• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınlar neden pembeyi sever

oya fitnat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2007
15
0
86
46
Antalya
PEMBE OLGUN MEYVE:
İlk çaglarda kadınlar toplayıcılık yapıyordu.Meyvelerin olgunlaşıp olgunlaşmadıgını anlamak için kızarıklıklarına bakıyorlardı ve pembeleşmiş olanları topluyorlardı.Ayrıca evlenecekleri erkeklerin yanaklarının pembe olmasına dikkat ediyorlardı.Çünkü bu erkeğin saglıklı oldugunu simgeliyordu.B:dance::kahve:u içgüdüsel tercihler pembe rengi çok sevmelerine neden oluyor.

Ya sanirim buna en iyi ornek benim.Butun kiyafetlerim pembenin tonlarinda.Msn sayfam pembe yazi rengim pembe avatarim pembe.Basortulerimin cogu pembe.Ama gelin gorunki evimi pembe yapmadim gaflet bir anima geldi bordo yaptim ama bundan sonraki dekorasyonumda kesinlikle pembe olucak.Allahim dunyayi tospembe goruyorum yaaaa

severim bende pembeyi ama kırmızı kadar değil kırmızı tutkunuyummm

giyside pembeyi pek sevmem..

eşyalarda falan mor ve pembenin ahengine bayılırm :1closedeyes:

erkeğinde kırmızı yanaklısı pembe yanaklısınıda sevmem ne o ölee kaydirigubbakcemile3

Hm . . Pémbéden neFret ederim :D çünkü bana hiç yakışmaz

pLnLp dediqin qibi eşyaLarda mor ve pembenin üstüne yok diye düşünüyorum :D

bayılırım pembeye herşeyim pembe nerdeyse hatta pembesi gitmiş tozu kalmış bir hayatım var..

PEMBE OLGUN MEYVE:
İlk çaglarda kadınlar toplayıcılık yapıyordu.Meyvelerin olgunlaşıp olgunlaşmadıgını anlamak için kızarıklıklarına bakıyorlardı ve pembeleşmiş olanları topluyorlardı.Ayrıca evlenecekleri erkeklerin yanaklarının pembe olmasına dikkat ediyorlardı.Çünkü bu erkeğin saglıklı oldugunu simgeliyordu.B:dance::kahve:u içgüdüsel tercihler pembe rengi çok sevmelerine neden oluyor.

çok şirin bir renk pamuk şeker gibi:utangac:benim aşkımın yanaklarıda o renk yerim ben onuŞeniz

sevmem pembeyi ben siyah aşığıyımmmm hiç doymuorum siyah bişe almaktan yanındada beyaz ama kendim gsliyim:):)

kıss dur erzurumlumusun aboo:):)
benim sevgilimde oralı gelin gelcem kıs sizee

ayyy aman o gelsin ben gitmeye çalışıom :lepi:

nasıl bir ruh halimdeyim şaştım kaldım

benim sevgilim demişin !
bende teyze kızım oraya gelin gelcek anladım
allahım yardım et aklıma mukayet ol

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X