Kadınların hislerinden nefret ediyorum !

Sevdiginiz adama nikahi bastiramazsaniz bu sekilde daima acaba ? acaba? butun bir yasam bu sorularla gececek.Adam senleyken baskasini hayal ederse beynini okuyamazsin ki.Vicdanlara polis dikemezsiniz.Sadece Allah korkusu bu emniyeti saglar yoksa kontroller,kiskancliklar alip basini gider.

Sevdiginiz adama nikahi bastiramazsaniz bu sekilde daima acaba ? acaba? butun bir yasam bu sorularla gececek.Adam senleyken baskasini hayal ederse beynini okuyamazsin ki.Vicdanlara polis dikemezsiniz.Sadece Allah korkusu bu emniyeti saglar yoksa kontroller,kiskancliklar alip basini gider.

evet, begendim bunu.

sorun ile baslik pek uyum saglamamis.
Herkesin dedigi gibi kafana takilacak birsey gozukmuyor, okulda gormus, sarki soylerken aklina gelmis ve soylemis. Bu sadece bir tesaduf olabilir. ve bu tesaduf icinde soru isaretleri var edecek kadar yeterli ve gecerli bir sebep degil.

kadinlar hisleri yuksektir kendimden bilirim ama bu dedigin onun icini okudugun icin seni hakli cikarmiyor canim. buna kadinlarin hissi degilde evhamlik desek :-)

bunu takarsan kafana daha cook seyi dert edersin

benzer biseyi ben yaşadım. şuan iki yıllık bi ilişkim var. ve kör kütük aşık bana . hatta esprisini fln bile yapıyoruz o mevzunun

bikere bu konu için tartıştık ama ben saçmaladıgımı anladım :1: sonuçta onu düşünse seninle degil onunla olur aama şu kadın hisslerinden bnde nefret ediyorum. ufak pembe bi yalan mı söylüo hissederim eminde olurum sonra bi şekilde ögrenirm ama yinede ona söylemem.ama ne hissedersem dogru cıkıyo sevmiyorum bu durumu.düşünmeyi bırakıp ayrıntılara takılmasam biraz daha rahat yaşayabilirdim..güzel olurdu..:97:

Son düzenleme:
En fazla 1 sene görüşme sonunda evlenmeyen erkekle hala görüşmeye hiç gerek yok...

Bir insanı 1 sene hatta 6 ayda çözer insan kendine uygunmu değilmi..

Bakıyorum 3-4 senelık ilişkıler hem kopmak zor oluyor hem adam nasıl olsa böylede gemisini yürütüyor

niye evlensın ....

Beni seven gercekten yanında isteyen adam evlenir... Ciddiyetsız erkekler...bu fırsatı vermeyın kızlar...

o zamanlar seni pek sevmiyoduysa, aranızda çok derin ve coşkulu bir aşk olmamış..

belki o kızı coşkulu sevmiş, ama 3 sene sonunda mantıken birlikte olmalarının zor olduğunu görüp ayrılmıştır.. ama hisleri de ölmemiştir..

öyle şarkıyı coşkuyla söylemesinin akabinde kızın ismini ağzına alması tesadüf olamaz..

banada kesınlıkle tesadüf gibi gelmedi ama yapcak bişe yok nasıl kanıtlarımkı .. yada sorsammı bılmyroum olayları deşmekte istemiyorum ters etki yapcak kurdun aklına kuzuyu sokcam resmen

En fazla 1 sene görüşme sonunda evlenmeyen erkekle hala görüşmeye hiç gerek yok...

Bir insanı 1 sene hatta 6 ayda çözer insan kendine uygunmu değilmi..

Bakıyorum 3-4 senelık ilişkıler hem kopmak zor oluyor hem adam nasıl olsa böylede gemisini yürütüyor

niye evlensın ....

