• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kadınlar Kulübü kapanacak deseler

Kadınlar Kulübü kapanacak deseler

• Yıkarım ortalığı kapanamaz

OY: 25 29,4%
  • Editor ü kaçırırım, kapatılırsa kazeni bir daha göremezsiniz derim

OY: 15 17,6%
  • Kapatılsın başka bir adla yeniden açarız ve biz değiştik deriz.

OY: 45 52,9%

• Ankete Katılan
    85
Bir efsaneydi senle birlikte olmak şarkısını toplu halde söyleyip, ondan sonra da mevcut kadro ile yeni bir yapılanmaya gideriz..

Bir efsaneydi senle birlikte olmak şarkısını toplu halde söyleyip, ondan sonra da mevcut kadro ile yeni bir yapılanmaya gideriz..

ahaha süpersin :)

büker boynumu otururum en fazla heralde tatlicadiarzu

gerçi önce aralık annelerini msnime alırdım toptan.
malum bu aralar biraz fazla ihtiyacım var onlara.
doğumdan sonra da isyana katılırdım artık..

yeni bir yapılanma fikri süper
bu kadar insanın birbirinden kopması zor olur

heytttttttttttttttttttt ulen ne kapatinonuz derim
ama ondan sonra yeni bi yer acariz baska bi isimle yada azcik benzeri bi sey de olabilir

Hep birlikte MAHKEMEYe veririz KAZEN i :)
Tazminat Davasi acariz bu yukun altindan kalkamazzzz

Editor ü kaçırırım, kapatılırsa kazeni bir daha göremezsiniz derim ;kazeni kaçırmak zor olur kanımca
Kapatılsın başka bir adla yeniden açarız ve biz değiştik deriz. çook kadın sitesi var bizim yerimizi tutamıyor
ben direk yıkarım ortalığı:icecream:

kapatilirsa yeni bir isimle yine geliriz.....öyle degilmi kizlar....::))

benim de aklıma önce tazminat davası geldi başlığı görünce:) ortalığı yıkmak da güzel ama sonuç garanti değil, aynı kadro başka bir sitede yeniden yapılanırız ne yapalım, ismi değişir sitenin o kadar, ya hatta niye değişiyor ya, bana ne yaaa:(((

kapanıyor diyolar napalım:)

elifim kapatılıyor derlerse kafayı yerim herhalde,Kazen'i kaçıramam zira ben birbuçuk metreyim adam 2 metre ne boyum postum ne de kilom patronu kaçırmaya müsait değil,kaçırmak için sizlerden yardım almam lazım:roflol:
başka site istemem,heleki içinde patron ve sizler olmazsanızsenağlama
sanırım benim direk psikolojim bozulur tedaviye giderim:1no2:

Kazen i kaçırmak ne işe yarıycak anlamadım.. Bir daha göremezsiniz diye kime diycez?

'' Görmeyelim zaten işimize gelir''' derseler napcaz?

Soruma cevap alayım lütfen?

Back
X