Değilim. :/3. Çünkü hepimiz birer mazosistiz bize acı çektiren seyler hosumuza gidiyor.
Bornoz kullanıyo kendileri.4. Çünkü banyodan ıslak ve bellerine sarılı bir havluyla çıktıklarında çok seksiler.
Göbekli.6. Çünkü yapılı vücutlarına,adelelerine asla karşı koyamıyoruz.
Yoo "Taramadın mı saçını olm" diyor, çünkü eli saçıma takılı kalıyor.11. Çünkü saçımızla oynadıklarında nasıl bu ! kadar yumuşak olduğuna inanamadıklarını söylüyorlar.
Eve gelince çıkarır zaten saatini.13. Çünkü seks yapmadan hemen önce bizi incitmemesi için saatlerini çıkartıyorlar.
Ben sormadan "Kilo mu aldın sen?" diyo.25. Çünkü bizi dizlerine oturttukları zaman "ağır mıyım?" diye sorduğumuzda "HAYIRRRR" diyorlar =)
Eşimi göreydin bi 3 dkda anca çorabının tekini giyer ve hatta onu da beğenmez çıkarır, gitti üç dakika boşa mesela. En hızlı hazırlanma hali kafadan yarım saat. Hele bi de "Bi tuvalete girivereyim" dedi mi tamam, otur iki bölüm Dr Who izle çıkana kadar. En dertli olduğum konu bu.36. Çünkü en önemli olay için bile hazırlanmaları sadece 3 dakika sürüyor.
"Ne dedin, duymadım" diyo, normal ses tonuyla.37. Çünkü söylediğimiz bir sözü anlayamadıklarında en tatlı ses tonlarıyla "Efendim canım?" diyorlar.
Aksine pis pis espriler yapıyor coşuyor.38. Çünkü erkek arkadaşlarıyla çene yarıştırdıkları halde,bizi yemeğe çağırırken dilleri tutuluyor!!!
Benimki uyurken traktöre dönüşüyor.40. Çünkü gün içinde ne kadar ser olsalarda uyurken bir bebeğe dönüyorlar.
Adam aç, naapsın?43. Çünkü yaptığımız yemek kötü bile olsa,dünyanın en güzel yemeğiymiş gibi davranıp iştahla yiyorlar.
Evet beni seviyor, ben olsam ben de beni severdim yani, sevmeyip napçak ^_^46. Çünkü onlarda bizi seviyor!!!!!!!...
Ahahaha katılıyorum :) heleki 3 uz bebegin var ve sen 24 saattir uykusuzsan ve o sicacik rahat yataiginda bi yerinde pireler uçusarak uyuyosa bu maddelerin hepsini solda sıfır birakiyo :)Canım sıkılıyodu güzel denk geldi, hortlatanın eline sağlık.
Değilim. :/
Bornoz kullanıyo kendileri.
Göbekli.
Yoo "Taramadın mı saçını olm" diyor, çünkü eli saçıma takılı kalıyor.
Eve gelince çıkarır zaten saatini.
Ben sormadan "Kilo mu aldın sen?" diyo.
Eşimi göreydin bi 3 dkda anca çorabının tekini giyer ve hatta onu da beğenmez çıkarır, gitti üç dakika boşa mesela. En hızlı hazırlanma hali kafadan yarım saat. Hele bi de "Bi tuvalete girivereyim" dedi mi tamam, otur iki bölüm Dr Who izle çıkana kadar. En dertli olduğum konu bu.
"Ne dedin, duymadım" diyo, normal ses tonuyla.
Aksine pis pis espriler yapıyor coşuyor.
Benimki uyurken traktöre dönüşüyor.
Adam aç, naapsın?
Evet beni seviyor, ben olsam ben de beni severdim yani, sevmeyip napçak ^_^
Bu maddelerin çoğu evliler için geçerli değil galiba ya
sevdiğim kişilerin aslında erkek olmadığını 21.madde ile anlamam rezaleti21. Çünkü e-mail'imize eğlenceli ve erotik mesajlar yolluyorlar.
Katılmıyorum28. Çünkü onların büyük,sıcak ellerinin içinde bizim elimiz küçücük ve narin kalıyor.
Yooo o konuda benimki profosyonel41. Çünkü kız arkadaşlarımızla olan sorunlarımızı çözmeye çalışıyor ama işin içinden çıkamıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?