kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

Bu ne biçim bir konuşma tarzı.Oturduğun nezih semtte mi öğrendin bunları.Sen kendinle çelişiyorsun.Hem mini etek giyerse kocasında sorun var diyorsun (zihinyete bak) hem hepsini giyiyorum dyorsun.Sen hem mini hem şort giyip hangi dozdan bahsediyorsun.
Evet güzelim ahlak yapısı olan erkek bakmaz.Dünya kadar mini giyen şort giyen dekolte giyen insan var.Sen ve sizin gibilerin düşünce yapısı yüzünden başka bir kalıba sokuyorsunuz insnaları.Kendi küçük dünyanızdaki erkkeler gibi sanıyorsunuz herkesi.Gerçekten hala bunları aşamamış bir toplum var şu dünyada ya.
Şort sorttur benim bildigim...gayette kisadir...hem giyiyorum diyor hemde esim giydirmez diyor...en sonundada guzelim dedi...birazdanda Adriana lima Oldugunu iddia edebilirr:KK45:
Kocasi sevgilisi sort kisa etek giymesine Izin vermiyormuss belkide yakismiyordur adamda ne yapsin giyme diyordur.sibelde beni kiskaniyooo saniyordur:KK47:

sen dozunu bılmeden gıy....esın karışmasın.....bakmasınlar...sonra burda diş bıle.....aman banane ya...onca işimin arasında geldım ergen muhabbetının arasına düştüm ıyı mı.....
Ay hala doz diyor ya.Hani mini giyiyodun.Hadi güzelim hadi.Git kocandan izin al namusunla uzun eteğini giy sen.Kimsenin kocasına da laf etme.Ergenmiş.Evet daha büyümen,kendi çevren dışına çıkman lazım.Yaş olarakta sendne büyüğüm.

Bazılarının acilen koca bulup evlenmesi şart.Bazı hormonlarının çalışması lazım zira saçmalıyorlar.Allahım her isteyene koca ver yarabbi.Kimseyi kocasız bırakma sen . )

Bazılarının acilen koca bulup evlenmesi şart.Bazı hormonlarının çalışması lazım zira saçmalıyorlar.Allahım her isteyene koca ver yarabbi.Kimseyi kocasız bırakma sen . )
Bu seferde senin yüzünden ban yemicem...sen bulmussun ya zoraki bir tane bosver insanlari...terbiyesiz konusma kac yas buyuksun benden.saygimi bozarsam elimin ayari yok pek.senin gibi aranmiyirum ben..actigin konudan 37 yasinda oldugun belli olmuyor.yasinin adami ol.,

Peki arkadaşlar kadının erkeği kıskanması erkeği şımart mıyor mu? sizce? Konu başkaydı ama ben de bu açıdan bakmak istedim, düşüncelerinizi beklerim... Benim tespitlerim erkekler kıskanılmaktan kadınlardan sa daha çok hoşalanıyor ve bu durumu suistimal ediyorlar. Gözlemlerim ve tespilerim bu doğrultıda. Kadın şayet kıskanıyorsa belli et-me-me-li! çok az yada ne bieyim tadınca belli edelir ama kadın kıskandığını cidden belli etmemeli zira bu kadını küçük düşürüyor karşı tarafı havalara sokuyor, buna müsade etmeyeliiiiiiiim! ha zaten kendi içinde mutlu insan kendiyle barışık kadın karşındakini fazla abartıp tepesine çıkartmaz kıskanılma havalarına sokmaz o ayrı konu....

KISKANILMA BEKLENTİSİ... bu birazda toplumsal bişey bir öğretilmişlik değil mi Biz kadınlar kaç yaşımıza da gelsek kıskanılmayı beklemiyor muyuz... doğru mu? doğru değil!!!!, düşünsene karşındaki adam seni ksıkanmıyor ve sen kıskanılmayı bekliyorsun ne küçük düşürücü bir şey.... ve sanırım bu biraz da eskilerde kaldı... erkekler de öyle türk filimlerindeki gibi kıskanmıyorlar artık. Sonuç olarak biz kadınlar kıskanılma ( ki araştırmacılarabıakıyorum zira psikolojik yetersizlik bir diğer anlamıyla gibi geliyor bana) isteğini ve sebeplerini düşünmeli ve kendi içimizde bunu aşmalıyız.

KADINLAR ŞU KISKANILMA BEKLENTİSİNDE SIY-RI-LA-LIM! BU BİZE ZARAR VERİYOR. KENDİ İÇİNDE KENDİNE DEĞER VEREN KADIN KISKANILMAYI BEKLEMEZ! HAAA AKLLI KADIN DA KISKANDIĞINI BELLİ ETMEZ:) DEĞMEZ YAHU KİMSEYİ ŞIMARTIP TEPELERE ÇIKARTMAYA BIRAKIN O SİZİ KISKANSIN:))) DEĞER VERİN KENDİNİZE!!!

Ay hala doz diyor ya.Hani mini giyiyodun.Hadi güzelim hadi.Git kocandan izin al namusunla uzun eteğini giy sen.Kimsenin kocasına da laf etme.Ergenmiş.Evet daha büyümen,kendi çevren dışına çıkman lazım.Yaş olarakta sendne büyüğüm.

off mezhebi genişlerle tartışamıcam.....

Şort sorttur benim bildigim...gayette kisadir...hem giyiyorum diyor hemde esim giydirmez diyor...en sonundada guzelim dedi...birazdanda Adriana lima Oldugunu iddia edebilirr:KK45:
Kocasi sevgilisi sort kisa etek giymesine Izin vermiyormuss belkide yakismiyordur adamda ne yapsin giyme diyordur.sibelde beni kiskaniyooo saniyordur:KK47:

sana yukardakı arkadas gayet guzel cevap vermış bence:KK70:

KISKANILMA BEKLENTİSİ... bu birazda toplumsal bişey bir öğretilmişlik değil mi Biz kadınlar kaç yaşımıza da gelsek kıskanılmayı beklemiyor muyuz... doğru mu? doğru değil!!!!, düşünsene karşındaki adam seni ksıkanmıyor ve sen kıskanılmayı bekliyorsun ne küçük düşürücü bir şey.... ve sanırım bu biraz da eskilerde kaldı... erkekler de öyle türk filimlerindeki gibi kıskanmıyorlar artık. Sonuç olarak biz kadınlar kıskanılma ( ki araştırmacılarabıakıyorum zira psikolojik yetersizlik bir diğer anlamıyla gibi geliyor bana) isteğini ve sebeplerini düşünmeli ve kendi içimizde bunu aşmalıyız.

KADINLAR ŞU KISKANILMA BEKLENTİSİNDE SIY-RI-LA-LIM! BU BİZE ZARAR VERİYOR. KENDİ İÇİNDE KENDİNE DEĞER VEREN KADIN KISKANILMAYI BEKLEMEZ! HAAA AKLLI KADIN DA KISKANDIĞINI BELLİ ETMEZ:) DEĞMEZ YAHU KİMSEYİ ŞIMARTIP TEPELERE ÇIKARTMAYA BIRAKIN O SİZİ KISKANSIN:))) DEĞER VERİN KENDİNİZE!!!
Kendini degerini bilen kadin kiskanilmayi degil tajdir edilmeyi bekler..ama burdaki dar görüşlü hayati tanimayan evden cikmayan belli yastaki kadinlara birsey ogretemezsin.ufacik dünyaları var.birak kocalari kiskansin mutlu olsunlar.birakib butun erkekler onlara baksinlar sansinlat.derin konulara girmeyin.cahile laf anlstilur mi..

Back
X