B Bereenn Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2017 24 6 1 1 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Bereenn #1 Merhaba Bayanlar çok sevdiğim bir adamdan bana karşı duyarsızlığı sebebinden dolayı onu terk ettim... Sizce terk edilen erkeklerin psikolojisi yani ruh hali nasıldır... Hep kızlarmı terke dilecek zor oldu ama dik duruşumdan asla taviz vermedim....
Merhaba Bayanlar çok sevdiğim bir adamdan bana karşı duyarsızlığı sebebinden dolayı onu terk ettim... Sizce terk edilen erkeklerin psikolojisi yani ruh hali nasıldır... Hep kızlarmı terke dilecek zor oldu ama dik duruşumdan asla taviz vermedim....
fabric fabric Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2016 5.861 3.700 93 2 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Bereenn #2 Bereenn .!.: Sizce terk edilen erkeklerin psikolojisi yani ruh hali nasıldır. Genişletmek için tıkla... eğer gerçekten seviyorken terk edildiyse üzülüyordur tıpkı severken terk edilen kadınlar gibi.
Bereenn .!.: Sizce terk edilen erkeklerin psikolojisi yani ruh hali nasıldır. Genişletmek için tıkla... eğer gerçekten seviyorken terk edildiyse üzülüyordur tıpkı severken terk edilen kadınlar gibi.
tomvejerry Love is.. <3 Kayıtlı Üye 7 Ocak 2011 6.828 4.295 373 3 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Bereenn #3 fabric .!.: eğer gerçekten seviyorken terk edildiyse üzülüyordur tıpkı severken terk edilen kadınlar gibi. Genişletmek için tıkla... Aynen
fabric .!.: eğer gerçekten seviyorken terk edildiyse üzülüyordur tıpkı severken terk edilen kadınlar gibi. Genişletmek için tıkla... Aynen