsinn başka uğraşlar bulmakta bazen işe yarıyo ama sonrasında çok saçma geliyor :):)duygular..

konu "eşim beni çocuk gibi buluyor, olgun bir kadına karşı hisleri var sanırım" olsaydı da yorumum aynı olurdu, evli bir insanın hele de ortada çocuklar varken 3. bir kişi ile duygusal hissiyat geliştirmesi esas o kişinin henüz olgunlaşmadığını göstermektedir. O yüzden bence bir an evvel silkelenin ve bu düşüncelerden uzaklaşın.

zaman zaman bu duygulari yasiyor her insan...
normal bence...
ama emin olun yakinda gecer ve sonra bu hissettiklerinizi dusunup "aklima ne sacma sapan seyler gelmis...kocami seviyorum" diye gecireceksiniz icinizden...
eslerde eksiklik goruldugunde ya da monotonluk bas gosterdiginde hissettikleriniz bir cok insanin basina geliyor, daha once boyle konu acanlar da olmustu hatta ama bir sure sonra sacmaladiklarini anlamislardi bu konu sahipleri de...
buyutmeyin...adam surekli gozunuzun onundeyse etkilenmis olabilirsiniz ama gecer gider...
hele hele adamin kaba saba, size gore yanlis bir hareketini gorseniz o an biter bu hisleriniz :)

Back
X