Kızlar merhaba geçen ayın 9 da adet oldum bu ayın 25 oldu halen adet olmadım 7 gün önce kan testi verdim ama negatif çıktı . Ve bu süre öncesinde 4 gün boyunca kahverengi lekelenme oldu bir ara kan ile geldi kesildi . Şuanda sancım var ama adet olmadım halen bu durumu yaşayan varmı ????
Kızlar merhaba geçen ayın 9 da adet oldum bu ayın 25 oldu halen adet olmadım 7 gün önce kan testi verdim ama negatif çıktı . Ve bu süre öncesinde 4 gün boyunca kahverengi lekelenme oldu bir ara kan ile geldi kesildi . Şuanda sancım var ama adet olmadım halen bu durumu yaşayan varmı ????
Ben böyle durumu yaşadım. Bazen 5 bazen 10 gün öyle kahve renli lekelenmelerim olurdu bazen kan da geliyodu. Ama normal adet olamıyodum. 2014 te falan 1-2 defa oldu sonra normale döndü. Ama 2018 de artık 8 ay boyunca öyle oldum adet olamıyodum. Bazen çok az kan da geliyodu. Dr gittim. Dr bana doğuştan sol yumurtalığımın ölü olduğunu sağ yumurtalıöımın da zayıf çalıştığını söyledi. O yüzden böyle oluyomuş ilac verdi 3 aylık kullandım ve düzene girdi. Ama 3 ayda bir ya 2 ayda bir öyle oluyo yine