Kadınlar Kulübüne girişimin 3. yılı bitti.

Yeni üyelerden biri olarak ben de seviyorum siteyi.
Öyle sayfalar dolusu bir yazıyı sabrederek okuyup da hiçbir zaman sonunu getiremeyen ben aaa bakıyorum bir iki derken sonuna kadar okumuşum. Hayretlik bu benim için, kendimi taktir ediyorum bazen.
Bazı konular acayip ilgimi çekiyor, o yüzden bu site vazgeçilmezlerim arasında. Fakat şunu da merak etmiyor değilim; Kazen bir erkek olarak neden kadınları konu alan bir site kurmayı aklına getirdi. Kadın sorunları o'nu çok mu cezbetti. Eee Kazen bi cevap yazarsın artık.

ilginc bu foruma üye olali henüz bir yil bile olmadi ama
hayatimin tam ortasinda tatil bile yaparken kk yi düsündüm
yazamadim giremedim ya aklima kaldi

Bu gün siteye girişimin 3. yılı bitti.
Kutluyorum kendimi ....Kek yaptım çayımı demledim içiyor, yazıyorum bir yandan ..

Dışarı çıkmayı sevmediğim için evde oyalanacak bir sürü şey bulur oyalanırdım . Ev işleri, yemek, el işleri, kitap okumak, her hafta en az bir kere sinemaya giderim, parkta dolaşmayı, doğayı seyretmeyi severim.

Buna rağmen büyük bir boşluk vardı ruhumun derinliklerin de. Arkadaşlarım kurslara gitmeyi önerirdi hiç istemez, gitmezdim. Arkadaş toplantıları bile beni tatmin etmezdi, bir müddet sonra onlara da gitmemeye başladım

Çok sevdiğim canım arkadaşlarımı kaybedince sanırım etkilenmiştim zor toparlanacaktım

Doktora bile gittim, bana “Bir uğraş bulmamı” önerdi, benim nelerle uğraştığımı bilmeden. Anlattım “ Öyle değil, çok çok huzur bulacağın bir uğraş” dedi

Bulamadım uzun yıllar. Boş geçen yıllar diyorum şimdi

Paşa 07 bir gün bana burayı tavsiyesi üzerine, sevgili eşim sürpriz yapmış, beni bu canım kulübe kaydetmiş. Önceleri yadırgadım, çekindim sonraları yavaş yavaş alıştım. Alışmak ne kelime İçim içime sığmıyordu ...

Ben huzur bulacağım yeri bulmuştum. İşte DR’un demek istediği bu olmalıydı.

Eşime özverisinden dolayı sık sık teşekkür ediyorum.
Sanırım o yılları hatırlayıp şimdi oh! Rahatladım diyordur:):)

Sürekli sitedeyim ama asla işlerimi aksatmıyor, işlerim bitmeden siteye girmiyorum. Açık vermek yok neme lâzım

Şimdi mutluyum, huzurluyum, daha sağlıklıyım burayı çok seviyorum ..

Siteyi bize sunan Kazen ve Curly... Her şey gönüllerince olsun. İYİ Kİ VARLAR

Yeşilim burayı ve sizi seviyora.s.

nice senelere inş. ablacım
08-01-2009 bugun üye olmusum bu siteye =) nişanlıydım dügün için bişi arıyodum int. karsıma cıktı site aradıgımıda buldum .. sitede üye oldum cekine cekine ( int. bi yerlere üye olmaktan korkarım)
sonra canım her sıkıldıkca aklıma bişi geldikce bi sorunum oldukca girdim buarası ilk zamanlar benimmm yol göstericimdi sankii cok yazmazdım ilk zamanlar ama hep takip ederdim sonra evlendim dahada bi ihtiyac duydum k.k ya yemek yapıcam k.k esime kızdım k.k eşime süpriz yapcam k.k :) hayat yoldasım oldu eşim bile kıskanıyo artık beni k.k dan..
bu kadar zamandır bu sitede en cok sasırdıgım sey kazenin erkek oldugu ögrenmekti yeni ögrendim onuda :kedi:
daha cok sey var burda kesvetmedigim... küçük bi dünya burasııı benim içinn..

ne kadar güzelbende daha yeni dün katıldımbu siteye.....umarım bende senin kadar rahatlarımburda çünkü o mutluluga çokihtiyacım var ...

Bende 1,5 yıldır buradayım...Çok mutluyum bu sitenin üyesi olduğum için...Mutlaka her sabah bir göz atıyorum....Bütün günde açık duruyor...Hazırlayıp sunanlara sonsuz teşekkürler:))

Canlarım...umarım bizde yıllarca ömrümüzün yettiği kadar burada sohbet ederek birbirimize yardımcı olmaya çalışırız.:enbuyukkk::enbuyukkk:

Back
X