Kadınları Sinir Eden Erkek Davranışları

Thia

Kaderle bağlı iki alyans.
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
415
0
46
Adana
Hemen hemen her erkekte bulunan ve kadınları çileden çıkaran huylar.

İngiliz The Times gazetesi, bir okuyucu anketi yaparak kadınların, erkeklerin en sevilmeyen özelliklerini sıraladı.

1- Tam yatağa gidecekken, televizyon izlerler ya da bilgisayar başında oyun oynarlar.

2- Ev işlerinin sadece kadınların sorumluluğu olduğunu düşünürler.

3- Yaptıkları en ufak bir iş için şükran beklerler.

4- Kendi vücutlarından gelen hiçbir kötü kokuyu almazlar, ama kadınlardaki en ufak kötü kokuyu hissederler.

5- Geleceğe dair plan yapma yetenekleri kesinlikle yoktur.

6- Ünlü kadın yıldızların güzelliğinin yüzde 100 doğal olduğuna canı gönülden inanırlar.

7- Tuvalette çok uzun saatler geçirirler.

8- Topluluk içinde rahatça geğirirler, burunlarını karıştırlar ve bunlarla gurur duyarlar.

9- Önemli tarihleri sürekli unuturlar.

10- Annelerine aşırı düşkündürler.

Alıntıdır.

Geleceğe dair plan yapma yetenekleri kesinlikle yoktur.
bır buna sınır oluyorum bırde hanı herseyı mukemmel yapıolarmıs herseylerı mukemmelmıs tavırları varya hanı bulunmaz bursa kuması tarzında davranızları ıste buna sınır oluyorum gercı su son dedıgım bulunmaz bursa kumazı tavırlarına burunmelerınde bız kızların katkısı cok fazla ama neysee

bana hemen hemen hepsi uyuyor malesef:18: benm gıcık olduğun yönü kendi ailesini herzaman onun önceliğidir ama çocuğu karısı herzaman ikinci plandadır böyle bir erkek modeli çok azdır eminim böyle bir adama sorumluluk nasıl kazandra bilirim hiçbilmyorum önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar tşk:26:

6- Ünlü kadın yıldızların güzelliğinin yüzde 100 doğal olduğuna canı gönülden inanırlar.

6. şık diyorum..
Eski dangalak sevgilim öyle zannederdi malcan
Bir gün Beyoncenin bir resmini gördük , arkadaşım da ya ne güzel kadın taş gibi maşallah filan dedi
Bende neresi taş ya bacaklara bak lömbür lömbür birde selülitleri var dedim
Bizim öküzde hayatım senin bacaklarında kalın ama dedi
Şaşırdım kaldım , hatta birde sen çok kilolusun dedi
Ben 1.73 boyunda o zamanlarda 47 kiloydum!
Hatta zayıflıktan kırılıyordum , bacaklarımda çöp gibiydi
Herif artık beyonceyi nasıl görüyorsa , beni kilolu bulmuş
Hey gibi günler heeyy

Son düzenleme:

Yok artık 1.73 boy 47 kilo çok kilolusun o zaman çoooook Ben de ona yakınım 1.71 ve 50 kilo. Çok zayıfım yaa. Ama hiç kilolusun demediler.

Yok artık 1.73 boy 47 kilo çok kilolusun o zaman çoooook Ben de ona yakınım 1.71 ve 50 kilo. Çok zayıfım yaa. Ama hiç kilolusun demediler.

He ya sorma o zamanlar zayıflıktan kırılıyordum
Adam beni hala kilolu buluyormuş meğersem
Sanırım biraz körlük vardı , yani o olaydan sonra hatta %100 kör olduğuna kaanat getirmiştim

kesınlıkle 1 oyun hastası bende sart kosuyorum benım yanımda uyumadan benı uyutmadan oyun yok dıyorum :) 1 saat uyumamı beklıyo sonra usenmeyıp kalkıp oyun oynuyo:)) bazen uyumadıgım oluyor hoopp dıyorum daha uyumadım:)) tmm askım dıo :))

allah sabir versin =)

ben olsam uyuduktan sonrada oynamasini istemezdim, düzen bakimindan.

allah sabir versin =)

ben olsam uyuduktan sonrada oynamasini istemezdim, düzen bakimindan.

gercekten oyle ınsanın duzenını bozuyor bu oyun sevdası sınır oluyorum ne var bu kadar oyun duskunu oluyosun dıyorum sen anlamazsın dıo
ben tv ızlerken o oyun oynuyo boyle boyle araya sogukluk gırecek ıletısım azalacak dıe korkuyorum bunun bı caresı yokmu yaa ben bu oyunları cıkartanannn ...:)) keske yasaklansa da kurtulsamm:)

çok tatlısınız bencee

ben de dişi olmama rağmen oyun bağımlısıyım. Ama sevgilim, arkadaşım, ailem geldiğinde frenliyorum, aklıma bile gelmiyor nerdeyse. bence oynar oynar bıkar bir yerden sonra sorun etmeyin, ya da siz de oynayın onunla beraber gıcık edin onu sinir olur oynayacağı varsa da oynamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…