Beni seven gercekten yanında isteyen adam evlenir... Ciddiyetsız erkekler...bu fırsatı vermeyın kızlar...

onlar üniversite 1de baslamıslar 3ün yazında ayrıldılar bikac ay sonra biz başladık işte.. nerdeyse benden çok onu görüo okulda hergün kız hala onu bekliyo dönse dönerdi diye düşünüyorum hem cinsellik bile yaşamışlar (kızın msjını okudum kız hatta bana inanmadınmı yoksa faln demş kan gelmemiş ve bisikletten düştüm demiş sevglme sordum nasıl ayrılabıldın o zman dye oda onun bana yanlışı olmasa hayatta bırakmam demıstı ılk zamnlar )şimdi hiç konusu gecmıo konuşmuyo bılıyorum cunku herşeyi benm kontrolum altında en fazla okulda ıkı arkadaş gibi konuşuyolardır ondanda rahatsızlık duymuyorum. yani şuan o okulu yeni bitircek aynı zamnda çalışıo evini aldı arabayı aldı ikisinide ben seçtim ben döşettim yani evlilik için beni beklio çünkü ben daha yeni girdim sınava üniversteye ins seneye başlcam benim için çok erken daha oyaladığından değil:(

eğer eski sevgilisini isteseydi onunla ilşikisini bitirmezdi.sen onu yanında zorla tutmuyorsun ya canım
demek ki kafasında bitirmiş herşeyi:97:
sende hiç böyle o kızı düşündü mü düşünecek mi diye kuruntu yapıp canını sıkma boşuna:31:

teşekkürler yorumlarınız için bişe yapmadan devam edim yani.. aslında ben onu tamamen aklından cıkardığını düşünüyordum ama sürekli grüyo bişeyden falan etkılendımı acaba bılmyrm ya kafam karıştı bıde bu aralar bana karşı bi soğukluğu var sanki ve bunu aşırı ilgisiyle kapatmaya çalışıyo yanı ortada bi anormallik var ama umarım düzelir en kısa zamanda...

bence gereksiz kuruntularla kendini strese sokma, eşeğin aklınada karpuz kabugu düşürme biraz öz güvenin olsun ya adam senlemi senle gerisi boş, bence ona dogru kadın oldugunu hissettirmen yeter

arkadaşlar nasıl anlatsam bılmıyorum. 8 aylık bi ilişkim var. ondan once onunda benımde 3 senelık ılışkılerimiz vardı. ama ılk defa aşık olmuşum gibi hissedyorum belkide öyle.. çok seviyorum onu.. oda benı sevyo bnm için butun arkdaşlarını ailesini bile karşısına aldı ama allahaşükür şuan herşey rayında herkzle aram çok iyi.

neyse size danışmak istediğim konuya gelim.geçende arabada gidiyoruz soner sarrıkabadayının pas şarkısı caldı tam şurda sesi açtı ve söylemeye başladı : kendisi yazdı kendisi bozdu kirli değil ne pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm yok artık yok . tam o anda içimden bi ses şuan örn:ayşeyi düşünüyo dedi ve o anda müziği kıstı aşkım sana bişe sölicem dün ayşe geldi benm kaldığım ders varya oda ondan kalmş toplu odev yaptırcaklarmış sende yaptırmıcaksın yaptırcaksan parası sukadr dedı faln bende verdım parayı dedı. ben o an şok oldum :( gerçektende düşünüyodu galiba yksa neden oan sölesinki :( bide 2 gun once aylardır sormadığım halde aşkm okulda konuşuyomusunz dedm oda yk askm bişe olsa söylerim sana biliyosn dedı şok ağızlıymışım resmen:(

ayrıca belirtim aynı unvertsede aynı sınftalar son senesi

gerçekten çok taktım kafama zaten bu aralar bı kopukluk var bzde bi uzagız birbmze. sizce gerçekten düşünüyomuydu oan :( fikirlerinize çok ihtycm var

Yahu sen gerçekten üniversite öğrecisi misin? Zira ilkokul öğrencileri bile ünlü harfleri terketmedi, -de'leri, -ki'leri ayırabiliyorlar.Bu nasıl bir Türkçe ya? Nokta yok, virgül yok.Yazıklar olsun üniversiteye böyle öğrenci alan seçme yerleştirme sistemlerine:47: Bunu yazdığını hiç dert etme, daha çok dert etmen başka bir sorunun var bence: okumayı belki biliyorsundur da, yazmayı bilmiyor oluşun. Bir de şimdi çıkıp "internet ortamında aceleyle yazdım da, ettim de, normal hayatımda tabii ki de düzgün yazıyorum da" lara girme evlat. Dünyanın kirlendiği yetmiyor, sıra internete geldi.

