Kadınlar kulübü arkadaşlarıma tşk.

Seneler sonra ilk defa mutlu bir konu actin nice.Cok sevindim senin adina.Cefasini cektin artik sefasini sür insallah.
Ayyy cnnmmm evett.seneler sonraaa...çok tşk ederim.allah razı olsun.

Konumu buraya nsl taşırım bilemyrm.çok zor dönmler geçirdim.son 3 ayda maddi sıkıntı.ve sizlerle paylaştım.kızım ünüversite de onu okutmaya çalışıyordm.son 400 tl param kalmıştı...işsizdim.
Çok gzl bir işim var...butik bir gelinlikçide işe başladım.patronm anahtarı bana verdi ve gitti....maaşım iyi..saatlerim süper...her şey çok gzl...kızıma 500 tl kredi çıktı.o pislik koca 150 tl nafakayı kestiği ay 500 tl yattı kızımın hsabına.ondan 5 kuruş istemiyorm.mezarında yer o paraları inş.

Sizlere teşekkür etmek istiyorm.bana destek oldunuz.dualarınıza kattınız.hepinize çooooookkkkkk teşekkür ediyorum.iyiki varsınız.

Nice senin ilk şüphelerin üzerine açtığın konularını hatırlıyorum, ne yollardan geçtin,
Nerelerden geldin bu noktalara..
çok mutlu oldum senin adına ..
sen güçlü bir kadınsın, annesin ne mutlu sana ..

Konumu buraya nsl taşırım bilemyrm.çok zor dönmler geçirdim.son 3 ayda maddi sıkıntı.ve sizlerle paylaştım.kızım ünüversite de onu okutmaya çalışıyordm.son 400 tl param kalmıştı...işsizdim.
Çok gzl bir işim var...butik bir gelinlikçide işe başladım.patronm anahtarı bana verdi ve gitti....maaşım iyi..saatlerim süper...her şey çok gzl...kızıma 500 tl kredi çıktı.o pislik koca 150 tl nafakayı kestiği ay 500 tl yattı kızımın hsabına.ondan 5 kuruş istemiyorm.mezarında yer o paraları inş.

Sizlere teşekkür etmek istiyorm.bana destek oldunuz.dualarınıza kattınız.hepinize çooooookkkkkk teşekkür ediyorum.iyiki varsınız.
kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş
kul bittim diyince Allah yettim dermiş işte
yolunuz açık olsun bereketinizde bol olsun insallah

Az once bir arkadas konu acmisti.3400 maas ile tek cocukla gecinmem de zor gibi bir seyler yazmisti yanlista olabilir. Umarim sizin yazinizi okur. Cok sevindim adiniza yolunuz hep acik olsun cok mutlu olun..

Nice senin ilk şüphelerin üzerine açtığın konularını hatırlıyorum, ne yollardan geçtin,
Nerelerden geldin bu noktalara..
çok mutlu oldum senin adına ..
sen güçlü bir kadınsın, annesin ne mutlu sana ..
Cnmmm neler geldi neler geçtiii..tşk ederim.

Ayy sizi hatırladım çok şükür ya her yokuşun bi inişi her karanlığın bi aydınlığı vardır Rabbim çok güzel nice günler görmenizi nasip etsin öyle mutlu oldum ki adınıza

Back
X