arkadaşlar nasıl anlatsam bılmıyorum. 8 aylık bi ilişkim var. ondan once onunda benımde 3 senelık ılışkılerimiz vardı. ama ılk defa aşık olmuşum gibi hissedyorum belkide öyle.. çok seviyorum onu.. oda benı sevyo bnm için butun arkdaşlarını ailesini bile karşısına aldı ama allahaşükür şuan herşey rayında herkzle aram çok iyi.
neyse size danışmak istediğim konuya gelim.geçende arabada gidiyoruz soner sarrıkabadayının pas şarkısı caldı tam şurda sesi açtı ve söylemeye başladı : kendisi yazdı kendisi bozdu kirli değil ne pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm yok artık yok . tam o anda içimden bi ses şuan örn:ayşeyi düşünüyo dedi ve o anda müziği kıstı aşkım sana bişe sölicem dün ayşe geldi benm kaldığım ders varya oda ondan kalmş toplu odev yaptırcaklarmış sende yaptırmıcaksın yaptırcaksan parası sukadr dedı faln bende verdım parayı dedı. ben o an şok oldum
gerçektende düşünüyodu galiba yksa neden oan sölesinki
bide 2 gun once aylardır sormadığım halde aşkm okulda konuşuyomusunz dedm oda yk askm bişe olsa söylerim sana biliyosn dedı şok ağızlıymışım resmen
ayrıca belirtim aynı unvertsede aynı sınftalar son senesi
gerçekten çok taktım kafama zaten bu aralar bı kopukluk var bzde bi uzagız birbmze. sizce gerçekten düşünüyomuydu oan
fikirlerinize çok ihtycm var
neyse size danışmak istediğim konuya gelim.geçende arabada gidiyoruz soner sarrıkabadayının pas şarkısı caldı tam şurda sesi açtı ve söylemeye başladı : kendisi yazdı kendisi bozdu kirli değil ne pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm yok artık yok . tam o anda içimden bi ses şuan örn:ayşeyi düşünüyo dedi ve o anda müziği kıstı aşkım sana bişe sölicem dün ayşe geldi benm kaldığım ders varya oda ondan kalmş toplu odev yaptırcaklarmış sende yaptırmıcaksın yaptırcaksan parası sukadr dedı faln bende verdım parayı dedı. ben o an şok oldum

ayrıca belirtim aynı unvertsede aynı sınftalar son senesi
gerçekten çok taktım kafama zaten bu aralar bı kopukluk var bzde bi uzagız birbmze. sizce gerçekten düşünüyomuydu oan