Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadınlar kulübü efradı en komik, ilginç anılarımızı paylaşalım mııı?
Canım sıkılmakta, benim gibi içi gıdıklanan darlanan etrafa sarma vakti gelmiş olan kızlar komik anı, ilginç deneyim falan var mı anlatalım gülelim güldürelim
İşten çıktım hızlı hızlı otobüs durağına gittim bilet almak için biletciye para uzaticama kadın pedi vermişim bide bekliyorum para üstü versin diye cok utandim
İşten çıktım hızlı hızlı otobüs durağına gittim bilet almak için biletciye para uzaticama kadın pedi vermişim bide bekliyorum para üstü versin diye cok utandim
İlahi ya Kafa ne kadar gittiyse ben de ehliyetimi tutmuşum bir de okumuyor diye zorlattım biraz şöför ters ters ters baktı yerimde gözün mü var derdin ne demişti oluyor işte :)
Bakın benim de küçük yaşlarda bir anım var anlatayım anı mı biter Ben kadayıfı küçüklükten çok severim mutfağa da meraklıydım annemden bir gün istedim yapmadı aldım kafaya millet uyuyunca çocuk halimle geçtim başına ben de tabi o zaman tam neyden yapıldığını bilmiyorum baktım baktım dolaba mısır varmış püsküllerine baktım benziyor kestim biçtim sonunu tahmin edersiniz annem bir girdi mutfağa ah ah
Bende birgun bayramda kurbanda eşimin ailesi falan geziyoruz koyde artik okadar cok usudum yoruldum ki aksama dogru en son teyzesine gectik orada bir kalabalik bir kalabalık balkon var teras oturduk bide usumusum arada kaciriyom ama kimse farketmiyor kokmadida sonra betona oturmusum hali var ama ne fayda okadar adam var kadin kizlar kaynimlar herkes gukuyoz ediyoz sonra komik birsey oluyor ama ben çatliyorum gukmemek icin kaciracam diye sonra herkes gulerken bende güldüm ama gulmez olaydım tutamadim patlattim yanimdaki kizlar anladi ama oksun abla caktirma dedi herkes bakıyor birbirine sonra konuşma esnasinda ben o esnada gülüyorum halen ama urancimdan kizlara usuttum birda dedim kac sefer o anda yine çıktı ama kendimiz duyduk busefer hem komik hem rezil benim icin:))