kadınsı hatlarım yok.resmen düzüm...

Sen benim yanıma gel ben senin iştahını açarım :27:

Kısır, börek, yaş pasta yaparım :56:

Bunlar yenilmez mi hiç :9:

Şaka bir yana , bir doktora görünsen iyi olur.. Saç ve tırnakların konusu beni endişelendirdi doğrusu..

Bence kesinlikle doktora görünmelisin, saçlarım dökülüyor diyorsun, tırnakların soyuluyor... Bu başlı başına bir sorunun belirtisi, ya da çok stres yaptığın için. Eğer bir sorun yoksa, psikoloğa gidersin, stresini azaltması kendini sağlıklı hissetmen için.

Doktor şart.

Çünkü benim de boyum 166cm, ben bir ara 50 kiloya düşmüştüm, herkes Lambrusco bu ne hal demişti, incecik kalmışsın. Şu an 56 kiloyum, herkes normal demeye başladı.

Yani senin bir 15 kiloya ihtiyacın var.

Kendine çok sıkıntı yapma, doktora diyetisyene psikoloğa vs hangisi gerekliyse ona gitmekle başla işe ve kilo alacağına inan. O gittiğin doktor vitamin hapı verip gönderdiyse belki iyi bir doktor değildir. Pes etme başka doktorlara git.

Babam hep en az 3 doktora görünmek lazım der.

Bebek bisküvisi denesen sütle karıştırıp sabahları, hem vitaminli hem besleyicidir kesin kilo aldırır sana. Sabahları görev gibi bir kase yemeyi deneyebilirsin.

o kadar mutsuzum ki bu kilo olayı benim hayatımı mahvediyo resmen.aşırı bi şekilde zayıfım.boyum 166 kilomsa sadece 41!!!

gittikçe zayıflıyorum sağlıklıyım çok şükür ama artık son 1 aydır saçlarım aşırı derecede dökülmeye başladı,çok halsiz olmaya başladım,tırnaklarım soyuluyo vs...
onu da kaybedicem sanırım

stres yaptıkça iyice yok oluyorum sanki.kendimle başbaşa kaldığımda hep bu konuyu düşünüyorum.çünkü elimi nereye atsam kemik resmen.böyle bi bayan olur mu...öyle ki pantolarımın içine kışın tayt giyerim mesela yine de incecik.kalça desen hiç yok olmadığı gibi kalçamın yanları içine çökmüş durumda.dümdüzüm dümdüz...güzel güzel istediğini giyen ve içini doldurabilen bayanları öyle kıskanıyorum ki.bi insanın benim kadar ince olması imkansız zaten ben de kendime çok şaşırıyorum nasl bu kadar inceyim.arkadaşlarım sürekli takılırlar zaten bana.erkek arkadaşlarımın söyledikleri daha çok zoruma gidiyor.gururumu kıran şeyler duyuyorum.ama haklılar da...

yemek yemiyorum.yiyemiyorum.yemek de istemiyorum.artık kilo olayını ıdüşünmekten çok sıkıldım.önceden biraz çabalardım şimdi o da yok.ilerde ben nasıl evlenicem falan diye düşünüoyrum.eşimin karşısına böyle çıkmak istemem ki...

ya ben artık bu konuda ne dşünceğimi gerçekten bilmiyorum arkadaşlar.psikolojimi bozdu

not:konumun burdan kilo almak isteyenler bölümüne taşınmamasını rica ediyorum.

Giydiklerimi bende o kadar güzel dolduruyorum ki göbek bir yerden çıkıyor popo başka yerden, sürekli incelmeye çalışıyorum ama zar zor bir iki kilo anca verebiliyorum.
Bence bu kadar sıkıntı etme bu durumu KİLO ALMAK KİLO VERMEKTEN DAHA KOLAYDIR , gece yatmadan önce kalorisi yüksek gıdalar al uyu. Bak nasıl kilo alırsın hemen ;))

Evde ve iş yerinde sürekli elini alttığın zaman ulaşabileceğin yerlerde fındık, fıstık, ceviz, çikolata özellikle bulundurmalısın, kalorisi yüksek besinlerle beslenmelisin, enerjini de artırır.

Ama en başta bence bir diyet uzmanına görünmelisin ve bütün kan tahlillerini yaptırmalısın.

