Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben epilasyon yaptırdım ama bende maalesef geçmediAzalmaz. Epilasyon yaptırın kış aylarında. Kısa sürede kurtulursunuz.
Yaşınız genç ise erken sonuç alamazsınız epilasyondan. Dirençli ve inatçı olur kıl kökleri. Epilasyona devam edin bence, sonunda pes edeceklerdir. Bir de kullanılan cihazlar da farklı etki gösteriyor. Eski tip epilasyon cihazlarıyla bitmek bilmiyor kıllar.Ben epilasyon yaptırdım ama bende maalesef geçmedihormonal birşey de çıkmadı ama yine baktıracağım
Yaşım 36, buz lazer yaptırdım hep ama olmadı... 1 yıldır sadece cımbızla alıyorum artık. Yeniden başka bir yerde başka cihazla deneyeceğim. Siz hangi lazeri önerirsiniz?Yaşınız genç ise erken sonuç alamazsınız epilasyondan. Dirençli ve inatçı olur kıl kökleri. Epilasyona devam edin bence, sonunda pes edeceklerdir. Bir de kullanılan cihazlar da farklı etki gösteriyor. Eski tip epilasyon cihazlarıyla bitmek bilmiyor kıllar.
Cımbızla kökler iyice sağlamlaşmamıştır umarımYaşım 36, buz lazer yaptırdım hep ama olmadı... 1 yıldır sadece cımbızla alıyorum artık. Yeniden başka bir yerde başka cihazla deneyeceğim. Siz hangi lazeri önerirsiniz?
Yaa evet haklısınız, çok dikkatli olmak lazım bu konuda. Ben de bir kliniğe giderim herhalde.Cımbızla kökler iyice sağlamlaşmamıştır umarım
Buz lazer daha taze ayva tüyleri ya da açık renkli tüylerde etkili diye biliyorum. Alexandrite lazer sertleşmiş kıl formlarında daha etkili. Bence alexandrite lazere şans verin. (Yalnız bu cihaz uzman hekimin işlettiği klimiklerde vardır sadece. Bir çok yer yalan yanlış bilgi veriyor makineleri hakkında. Sıradan bir güzellik merkezinde sadece kursa gidip yer açmış kişilerin bu cihazı kullanmaları yasaktır. Yani mutlaka uzman dr.ların işlettiği sağlık merkezi/kliniği olan yerlere başvurun.![]()
iyi bir lazere git ben çok rahatladım2 senedir çene kullanması ile uğraşıyorum doktora gittim herhangi hormonal bozukluk çıkmadı öncesinde yoktu bu durum üstelik çok çabuk çıkıyor ne yaparsam azalır
İğneli deneyin lazerden daha acılı daha zaman gerektiren bir işlem ama daha iyi sonuç veriyorBen epilasyon yaptırdım ama bende maalesef geçmedihormonal birşey de çıkmadı ama yine baktıracağım