• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar birbirine bunu neden yapıyor

pazenpelerinliperi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
273
383
103
2 gündür bi isyerine egitime gidiyodum orda egitmen birlikte egitim alanlar ise basladiklarinda en yakin arkadas oluyolar dedi hakkinda cok az sey bildigim hakkimda cok az sey bilen bir kadin bunu duydugunda bana gostermedigini sanarak allah korusun anlamina gelen kulagi tutup tahtaya vurma hareketini yapti.Egitmende bende gorduk ama gormemezlikten geldik.aksam aklima takildi yine uyuyamadim desem yeridir neden ya neden diye kendimi yedim.sabahta gidip dun neden oyle yaptigini sordum.öylemi yaptim yapmamisimdir dedi.dedim gorduk sen beni ne kadar taniyosun ki yada ben sana ne yaptim ki boyle yaptin dedim.Aklima baska bisey gelmistir o sirada hem ben senle arkadas olmak istemesem instagramdan niye ekliyim falan dedii.Bende is arkadasi ne kadar yakin olabilir ki zaten isyerinde hickimseyle sıkı fıkı olunmayacagini herkes bir ama cok uzuldum istemeden farketmeden birsey yaptim sandim sana dedim.yok yok falan dedi zirvaladi bisiler.Ben bunun sebebini ögrenmek istiyorum neden bazi kadinlar birbirlerini incitmek küçük dusurmek icin yer ariyorlar.ne gerek var boyle seylere.
Not:Sozkonusu kadinin tek saygisiz hareketi bu degildi surekli laf dokundurup kahve yap icelim falan diye emir vermeye kalkti.kendi bardagimi yikarken onume bulasiklarini falan koydu.sacimdan kiyafetime kadar herseyimle dalga gecti.uzatmamak icin sadece bu u yazdim
Not:uykuya dalmakta zaten zorluk ceken biri oldugumdan gece yatarken gun icinde olanlari dusunurum her zaman kadin uykumu kacirdidan kasit uyumadan once kafami mesgul etti demek istedim

Son düzenleme:
2 gündür bi isyerine egitime gidiyodum orda egitmen birlikte egitim alanlar ise basladiklarinda en yakin arkadas oluyolar dedi hakkinda cok az sey bildigim hakkimda cok az sey bilen bir kadin bunu duydugunda bana gostermedigini sanarak allah korusun anlamina gelen kulagi tutup tahtaya vurma hareketini yapti.Egitmende bende gorduk ama gormemezlikten geldik.aksam aklima takildi yine uyuyamadim desem yeridir neden ya neden diye kendimi yedim.sabahta gidip dun neden oyle yaptigini sordum.öylemi yaptim yapmamisimdir dedi.dedim gorduk sen beni ne kadar taniyosun ki yada ben sana ne yaptim ki boyle yaptin dedim.Aklima baska bisey gelmistir o sirada hem ben senle arkadas olmak istemesem instagramdan niye ekliyim falan dedii.Bende is arkadasi ne kadar yakin olabilir ki zaten isyerinde hickimseyle sıkı fıkı olunmayacagini herkes bir ama cok uzuldum istemeden farketmeden birsey yaptim sandim sana dedim.yok yok falan dedi zirvaladi bisiler.Ben bunun sebebini ögrenmek istiyorum neden bazi kadinlar birbirlerini incitmek küçük dusurmek icin yer ariyorlar.ne gerek var boyle seylere.

Gidip sormakla. Çok iyi etmişsiniz mahcup olmuştur umarım. O kişiyle mesafenizi koruyun. Hatta herkesle koruyun. İş yerinden yakın arkadaş olmaz

Ne kadar takılmışsın olaya ne kadar abartmışsın. Kadın kimseyi incitmeye falan çalışmamış utanmasan boynuna yapışacaksın beni sev diye. Bir relax olun, günlük hayat özellikle de iş hayatı böyle bişey değil.
Herkes iş arkadaşıyla samimi olmak yakın olmak ya da arkadaş olmak istemel zorunda değil ki. İş arkadaşı iş arkadaşıdır.

Ne kadar takılmışsın olaya ne kadar abartmışsın. Kadın kimseyi incitmeye falan çalışmamış utanmasan boynuna yapışacaksın beni sev diye. Bir relax olun, günlük hayat özellikle de iş hayatı böyle bişey değil.
Herkes iş arkadaşıyla samimi olmak yakın olmak ya da arkadaş olmak istemel zorunda değil ki. İş arkadaşı iş arkadaşıdır.
buyutulcek bi durum olmadiginin farkindayim bogazina falanda yapismadim kizmadim hakaret etmedim insanca sebebini sordum.bende onu nufusuma gecirmek istemiyordum ama nezaketsizlik yapmadim.

O eğitimde sadece ikiniz mi varsınız, iki kişilik bir eğitim mi o? Değilse niye üzerinize alındınız bu kadar?

Gidip sormakla. Çok iyi etmişsiniz mahcup olmuştur umarım. O kişiyle mesafenizi koruyun. Hatta herkesle koruyun. İş yerinden yakın arkadaş olmaz
mahcup oldugunu dusunmuyorum garip hareketlerine devam etti sonrasinda bi kahve yapta icelimler kendi bardagimi yikarken getirip onume kendi bulasiklari i koymalar ben calisirken dikkatimi dagitmak icin anlamsiz anlamsiz gulmeler falan.düzelmez o kadin ama böyle insanlarla cok karsilasiyorum.sebepsiz yere neden boyle seyler yapiyolar anlayamiyorum.Ben egitimden sonra is basi yapmak istemedigimi soyledim.o kaldi orda.umarim birdaha karsilasmayiz.

Bundan bir 10 sene geçtiğinde değil bunu evde kafa yorup uyumamak işyerinizin kapısından çıktığınız an bile işi işte bırakıyorsunuz. İşteki her şeyi iş yerinde bırakmak da asıl deneyim işte. Pişerek öğreniyorsunuz.
zor oluyor ama deniyorum. uzun suredir calismiyordum.unutmusum ortamlari ondan heralde.🙂

Uyutmayacak kadar konu ne anlamadım. Herkes sizi sevmek zorunda değil, herkes sizinle arkadaş olmak için yanıp tutuşmak zorunda da değil. Ha bence ilgili kişi bunu sizi kastederek yapmamış ama yapsa bile gülüp geçin ne diye uykusuz kaldınız?

O eğitimde sadece ikiniz mi varsınız, iki kişilik bir eğitim mi o? Değilse niye üzerinize alındınız bu kadar?
2 kisilik bir egitim sadece biz vardik bagzi arkadaslar eskiden yasadigi bir olay icin yapmistir demis ama daha sonrasindaki tavirlari da tuhafti bana yönelik oldugundan eminim hareketin

biz de herkese bayilmiyoruz cevremizde ama kaba olmadan mesafemizi koyuyoruz yani bence normal olan bu. arkadas olmak istememesini anliyorum ama o yaptigi hareketi ben de hic anlayamadim ve bana yapilsa da kirilirdim. hani o hareket sanki bela benden uzak olsun der gibi bir sey. bilemedim.

Back
X