Giydiklerimi bende o kadar güzel dolduruyorum ki göbek bir yerden çıkıyor popo başka yerden, sürekli incelmeye çalışıyorum ama zar zor bir iki kilo anca verebiliyorum.
Bence bu kadar sıkıntı etme bu durumu KİLO ALMAK KİLO VERMEKTEN DAHA KOLAYDIR , gece yatmadan önce kalorisi yüksek gıdalar al uyu. Bak nasıl kilo alırsın hemen ;))

Aynen benimde hatlarım fazlasıyla var. Hafif dar birşey giyince göbektir, popodur hemen pörtlüyor bir taraflardan. :1:

mrb cnm doktora git eğer bi sağlık problemlerin yoksa dediğim ürünü al ben kullandım forumda bakabilrisn kilo almak isteyenler bölümnde konularım var 1850 WEIGHT GAINER VAN.yada çikolatalı damak zevkine kalmış ayda 3 kilo kesn ben 5 kilo aldm düznli kullan bol şans

her zaman için bunu doktorlar dahi der kilo almak vermekten daha zordur.....

benimde boyum 1.70 hatta belki dahada fazla ama kilom 45i geçmez hiç :( herkes söylüyo bende gerçekten bıkmış durumdayım benm dışardan çok zayıf diye baktıgım insanlar bile bana ne kadar zayıfsın ya az kilo al deyince deliriyorum resmen belimi kendilerinkiyle bırakın bebeklerin belleriyle kıyaslıyolar üf delirmemek elde değil çok düşünüyorum sıkıntıdan gözüm flaan oynamaya başladı midem ağırıyo hep stresten ya bi kişi bi gün demesin o gün mutlu olurum herhlde ama yokk işte , hast gittim bende diyet verdi ama uygulayamadım zamanı zamanına hiçbi şey yiyemiyorum almıyo midem yiyince hemen ağırmaya başlıyo sadece çiğköfte hastası oldugumdan günde bi dürüm yiyorum o kadar yasak ama yiyorum işte :31: :5:

o kadar mutsuzum ki bu kilo olayı benim hayatımı mahvediyo resmen.aşırı bi şekilde zayıfım.boyum 166 kilomsa sadece 41!!!

gittikçe zayıflıyorum sağlıklıyım çok şükür ama artık son 1 aydır saçlarım aşırı derecede dökülmeye başladı,çok halsiz olmaya başladım,tırnaklarım soyuluyo vs...
onu da kaybedicem sanırım

stres yaptıkça iyice yok oluyorum sanki.kendimle başbaşa kaldığımda hep bu konuyu düşünüyorum.çünkü elimi nereye atsam kemik resmen.böyle bi bayan olur mu...öyle ki pantolarımın içine kışın tayt giyerim mesela yine de incecik.kalça desen hiç yok olmadığı gibi kalçamın yanları içine çökmüş durumda.dümdüzüm dümdüz...güzel güzel istediğini giyen ve içini doldurabilen bayanları öyle kıskanıyorum ki.bi insanın benim kadar ince olması imkansız zaten ben de kendime çok şaşırıyorum nasl bu kadar inceyim.arkadaşlarım sürekli takılırlar zaten bana.erkek arkadaşlarımın söyledikleri daha çok zoruma gidiyor.gururumu kıran şeyler duyuyorum.ama haklılar da...

yemek yemiyorum.yiyemiyorum.yemek de istemiyorum.artık kilo olayını ıdüşünmekten çok sıkıldım.önceden biraz çabalardım şimdi o da yok.ilerde ben nasıl evlenicem falan diye düşünüoyrum.eşimin karşısına böyle çıkmak istemem ki...

ya ben artık bu konuda ne dşünceğimi gerçekten bilmiyorum arkadaşlar.psikolojimi bozdu

not:konumun burdan kilo almak isteyenler bölümüne taşınmamasını rica ediyorum.

bence bi dahiliye yada metabolizma bölümüne gitmelisin

troidlerinde problem olabilir :31:

her zaman için bunu doktorlar dahi der kilo almak vermekten daha zordur.....

Ciddi misiniz?, valla insanın sürekli kendini kısıtlaması o kdr zor ki, ama zayıf olanlar istediklerini yer, içer, uyurlar ne güzel işte istediğin kadar kuru yemiş ye, yağ tüket geende fit olursun

Son düzenleme:
Bende zayıfım aslında ama sağlıyım yerinde herhangi bir problem yok yani.
Doktora gidip görünmen iyi olabilir...

Miden küçük olduğu için yiyemiyorsun. Arkadaşlarınla gezsen birlikte yemek yeseniz yemek yemenin zevkini alsan inan kendini durduramazsın. Ben günüm nasıl olursa olsun mutlaka 3 öğün yerim yoksa hiçbişeye odaklanamam. Zaten 3 öğünle kalmıyor ama :D
Ben de istememe rağmen 10 kilo almıştım. Şimdi vermeye çalışıyorum. Nasıl aldım?
Sürekli unlu gıdalar tükettim cips kola çikolata yedim (sağlıklı değil ama kiloyu öyle aldım)
Sonra yeni damak tadı yeni şeyler keşfettikçe midemi daha çok doldurdum ve midemin resmen çatlıyacak gibi olduğunu hissediyordum ve çok yemekten artık midem açılmıştı tam 10 kilo aldım. Şimdi vermeye çalışıyorum ama yemek yemek inan o kadar güzel ki, biraz sevmeye çalışsan kendini durduramazsın :D

