Kadinlarda erkeklik hormonu yüksekliği

Ayyildiz188

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
356
252
53
27
Bugün kan verdim anlayanlar bakabilir mi
Prolaktin 13.5
TSH 1.34
Total testosteron 0.576
Anladığım tek şu erkeklik hormonlarim yüksek cıkmış bu nasil düşer pcos var bende

Prolaktin 13.5
TSH 1.34
Total testosteron 0.576
Anladığım tek şu erkeklik hormonlarim yüksek cıkmış bu nasil düşer pcos var bende
0.1 0.9 arası olmalı diyor testesteron . Yüksek mi sizin. ? Nereden vardınız bu kanıya elinizdeki kağıtta referans aralığı var mı acaba.

Prolaktin 13.5
TSH 1.34
Total testosteron 0.576
merhabalar total testosteron biraz yüksek, benim de geçen yaz 0,45 çıkmıştı ve tsh lh normal olmasına rağmen pcos görüntüsü vardı ve gebe kalamıyordum. Kendi yaptıklarımı anlatayım hemen:
-Taze nane yapraklarını kaynamış suyun içine atıp 6-7dk bekletip çıkarıp her gün 1 fincan içtim
-soya sütü aldım marketten ve her gece yatmadan 1 çay bardağı içtim
-omega 3 takviyesine başladım
-zerdeçal ve karabiberi aklıma geldikçe balla tükettim
-gynositol gıda takviyesi kullandım (inositol içeren herhangi biri olur)
1 ayın sonunda tüylerim yumuşadı, cilt sorunlarım azaldı, 2 ay sonra gebeydim ve kan tahlilimde normal aralıkta çıkmıştı.

merhabalar total testosteron biraz yüksek, benim de geçen yaz 0,45 çıkmıştı ve tsh lh normal olmasına rağmen pcos görüntüsü vardı ve gebe kalamıyordum. Kendi yaptıklarımı anlatayım hemen:
-Taze nane yapraklarını kaynamış suyun içine atıp 6-7dk bekletip çıkarıp her gün 1 fincan içtim
-soya sütü aldım marketten ve her gece yatmadan 1 çay bardağı içtim
-omega 3 takviyesine başladım
-zerdeçal ve karabiberi aklıma geldikçe balla tükettim
-gynositol gıda takviyesi kullandım (inositol içeren herhangi biri olur)
1 ayın sonunda tüylerim yumuşadı, cilt sorunlarım azaldı, 2 ay sonra gebeydim ve kan tahlilimde normal aralıkta çıkmıştı.

Siz bunları erkeklik hormonlarının yüksek çıktığı için mi yaptınız acaba birde ben yaklaşık 2 3 aydır cinko kordiseps mantarı kitosan gida takviyelerini kullandım aynı zamanda tiens airiz ped kullandım sizin bu dediğiniz gynositol nedir

Birde hayız otuna bakın düzenliyor deniliyordu. Yanlış yazmış olabilirim. Birde kuşburnu çayı östrojen arttırıyor.

Kuşburnu bu ilk kez duydum östrojen arttırdığını
Evet ama hazırını kullanmayın zira renk ve tat katması için hibisküs konur hazırına. Oda rahim kasılması artırabilen, hamilelikte düşük riski doğuran bir durum . Cinsel ilişkisi olan bebek ihtimali olanlar için yazayım buraya gene. Aktardan kurumuş olarak almak ya da toplanmış varsa daha risksiz.

Back
X