kadınlar sevmeye hazır mıdır?

esrazambak

ya Hakim ya Vedud ya Bais ya Tevvab ya Latif
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.228
668
198
arkadaşlar evlilik için erkeğin sevmesi kadından daha önemli diyorlar ve kadın zaten sevmeye hazırdır diyorlar... sevmeden tabi ki olmaz ki öyle olduğu sevgiye çok önem verdiğim için halen bekarım :9: ama mantıklı biri olursa biraz beğensem sevmeden evlenebilir miyim bunu düşünmüyor değilim. çevremden gördüğüm çok severek evlenenler de sonradan sevenler de evlilikte bir müddet sonra aynı seviyeye geliyorlar sanki.. mantıklı gelen (parasal anlamda değil karakter olarak ) kişi ile evlenirsek evlendiğimde acaba sevgi oluşur ve aşık olunur mu fikirlerinizi merak ediyorumm:10:

Kadını pasifleştirmek için denen boş laflar onlar.
Bir insanı tabii ki zamanla sevmek de mümkün bence, ama sevmeden evlenmek çok fena bir şey olsa gerek.
Kalbin atmadan, heyecan duymadan ...
Çünkü evlendikten sonra adamdan kurtulmak için boşanman lazım fakat boşanmak cidden kolay bir iş değil.
Şans vermeli kafaya uyarsa ama evlilik olmamalı. :50:
Evlendiği zaman kalbi çarpmayıp sonradan sevenlerin durumu ise binde bir olur sanırım.
O riske girilmez. Aynı yatağa yatılacak, her hali görülecek vs. Kolay olmaz ki bunlar mantıkla hareket edilirse.
İğrenir insan.

Kadını pasifleştirmek için denen boş laflar onlar.
Bir insanı tabii ki zamanla sevmek de mümkün bence, ama sevmeden evlenmek çok fena bir şey olsa gerek.
Kalbin atmadan, heyecan duymadan ...
Çünkü evlendikten sonra adamdan kurtulmak için boşanman lazım fakat boşanmak cidden kolay bir iş değil.
Şans vermeli kafaya uyarsa ama evlilik olmamalı. :50:
Evlendiği zaman kalbi çarpmayıp sonradan sevenlerin durumu ise binde bir olur sanırım.
O riske girilmez. Aynı yatağa yatılacak, her hali görülecek vs. Kolay olmaz ki bunlar mantıkla hareket edilirse.
İğrenir insan.

canım çok doğru yazmışsın o kişinin her haline katlanmak için sevmek gerekir sevmeyi bekliyorum ama böyle de zaman geçiyor.. görücü usülü diye bir topik vardı orada görücü usülü evliliklerde mutlu olunduğu yazıyordu.. inşallah seveceğim kişi çıkar karşımıza ve severek evlenirizz:30:

Bence kadinda erkekte sevgiye ac daima..kadin sevmeye hazir mi dersen bana gore icinin isinmadigi birini diledigin kadar hazir ol sevemezsin ama..bi enerji var ya iste o tuttu mu sevgide fedakarlikta pesi sira gelir..onemli olan onu yakalamak..bende kizinca tamm bu kez ilk cikanla olcak diyorum ama yapamiyorum iste o isler oyle gorundugu gibi kolay degilmis..yasta varsa zaten cok zor cokkk...

Bence kadinda erkekte sevgiye ac daima..kadin sevmeye hazir mi dersen bana gore icinin isinmadigi birini diledigin kadar hazir ol sevemezsin ama..bi enerji var ya iste o tuttu mu sevgide fedakarlikta pesi sira gelir..onemli olan onu yakalamak..bende kizinca tamm bu kez ilk cikanla olcak diyorum ama yapamiyorum iste o isler oyle gorundugu gibi kolay degilmis..yasta varsa zaten cok zor cokkk...

inşallah canım hakkımızda en kısa zamanda en hayırlısı olur en kısa zamanda evleniriz amin... ama işte sevdiğimiz ve sevildiğimiz biri olur inşallah...
sonradan seven kadın çok ama zaman mı vermek gerekiyor bilemiyorum

Back
X