canım benım senı okadar iyi anlıyorumki23 yaşındayım ve kendimi bildim bileli zayıfım bende :/
yıllarca kilo almaya çalıştım lise donemındeyken bu ıyıce tavan yaptı moralım cok bozuldu ıste 1 5 yıldır eskısı gıbı takmamaya basladım sanırsın kılo aldım da ondanmı takmadım yok aksıne dugun zamanı heycan telas kosusturmaycada ıyıce kılo vermıstım 41 42 43 lerde surunup duruuyordum duüğün zamanı nerdeyse 41 falan oldum korkutucu aurtlarım coktu suratım dehset hıssetmeme sebep oluyordu
zaten herkezın nekadar zayıfsın demesınden bıktıgımı bunun ıcın bunalıma gırdımı falan soylememe gerek yok uzman doktorlara profosörlerede gıttıgımı belırteyım saglıklıyım sıkıntım yokmus ıyımısım ama yok ıste alamadım kılo dıyetısyene basladım ama onada uyamadna o maceramda son buldu derken nısanlandım evlendım evlenıncede ılk etaptaa cevremdekılerden nekadar zayıfsın tepkılerı aldım ama hepsı kılosundan sıkayetcı olan gıydıklerınden memnun kalmayan bana ımrenen ınsanlar oldugunu fark edınce bı ozguven geldı kılo 42 163 boyundaydım yanı senden farksızım popon yok demelerınden sınır olurdum aman dedım esım begendı sevdı ya gerısıı hıkaye dedım ama yıne bılınc altım daa bı ezıklık hep olduuu sımdııı 3 aylık hamıleyım 42 ıle hamıle kaldım suan 44.5 oldum bakalım ancak melegım mucızem kılo almamı saglıcak sanırım ama yıne kılo umrumda degıl esım almamıda ıstemıyor ıskelet olmama ragmenn

farkındayım cok uzadı konu ama sana en byuukk tavsıyemm moralll boyle hayattan bezmek bıkmak yorulmaklaa ıyce sorunlara cozum bulamassın en buyuk etken moralındır moralını yuksek tutmakla baslamalısın yemek yemekten nefret ettıgını anladım ama bence bu cok yalnıs ogunlere onem vermelsın tıka basa ye demıorum elbette ama dıkaktlı ve gereken besınlerı alrsann en azındann dahada kılo kaybın olmas yemedıkce ıyıce gucten dusersn bır donem hıc bısıı yıyemes ıcemes olmustum nısanlıyken pskolojıktı ogurmelerım kusmalarımm cıkarmalarım oluyor ve olsem aclıktan yıyemıordm sonraları atlattım bunu ama benımkı moral bozuklguunaa ıyı gelmıyorduuu sendeee boylee keyıfsız kusersen hayataa daha zor olur senın ıcın kendıne bunu yapmaa evet zor bısı en ıyı ben anlayabılırım yasadım ve bılıorum bıleklerım cocuk bıle gıbı ama artık takmamayı ogrendım boylelıkle asılacak sorunlar

Güzelim şu an bile stres yapıyorsun. Düz bi vucudun olduğu için böyle üzülürsen sağlığından olursun. Stres yapma hadi diyelim çok mu kafana takıyosun yemek ye stres yaptıkça yemek ye hep yanında yiyecek bişe olsun. Keşke bende 40 kilo olsam da kadınsı hatlarim olmasa. Erkeklerin bakışları bazen sinir ediyo insanı. Biz doğuluyüz her hafta et hamur işi derken kilo alıyo kadınlarımız. Ise bak sen 40 kiloya üzülürken ben o kilo için aç duruyorum. En kısa zamanda yüzün güler inşaallah canım hicbirsey canından kiymetli değil boşver

zayıfsın kilo almak istersin kilolusun zayıflamak istersinnn
başa gelen yaşayana zordur kilo almak isteyenler vermek isteyenler kadar zor bir süreçte olurlar ikiside yaşayan için çok zordur
aynı pencereden bakamazlar aslında zıt dertlerden muzdarip olsalarda kaderleri birdirr her iki sorunda mücadele ister metobolizmadır çalışr kilo aldırmaz çalışmaz verdirmez aslında dertler ortak kılolu olanlar nekadar zayıfsın derler zayıflarda nekadar kılolu bu hayattaa nasıl bı durumda olunsun bılmıyorum ınsanlaraa fırsat doguyor her turlu ben hıc sevmıyorum cok kılolusun kılo almıssın dıyıp karsındakınıı rencıde etmeye calısan ınsanları yada zayıf oldukları ıcın sana bakmıyorlarmı acmısın acmı gezıyorsun dıyenlerıııı

Back
X