Kadınlar kadınlar ve kadınlar........

tosspaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
362
0
46
Ankara
:nazar:
Slm arkadaşlar gerçekten cevabını merak ettim bu soruyu sizlere sormak istiyorum "Kadın neden aldatır?"
Artık etrafıma bakıyorumda arkadaşlarımdan büyüklerimden bu dönemde kadınların erkeklerden daha beter oldukları söylenip duruyor.Erkekleri baştan çıkaranların kadınlar olduğu,bazılarının evli erkeklere bile bile asıldığını bile söylüyorlar.Şöyle bir bakıyorum da çevreye bazen gerçekten bende şaşıyorum.Hem cinslerimin rahatlığına inanamıyorum.Zaten açıkçası yeni gelen nesil daha aktif,daha rahat.Bende gencim ama sanki yeniler kız erkek daha fenalar.(lütfen yaşı küçük olanlar alınmasın.herkes aynı değil elbette)İşte ben bu durumu anlamıyorum.Niye sevgililerini eşlerini aldatırlar?Niye evli insanlarla birlikte olup hemcinslerine acı çektirirler?Niye ellerindekiyle yetinmeyi bilmezler?Hani derler ya kadının düşmanı yine kadındır diye sanırım doğru söylemişler...
Sizler neler düşünüyorsunuz bu konularla ilgili....:nazar:

hırs dogru kelime.
banada öyle bişey yaşattılarki..bnm durum biraz faklı açtıgın konuya göre ama

"kadının düşmanı yine kadındır"a katılmamak mümkün degil

eger kıskançlık varsa hırslanıp hertürlü kötülügü yapabiliyolar.

onlar diye konşuyorum cünkü ben hiç böyle biri olmadım.
aklımn ucundan geçmedi.birinin sevgilisini elinden alıpta işte senin yerine ben tercih edildim diye "yücelmek"

bu sadece eziklik kendinin bi B*K oldugunu kanıtlama cabası,nasıl can yakarım düşüncesii..sonunda da galibiyet ve kısa süreli mutluluk.
sonçta herkes hakettigini yaşar.

insanlar nasıl katil olur iyi anlıyorm 3 haftadır...nyse..

hırs dogru kelime.

aklımn ucundan geçmedi.birinin sevgilisini elinden alıpta işte senin yerine ben tercih edildim diye "yücelmek"

bu sadece eziklik kendinin bi B*K oldugunu kanıtlama cabası,nasıl can yakarım düşüncesii..sonunda da galibiyet ve kısa süreli mutluluk.

çok doğru demişsin herkes hak ettiğini yaşar diye.
çok eskiden bende bu tarz şeyler yaşamıştım.hemde arkadaşım sandığım insanlar tarafından.ama sabret sabret ki asıl kazananın kendin oldugunu gör canım.

hırs dogru kelime.

çok eskiden bende bu tarz şeyler yaşamıştım.hemde arkadaşım sandığım insanlar tarafından.ama sabret sabret ki asıl kazananın kendin oldugunu gör canım.

yok ben direk akrabadan kan bagım olan birinden, yakın bi arkdaş bile degil...
kazanan yıllar öncede ben olmştm yine ben oldum.ikside tamamladı evrimini gözümde.
artık onlarda birlkte degil yani ben onlara ne halt olduklarını iyi bildirdim içim rahat.

Bende sizinle tamamen aynı fikirdeyim.Yeni nesil çok rahat farklı...Bence kendini bilmekte ve doğru ilişkiler yaşamakda fayda var.Herşeyden önce kendi psikolojisi için insanın.Ben şu hayatta ne yaparsak gelip bizi bulacagına inanan biri olarak eger başka bi kadına zarar verirsek aynısını yaşayacagımızı düşünüyorum.

Sonuç ne olursa olsun ister zafer ister çöküş..Yüreğe atılan bir çizik bile kolay kolay silinmiyor ve unutulmuyor..Keşke hiç olmasaydı..Kazandım belki ama keşke ailem arkamda olsaydı da böyle kazanmasaydım..Mutlu gibi görünse de insan içinde ne fırtınalar var Allah bilir..Kadına en büyük düşmanlığı yapan yine kadın ve en yakını oluyor maalesef.Ben bu durumu genç nesil veya eski nesil diye adlandırmak istemiyorum karakter ve nefis bozukluğu diye adlandırıyorum.Ve Allah'ım onları ıslah etsin..Doğru yola getirsin inşallah..

yok ben direk akrabadan kan bagım olan birinden, yakın bi arkdaş bile degil...
kazanan yıllar öncede ben olmştm yine ben oldum.ikside tamamladı evrimini gözümde.
artık onlarda birlkte degil yani ben onlara ne halt olduklarını iyi bildirdim içim rahat.

senin durumun daha can yakıcı olmuş malesef :(
içinin rahat olmasına sevindim.

Sonuç ne olursa olsun ister zafer ister çöküş..Yüreğe atılan bir çizik bile kolay kolay silinmiyor ve unutulmuyor..Keşke hiç olmasaydı..Kazandım belki ama keşke ailem arkamda olsaydı da böyle kazanmasaydım..Mutlu gibi görünse de insan içinde ne fırtınalar var Allah bilir..Kadına en büyük düşmanlığı yapan yine kadın ve en yakını oluyor maalesef.Ben bu durumu genç nesil veya eski nesil diye adlandırmak istemiyorum karakter ve nefis bozukluğu diye adlandırıyorum.Ve Allah'ım onları ıslah etsin..Doğru yola getirsin inşallah..

çok net ve güzel yazmışsın canım.yorumun için teşekkürler.

Back
X