Merhaba size bir şey sormak istiyorum. Ben 1 ay öncesinde bir ilişkiye girdim hamile kaldım 3 hafta sonra düşük yapmaya başladım ama yaşım reşit değil ailemin bilmesini istemiyorum doktora görünmedim ağrılarım çok oldu ilk başlarda hafif bi kanama oldu sonradan çoğaldı rengi de normal regl kanı gibi değil di 6. Gününde kanın rengi kahverengi oldu küçük et parçası gibi şeyler de geldi ilk defa görüyorum doktora görünmesem de bir sıkıntı olur mu bilmek istiyorum yardımcı olur musunuz
Bana fake gibi geldin ama yine de yazayım dedim fake olmama ihtimaline karşın. Doktora gitmeden hamile olduğundan nasıl emin oldun? 3 haftalık gebelik testte çok kesin çıkmaz her zaman. Hadi onu anladın düşük yaptığını nasıl anladın? Dr a görünmeden düşük yapmak riskli olur elbette görünmelisin şüphen varsa.
Bana fake gibi geldin ama yine de yazayım dedim fake olmama ihtimaline karşın. Doktora gitmeden hamile olduğundan nasıl emin oldun? 3 haftalık gebelik testte çok kesin çıkmaz her zaman. Hadi onu anladın düşük yaptığını nasıl anladın? Dr a görünmeden düşük yapmak riskli olur elbette görünmelisin şüphen varsa.
[/QUOT
Hayır fake değilim testin sonuç vermesi için 2 hafta geçmesi gerekiyormuş bizde 2 haftayı bekledik ve test yaptık adet günüme daha 5 gün vardı kan geldi rengi de regl kanının rengi gibi değil di emin olmak için bu konu hakkında çok araştırma yaptım ben normal regl olduğumda bu kadar da ağrımaz bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz
Ailemin duymasini istemediğim için burdan sizden yardım istiyorum ne yapmalıyım Et parçaları düştü ama 6 günümde dahada şiddetli bi ağrı girdi kan kahverengileşti şuan ağrısı normal oldu bilginiz varsa yardımcı olun ne yapmalıyım
Doktora gitmelisiniz. Bunun başka çözümü yok. Bebeği düşürseniz de, tamamen düşmüş mü, içiniz temizlenmiş mi yoksa kitle kalmış mı sorularına doktordan başkası cevap veremez. Hiçbir şey canınızdan kıymetli değil. Doktora gidin.