kadınlar kulubunden kadınlık ogrenmek

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
merhaba arkadaslar ben bu sıteyı evlendıkten 1 yıl sonra kesfettım bu sıteden cok sey ogrendımm keske evlenmeden once de gorseydım dıyorum o zaman belkı yasadıgım bazı seylerı yasamazdım evlıgımın ılk yılında kaynana yuzunden cok tartıstık esımle
esım kıncı bır ınsan olmadıgını ettıgımız kavgaları unuttugunu soyluyor ama ben unutamıyorum ıcım cok yaralı keske oyle olamasaydı dıyıp duruyorum kaynananm zerre kadar umrumda degıl ben esımle olan sorunlarımız keske olmasaydı dıyorum
mesela buradan ogrendıgım kadarıyla esıme kaynanam hakkında dert yanmamak gerektıgını bunun yerıne kaynanama gerektıgınde bızzat lafı yetıstırmem gereketıgını buradan ogrendım
daha aklıma gelmeyen bır suru ıncelıkler aslında bunlar yanı mesele esıne kaynanan guleryuzlu ama gerektıgınde bır kaplan gıbı yırtıcı olabılmek ben zannedıyordum kı ıkı taraf neden gecınemesın herkes bırbırıne hos gorulu olduktan sonra... amaaa o oyle olmuyor malesef cok allahın safı bırıydım cevremdekı herkes bana derkı nebilimben senle anlasamayan hıc kımseyle anlasamaz derdı ama malesef ıyı nıyet sokmuyor kadınlıgı yasayarak ogrenmek gerekıyormus vesselam
hepınıze tesekkuru bır borc bılırım sızlerden ogrenecegım cok sey var

zaten yaşayacağınız olayları sizin fikirlerinize uyuşan fikirleri örnek alarak hızlandırmış oluyorsunuz o kadar..insan edilen nasihati yaşamadığı sürece algılayamazmış..yinede okuduklarınız kulağınıza küpe olsun ancak çok fazla örnek alıp hayatınıza monte etmemeye çalışın,işin içinden çıkamaz hayatınızı zorlaştırırsınız..

zaten yaşayacağınız olayları sizin fikirlerinize uyuşan fikirleri örnek alarak hızlandırmış oluyorsunuz o kadar..insan edilen nasihati yaşamadığı sürece algılayamazmış..yinede okuduklarınız kulağınıza küpe olsun ancak çok fazla örnek alıp hayatınıza monte etmemeye çalışın,işin içinden çıkamaz hayatınızı zorlaştırırsınız..

belkı de yasamadan anlayamazdım evlenmeden once hersey laylaylom gelıyor zaten sevgı ıle hersey asılır zannedıyır ınsan ama oyle degılmıs bı cıcekle bahar gecmıyormus sadece kocayı sevmekle ıs bıtmıyormus gıt gıde zaman gectıkce tatlıca baldan bıle bıkılıyormus

ah canım ahhh keşkelerle olmuyor maalesef ama keşke herkes biraz insan olsa vicdanı olsa..Bende o kadar çok sıkıntı yaşadım ki ve burada o kadar çoook sıkıntı yaşayan var ki arkadaşlarımızın hepsi gerçekten tarafsız yorum yaparak senin de karşındakinin de hatalarını söylüyor 3. göz her zaman iyidir..

Burası gerçekten iyi ki var :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Back
X