- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
- Konu Sahibi Nil desperandum
Bazı üyeleri görüyorum, kocaları boşanmak istedi diye dünyanın en kötü insanı oluyorlar. Neden ki? Evet insan severek evleniyor ama sevgi bir noktada bitebiliyor, kesinliği yok ki bu işlerin, ölene kadar aynı kişiyle evli kalacaksın zorundasın gibi…Evlendikten sonra uyum olmadığı görülebilir, eşler birbirinin hoşlanmadığı şeyler yapabilir, sevgi bitebilir eeeee bu durumda zorlamanın alemi nedir? Medenice ayrılırsın, herkes kendi yoluna gider. Sülük gibi adama yapışmak, boşamıcam süründürücem tripleri neden? Çocuk yoksa nafaka istemek neden?
Bugün kocam bana seni istemiyorum desin, ikiletmem bile lafını, hemen boşanırım. Kendisine yeni hayatında mutluluklar dilerim ayrılırım. Bu kadar basit. Kocası boşanmak istedi diye hayatı kendilerine ve eşlerine zindan edenlere soruyorum: yazık değil mi ikinize de? Sizi istemeyen adamı niye zorla tutmaya çalışıyorsunuz, tutamazsınız da zaten. Edebinizle, öz saygınızı kaybetmeden ayrılmayı becerin lütfen…Haaaa bir de ben nerde hata yaptım diye düşünüp öz eleştiri yapın, sanırsın hep erkekler hatalı kadınlar %100 mükemmel…Yok öyle bir şey…Hatalarınızı görün ki öz eleştiri yapıp bir dahaki ilişkide aynılarını tekrarlamayın.
Abla tavsiyesi......
Bugün kocam bana seni istemiyorum desin, ikiletmem bile lafını, hemen boşanırım. Kendisine yeni hayatında mutluluklar dilerim ayrılırım. Bu kadar basit. Kocası boşanmak istedi diye hayatı kendilerine ve eşlerine zindan edenlere soruyorum: yazık değil mi ikinize de? Sizi istemeyen adamı niye zorla tutmaya çalışıyorsunuz, tutamazsınız da zaten. Edebinizle, öz saygınızı kaybetmeden ayrılmayı becerin lütfen…Haaaa bir de ben nerde hata yaptım diye düşünüp öz eleştiri yapın, sanırsın hep erkekler hatalı kadınlar %100 mükemmel…Yok öyle bir şey…Hatalarınızı görün ki öz eleştiri yapıp bir dahaki ilişkide aynılarını tekrarlamayın.
Abla tavsiyesi......