kadının fendi erkeğini yendi :)çook seviyorum kocamı

isimsiz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.530
1.294
163
5 YILLIK SÜREÇTE PİSKOPATLIK DERECESİNDE SEVİYORDUM VE KISKANIYORDUM ŞİMDİ 1 YILDIR EVLİYİZ VE HALA ÇOOK SEVİYORUM ....:) KADININ FENDİ ERKEĞİ YENDİ VE EVLENDİK:) ERKEKLER GEC EVLENMEK ISTERLER GENELDE AMA BENİM SAYEMDE OLDU SİMDİ İSE İYİKİ EVLENDİK DIYOR.

Adınıza çok sevindim .
Mutluluğunuz daim olsun.

5 YILLIK SÜREÇTE PİSKOPATLIK DERECESİNDE SEVİYORDUM VE KISKANIYORDUM ŞİMDİ 1 YILDIR EVLİYİZ VE HALA ÇOOK SEVİYORUM ....:) KADININ FENDİ ERKEĞİ YENDİ VE EVLENDİK:) ERKEKLER GEC EVLENMEK ISTERLER GENELDE AMA BENİM SAYEMDE OLDU SİMDİ İSE İYİKİ EVLENDİK DIYOR.
maşallahh :nazar: Rabbim biz de nasip etsin :KK19: :KK36:

kızım sen delisin yaaa. çok tatlı anlatmışsın. ben de senin yolunda emin adımlarla ilerliyorum. sözü kestik kızzzz :):) yeneceğiiiimmmm!!!

kızım sen delisin yaaa. çok tatlı anlatmışsın. ben de senin yolunda emin adımlarla ilerliyorum. sözü kestik kızzzz :):) yeneceğiiiimmmm!!!
Hahaha evet biraz değişik anlattım bir satırla özet geçtim daldan dala :KK55: bu arada tebrik eder basarilarinizin devamını dilerim heheh :KK54:

Amin arkadaşlar bence de birazda mutluluk paylasmali değilmi ben genelde bir derdim var bölümünde geziyorum da dertler büyük orada:cry:

Back
X