Son düzenleme:
Yahu sen gerçekten üniversite öğrecisi misin? Zira ilkokul öğrencileri bile ünlü harfleri terketmedi, -de'leri, -ki'leri ayırabiliyorlar.Bu nasıl bir Türkçe ya? Nokta yok, virgül yok.Yazıklar olsun üniversiteye böyle öğrenci alan seçme yerleştirme sistemlerine:47: Bunu yazdığını hiç dert etme, daha çok dert etmen başka bir sorunun var bence: okumayı belki biliyorsundur da, yazmayı bilmiyor oluşun. Bir de şimdi çıkıp "internet ortamında aceleyle yazdım da, ettim de, normal hayatımda tabii ki de düzgün yazıyorum da" lara girme evlat. Dünyanın kirlendiği yetmiyor, sıra internete geldi.

allahtan sen varsında Türkçe kurtuldu :46:

allahtan sen varsında Türkçe kurtuldu :46:

Cümlenin doğru yazılışı aşağıdakilerden hangisidir?

A)Allah'tan sen varsın da Türkçe kurtuldu.
B)A Şıkkı

Hadi çöz bakalım, test çocuğu.Testler paklar seni. Keşke hatanı kabul edip düzeltseydin yazını.Bi de böyle üste çıkarsınız.Sizler bu ülkede "kültürlü" "eğitimli" diye işe alınacak, çalıştırılacak, okumuş etmiş geçinecek insanlarsınız. Azıcık üzerinizde bu ülkenin sorumluluğunu taşıyın.Gidin Sakarya'da vatan kurtarın diyen yok, sadece yollara tükürmeyin,arabadan dışarı çöp atmayın, Türkçe'yi doğru okuyun yazın.Üzerinize bu kadarı da düşmüyor mu?

derdin ne anlamadım ama beni ölçmek biçmek sana düşmez düşüncelerini kendine sakla lütfen kuyruk acın var biyerden belli ama insanlar buraya dertleşmek için geliyor senin gibi etrafa saldırmak için değil

derdin ne anlamadım ama beni ölçmek biçmek sana düşmez düşüncelerini kendine sakla lütfen kuyruk acın var biyerden belli ama insanlar buraya dertleşmek için geliyor senin gibi etrafa saldırmak için değil

Küçüklüğüne ve cehaletine veriyorum. Umarım başlığından aşırı derecede alakasız sorununu bir an önce çözersin de sıra memleket meselelerine gelir :1: Kolaylıklar. :37:

neresi alakasız anlayamadım? yoksa sizin anlayışınızdamı bi problem var? kadın olarak çoğu şeyi hissediyoruz konudada hissettiğim bişeyi anlattım keşke hissetmeseydimde içime kurt düşmeseydi

neresi alakasız anlayamadım? yoksa sizin anlayışınızdamı bi problem var? kadın olarak çoğu şeyi hissediyoruz konudada hissettiğim bişeyi anlattım keşke hissetmeseydimde içime kurt düşmeseydi

Bak canım şöyle açıklayım.Kadınların hislerinden nefret ediyorum diyince, sanki başka bir kadın varmış ve onun hislerinden nefret ediyormuşsun gibi anlaşılıyor.Ama "önsezilerimin gücünden korkuyorum" ya da "herşeyi hissetmekten nefret ediyorum" filan deseydin biraz daha konunla alakalı dururdu.:71:

Back
X