Kadınlar birbirine bunu neden yapıyor

2 gündür bi isyerine egitime gidiyodum orda egitmen birlikte egitim alanlar ise basladiklarinda en yakin arkadas oluyolar dedi hakkinda cok az sey bildigim hakkimda cok az sey bilen bir kadin bunu duydugunda bana gostermedigini sanarak allah korusun anlamina gelen kulagi tutup tahtaya vurma hareketini yapti.Egitmende bende gorduk ama gormemezlikten geldik.aksam aklima takildi yine uyuyamadim desem yeridir neden ya neden diye kendimi yedim.sabahta gidip dun neden oyle yaptigini sordum.öylemi yaptim yapmamisimdir dedi.dedim gorduk sen beni ne kadar taniyosun ki yada ben sana ne yaptim ki boyle yaptin dedim.Aklima baska bisey gelmistir o sirada hem ben senle arkadas olmak istemesem instagramdan niye ekliyim falan dedii.Bende is arkadasi ne kadar yakin olabilir ki zaten isyerinde hickimseyle sıkı fıkı olunmayacagini herkes bir ama cok uzuldum istemeden farketmeden birsey yaptim sandim sana dedim.yok yok falan dedi zirvaladi bisiler.Ben bunun sebebini ögrenmek istiyorum neden bazi kadinlar birbirlerini incitmek küçük dusurmek icin yer ariyorlar.ne gerek var boyle seylere.
Not:Sozkonusu kadinin tek saygisiz hareketi bu degildi surekli laf dokundurup kahve yap icelim falan diye emir vermeye kalkti.kendi bardagimi yikarken onume bulasiklarini falan koydu.sacimdan kiyafetime kadar herseyimle dalga gecti.uzatmamak icin sadece bu u yazdim
Not:uykuya dalmakta zaten zorluk ceken biri oldugumdan gece yatarken gun icinde olanlari dusunurum her zaman kadin uykumu kacirdidan kasit uyumadan once kafami mesgul etti demek istedim
İş yerinde yeni olmanızın verdiği stresten uzaklaşın yani kadın sizin saciniz dis görünüşünüze dil uzatıyorsun bilin o kişi fesat uzak durun is yerinizde özel hayatınızdan bahsetmeyin yani o size laf sokarken sizde boş durmayın kendinizi ezdirmeyin önünüze bardak uzatırsa çöpe atın elinizden düşürmüş gibi yapın artık yikamaniza gerek yok dersiniz sakın gorunmeyin arada diş gösterin 🤣🤣🤣
 
Ondan ben kitap okumaya başlar başlamaz uyuyorum 😂
Tam da bu sebepten gece yatarken kitap okumayı bıraktım. Çünkü gündüz bir vakitte de kitabı elime aldığımda uykum gelmeye başladı. Beyin kitabı eline alır almaz "uyku vakti" kodunu göndermeye başlıyor bir noktadan sonra. Ciddi ciddi kitap okumak isteyenlere tavsiye etmiyorum yatarken kitap okumayı.
 
Tam da bu sebepten gece yatarken kitap okumayı bıraktım. Çünkü gündüz bir vakitte de kitabı elime aldığımda uykum gelmeye başladı. Beyin kitabı eline alır almaz "uyku vakti" kodunu göndermeye başlıyor bir noktadan sonra. Ciddi ciddi kitap okumak isteyenlere tavsiye etmiyorum yatarken kitap okumayı.
:işsiz:
kitap okumayı ciddi iş görmeyen biri uyku öncesini de kitaba ayırır mı sizce
günün raporunu çıkarmak varken
burda amaç vucudu sabit tutmak
bunu da kitap sağlıyor
 
:işsiz:
kitap okumayı ciddi iş görmeyen biri uyku öncesini de kitaba ayırır mı sizce
günün raporunu çıkarmak varken
burda amaç vucudu sabit tutmak
bunu da kitap sağlıyor
Kendi deneyimimden çıkarım yaptım. Normal bir saatte de vücut uyku moduna geçebiliyor uyku öncesi kitap okuyunca. Belki herkeste olmuyordur ben de olan bu. Kendim vazgeçtim bu durumdan. Nacizane bir tavsiyeydi.
 
Back
X