Banada cem beyin tavisyesi transferden sonra normal hayatimi surebilecegim oldu..fakat ben hic ama hic denlenmedim canim. Cokta agrimda olmadi..benim nedense transfer gunu biraz kanamam oldu...bana normal dediler??? Onin disinda acayip siskinlik hssettim..ksik agrilarim hafifti. Transferden sonra 2-3 gun ara ara ciddi mkigdebulantilarim oldu. Beni ilk denemede asil sarsan ilaclardi..Hele birtanesi cok yan etki yapti..gunde 3 posta ayilip bayiliyodum..1-2 saat uyutuyodu beni bas donmesiyle baslayip:))))) saati gelince kayinvalidem kaynatam yastigi koyuyodu basimin altina..pat diye kendimden geciyodum canim anormal bi durumdu yanii:))
Kullandigim ilaclari soruyodun: ilk basta Orgalutran ignesi kullandim, 3 gun yani..3.cu gun regl oldum Gonal-F e basladim, orgalutrana devam ettim birkacgun daha..aksamlari vurdum ignelerimi...daha sonra kacinci gundu tam olarak bilemiyorum pregnyl kullandim birtek igne..yumurtalari catlatmak icin. Transferden sonrada Progynex kullandim gunde 6 adet..bunlar ayiltip bayiltinca ignelere basladim yine gunde 1 adet 2 hafta boyunca kullandim. Hmm..birde 2 adet ypiskan bantlari yapistirdim 2 hafta boyunca..bilmemne hormonu varmis onlardada:)) Hepsi bu canim..senin ilaclarin hangileriydi??
optum:1hug:
Iste boyle....heryerim delikdesik oldu yani:))))