Kadinlar Kulübü'nün varlığından nasıl haberdar oldunuz?

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Selam kizlar bazimiz belki bir arkadastan duyduk buranin ismini bazimiz belki aile veya arkadas iliskisiyle alakali biseylere bakiniken kk yi bulduk,bazimiz belkide Gebelik veya baska sebeplerden bulduk burayi...

ama iyikide bulmusum diyorum ben.

ben esimden ayrildiktan sonra mesela bulmustum cünkü esten ayrilmakla alakali birsey vermistim googe la ve kk yi buldum:69:

ve ben burada ufkumu genislettim farkli görüsleri ve yasamlari okudukca...

Peki ya siz?siz nasil ulastiniz kk ya ve nasil bir etki yapti sizde?:34:

:kkk::kkk::kkk:

Ben 2007 yılında bir yemek tarifi ararken bulmuştum.Forum nedir,neler yapılır,nasıl kullanılır burada öğrendim.Hatta bilgisayar kullanmayıda burada geliştirdim.İyiki de bulmuşum çok seviyorum..

Ben de 2007 girişliyim...
Evliydim,hayatımdaki herşey yolundaydı,sağ ayağımdaki nasırdan başka!!!:9:
Nasırıma çözüm ararken bu siteyi buldum,kuzum'un imzasına bayıldım,akşamına üye oldum.
Ağladım,güldüm,dostlarım oldu,düşmanlarım oldu,kavga ettim,barıştım,banlandım,cezalar aldım,kızdım,sevindim,dua ettim,gecemdi gündüzümdü burası.:21:
Boşandım,yepyeni bir hayat kurdum.
Şimdi tüm gün hiç girmesem de/yazamasam da sabah ilk işim önce burayı açmaktır. Eskiden, burası için "2. evim" derdim halen de lafımın arkasındayım!!!:16:

Çevrem geniş ama hiç söz eden olmada google araştırırken buldum sonra üye oldum,iyiki var artık zoru atlattım

googlede ne aratsam mutlaka cıkıyodu ama cokta ilgimi cekmiyodu
sonra saç düzleştiricisi ve maşa alıcaktım araştırıyım dedim yine cıkınca dedim neymiş burası herşey var ben nie yokum ki burdaa :1: öyle böyle oldu 8 9 ay ve tabii hergün burdaım :21:

ne aratsam ne merak etsem bu sıte cıkıyordu karsıma herseyı buluyordum okdar guncelkı herseyın en yenısını barındırıyor ıcınde ..böyle buldum,ve kaldım..:82:

ben de google da bişeyler ararken çıkıyodu ziyaretçi olarak bazen takip ediyodum
ikinci bebeğim olduktan kısa bi süre sonra da bi baktım benim doğum yaptığım ayın
anne grubu topiği var hemen ben de üye oldum :66:
gelen herkese hoşgeldiniz diyorum:71:

Googleye girdim birsey ariyordum yazdim oraya bu site cikti sonra favorilerime ekledim arada girip merak etdigim konulari okuyordum sonra birgün yine birsey okudum icimden cevap yazmak geldi eh ne yaptim üye oldum :1: olus o olus birdaha da cikmadim :34: Bu arada bu forumu kuran ve emegi gecen herkesse tsklerrrr:71:

allahım ne arasam burası çıkıyordu evdekilerede söyledim sonra üye olmadan hergün takip ettim
iki üç sene sürekli açıktı en sonunda çoçuklar zorla kendileri üye yaptılar yoksa hala misafirdim.

arkadaşımın tavsiyesiyle
iyi ki de üye olmuşum iyi ki de tavsiye etmiş iyi ki de ben buradayım:42:

bende nişanıma hazırlanırken, çeşitli şeyler araştırırken, kendimi burada yazılanları okurken buldum.
Okumak ve yalnızca bayanların girdiğini bilmek hoşuma gitti.
Arada sırada bunun yüzünden işlerimi aksatsamda :) boşluğumu dolduran bir yer oldu.Çok şey öğrendim, öğreniyorum.

2007 senesiydi.. nişanlıydım.. Bi yıl sonra evlenecektim.. ama yusuf yusuf ediyodum.. :1: vajinusmus konusunu araştirirken Buldum Burayı..

Zayıf olmama rağmen göğüs takıntım olduğundan bunları sporla küçültebilir miyim diye araştırırken buldum burayı :27:
İyi ki bulmuşum...
Çok çok sevdiğim dostumu da burada buldum :69:
KK bir tarafa, onunla konuşmadığım gün eksik hissediyorum kendimi :38:

Back
X