Önceden böyle değilse gerçekten bir rahatsızlığı olabilir.
Eğer huysuzluğundan yapıyorsa iyi ki de gitmiş.
Hiç üzülmeyin. İnsan birilerinin kahrını çekmek için gelmiyor dünyaya. Babası veya eşi de olsa.
Siz birbirinize yetersiniz. Böyle olacaksa dönmemesi daha iyi.
velhasıl... annem nerde hata yaptı, neden bunları yaşıyor ve nasıl hala ayakta bizlere karşı dimdik durabiliyo... anlamış değilim....
Babanızda andropoz belirtileri war gibi geldi bana . Bir doktora danışsanız , belki size yardımcı olabilir .
Kendinizi çok üzmemeye çalışın . Herşey olacağına warır . Bu durumda size biraz daha fazla iş düşüyor . Ablanız ewlilik arefesinde , duyguları çok yoğundur şimdi . Annenizin ruhsal durumunu tahayyül edemiyorum bile ...
Allah yardımcınız olsun . Kendinizi kötü hissederseniz , biz buradayız
Böylesi daha iyi...
İnsan hayatında huzur ister mutu olmak ister...
Bunları vermeyen birinin hayatınızda niye yeri olsun ki...
Bu baba bile olsa eş bile olsa ne değiştirir, insanlar hadlerini bilicekler...
Kimse kimseyi huzursuz edemez mutsuz edip üzemez öyle bi hakkı yok...
şeker hastası olması gereken herhalde anne'niz ama nedense babanıza vurmuş
bunca annenize yaptığı eziyetin cezası herhalde aslında durum bu ise annenizin daha henüz gençken bu adamdan ayrılması en isabetli karar olurdu sizde bunları burda yazmazdınız her ayrılık kötü değil en azından çocuklar hergün kavgalı ortamda büyümezdi
geri baktığınızda sanırım üzülecek çok anılarınız var keşke olmasaydı diyorum
yaşamak sadece mutlu olmaktır
bunu hep diyorum ama yine yanlis anlasiliyorum..bu gibi kocalara ne kadar yumusaklik gösterirse kadinlar okadarda simariyorlar kendilerini bulunmaz hint kumasi zannediyorlar...onun gibilerine ara sira merdaneyi indireceksin kafasina bak nasil kedi gibi oluyorlar,,klava: ..tecrübeyle sabit bu sözlerimkaydirigubbakcemile3
aile sevgisi görmediği için daha fazla sahip çıkabilirsi ailesine daha iyi biri olmalıyım diye uğraşabilirdi.
belki şekerinden dolayı bu derece rayından çıktı herşey. yada bir ara kızdı içerledi kompleks yaptı aşamadı. mesela yakın bir arkadası bir anda iyi yerlere geldiğinde neden o ? diyerek ailesine mahçup olduğunu düşünen adam bunalıp ailesinni canını acıtmaya çalışır.yetersiz oluyorum korkusunu bu şekilde maskeleyebilir.
eşim de şeker hastası. ve kayınvalidem de zor oluyor bu şekilde yaşam sürmeleri...
babanız kimbilir bilinç altında neler yaşadı bu şekilde yaşamaya neler itti. ama ne olursa olsun çevresindekilerin psikolojisini bozmaya değmez. annenizin o yıllarını güzel günlerini yarınlara olan güvenini kim geri getirecek.
keşke hepimiz sıkça ziyaret etsek psikoloğu.
arkadaşlar hepinize destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum,
belli kalıplarda yetişmiş görmüş erkeklerde ki mantık ( babamda ki yani ) bu kadın bana muhtaç elime bakıyor, ben para vermesem o bir hiç vs.. vs... yani o benim hayat arkadaşım kaç seneyi devirdik birlikte iyi kötü, o iyi olsun bende iyi olurum düşüncesi yok:1no2:
anneme hep deriz babamın içindeki ezikliği göstermesidir bu tavırları... aslında kendi bir HİÇtir... etraftakiler bu HİÇliği anlamasın diye gelen misafirlerin yanında annemi aşağılar onların yanında küçük düşürür... " sen sus " sen bişey bilmessin, sen ne biliceksin, sen karışma..."
( sanki bu tavrıyla "bravoo helal olsun nasılda karını yerden yere vurdun bee" desteği alacağını düşünür ) aslında tamamen saygısını yitiriyo insanlar karşısın da haberi yok!
biz boşanmalarını istiyoruz... hergün hırgür yaşayacağına annem sakin huzurlu bir hayat yaşar, iyi kötü çalışıyoruz çok şükür...
artık ona muhtaç olmadığımızı anlasın ( bunu da çok iyi biliyo gerçi )
bugün evden gidişinin 3. günü ne haber var ne ses! hiçbir şekilde aramama kararı aldık... kusura bakmasın :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?