Kadınlara güvenmeyen erkek tipleri

turpdomates

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
38
30
3
38
Daha önceki ilişkilerinde darbe yiyip, tüm kadınları genelleyen, tüm kadınlara or.bu muammelesi çeken , kadınları aşağılayan , kadın düşmanı erkeklerle karşılaştınız mı ?

Bunlardan çok var özellikle 30 a yakın ve 30+ tipler . Bunlar nasıl tedavi edilir ? Bunlara karşı ne yapmalıyız ?

Bu tip erkeklere son zamanlarda çok sık rastlıyorum. Bunlara göre tüm kadınlar para avcısı . :KK11:

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer malesef oluşan güvensizlik hissi kolay kolay geçmez belki zamanla tanıyıp o zaman size güvenebilir.

Bence siz fakesiniz ya... Sabahtan beri saçma sapan sorular soruyorsunuz. Yok kısmetlerimi teptim yok 11 sene önceki sevgilimi arasam mı yok şu tarz bu tarz erkeklere nasıl davranayım..
Siz bu forumdaki insanlarla nasıl dalga geçersiniz kendinizi ne sanıyorsunuz? Çok zekiyim zannediyorsanız zerre kadar değilsiniz

En tiksindiğim türdür. Tedavi edilemezler. Soylarının tükenmesi için yalnız bırakılmaları yerinde olur.

Bırakın, elleriyle güvenilir birlikteliklerine devam etsinler. Vaktinizi boşa harcamayın.

Daha önceki ilişkilerinde darbe yiyip, tüm kadınları genelleyen, tüm kadınlara or.bu muammelesi çeken , kadınları aşağılayan , kadın düşmanı erkeklerle karşılaştınız mı ?

Bunlardan çok var özellikle 30 a yakın ve 30+ tipler . Bunlar nasıl tedavi edilir ? Bunlara karşı ne yapmalıyız ?

Bu tip erkeklere son zamanlarda çok sık rastlıyorum. Bunlara göre tüm kadınlar para avcısı . :KK11:
Darbe falan aldıkları yok, almışlarsa da salaklıklarından almışlardır.İki insan bir araya geldiğinde karşılıklı beklentiler içine girer.O süreçte iyi kötü birbirinizi tanımaya başlarsınız ne olduğunu ya da ne olmadığını görmüş oluyorsunuz.Hadi ilk ilişkinde darbeyi yedin diyelim hadi ikiyi de kabul ettik , üç, dört ...derken (genelleme yapabilmek için çok sayıda kadınla ilişki kurmak gerekiyor ve hemen hemen hepsinin paracı vb.olması gerekiyor)Darbe yedim,kızlar paracı,orospu gibi cümleler kullanmaya başladıysa ışık hızıyla uzaklaş.Kendinde var olan özelliklerin dışa yansımasından başka bir şey değil.

Bu tipler evet çok var 30 üstü 40 yaşları yediği kazıklar sonun da kadın düşmanı olan tipler bana da çok denk geldi dinlediğimde yaşadıklarını anlattıklarında zaman zaman hak vermiyor değilim fakat işin diğer yönünü anlatmıyorlar naptılar ne yaşattılar kadınlara da bu Kadınlar bu hale geldi ,kadının doğasında intikam vardır bilemiyorum şahsen benim öyle oldu canımı yakınca canını yakma isteği kadınlı erkekli genel olarak toplumumuzda ahlaki bir yozlaşma var ve bu durumda etki tepki oluyor ,bu adamlar kadınlara travma yaşatıyor Kadınlar acımasızlaşıyor bu defa erkek bozulan psikolojiye sahip oluyor maalesef bu tip adamlar çok ve düzelmeleri hiç te mümkün değil kanımca

Her kadına güvenilmez gözüyle bakan erkeğin kendi de sağlam pabuç değildir bana göre. Kim bilir nasıl ortamlara girdi neler gördü ki hep karşısına güvenilmez kadınlar cıktı.

Hiç işiniz olmasın böyle tiplerle.

Back
X