Kadınlarda çenede kıllanma nasıl geçer

muzluk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2025
31
5
1
23
2 senedir çene kullanması ile uğraşıyorum doktora gittim herhangi hormonal bozukluk çıkmadı öncesinde yoktu bu durum üstelik çok çabuk çıkıyor ne yaparsam azalır

Ben epilasyon yaptırdım ama bende maalesef geçmedi :( hormonal birşey de çıkmadı ama yine baktıracağım
Yaşınız genç ise erken sonuç alamazsınız epilasyondan. Dirençli ve inatçı olur kıl kökleri. Epilasyona devam edin bence, sonunda pes edeceklerdir. Bir de kullanılan cihazlar da farklı etki gösteriyor. Eski tip epilasyon cihazlarıyla bitmek bilmiyor kıllar.

Yaşınız genç ise erken sonuç alamazsınız epilasyondan. Dirençli ve inatçı olur kıl kökleri. Epilasyona devam edin bence, sonunda pes edeceklerdir. Bir de kullanılan cihazlar da farklı etki gösteriyor. Eski tip epilasyon cihazlarıyla bitmek bilmiyor kıllar.
Yaşım 36, buz lazer yaptırdım hep ama olmadı... 1 yıldır sadece cımbızla alıyorum artık. Yeniden başka bir yerde başka cihazla deneyeceğim. Siz hangi lazeri önerirsiniz?

Yaşım 36, buz lazer yaptırdım hep ama olmadı... 1 yıldır sadece cımbızla alıyorum artık. Yeniden başka bir yerde başka cihazla deneyeceğim. Siz hangi lazeri önerirsiniz?
Cımbızla kökler iyice sağlamlaşmamıştır umarım 🙁
Buz lazer daha taze ayva tüyleri ya da açık renkli tüylerde etkili diye biliyorum. Alexandrite lazer sertleşmiş kıl formlarında daha etkili. Bence alexandrite lazere şans verin. (Yalnız bu cihaz uzman hekimin işlettiği klimiklerde vardır sadece. Bir çok yer yalan yanlış bilgi veriyor makineleri hakkında. Sıradan bir güzellik merkezinde sadece kursa gidip yer açmış kişilerin bu cihazı kullanmaları yasaktır. Yani mutlaka uzman dr.ların işlettiği sağlık merkezi/kliniği olan yerlere başvurun. 🌹

Cımbızla kökler iyice sağlamlaşmamıştır umarım 🙁
Buz lazer daha taze ayva tüyleri ya da açık renkli tüylerde etkili diye biliyorum. Alexandrite lazer sertleşmiş kıl formlarında daha etkili. Bence alexandrite lazere şans verin. (Yalnız bu cihaz uzman hekimin işlettiği klimiklerde vardır sadece. Bir çok yer yalan yanlış bilgi veriyor makineleri hakkında. Sıradan bir güzellik merkezinde sadece kursa gidip yer açmış kişilerin bu cihazı kullanmaları yasaktır. Yani mutlaka uzman dr.ların işlettiği sağlık merkezi/kliniği olan yerlere başvurun. 🌹
Yaa evet haklısınız, çok dikkatli olmak lazım bu konuda. Ben de bir kliniğe giderim herhalde.
Kökler iyice kalınlaştı maalesef. Zaten hep kalındı ergenliğimden beri, hatta lazer yaptırdığımda bile çok incelmemişti. Alexandrite ilk kez denerim bakalım, teşekkürler :KK36:

Canım belki pcos vardır ya da tsh yüksektir. Bana tam 4 yıl boyunca bütün doktorlar hiçbir şeyin yok dedi pcosun yok dedi. Ama sonradan çok belirti vermeyen bir türde pcosum çıktı. Haşimato ce pcos genelde tüylenmeye sebep oluyor ve kardeş gibidir. Belki pcos vardır belirti vermiyordur

Back
X