Kafa hastasi olcam eşimin yüzünden

Delta88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
4
0
1
Almanya
Slm arkadaşlar,
Benim icimi sıkan bir konu var.
Ben eşimle 1.5 seneden beri evliyim ama 3.5 seneden beride çıkıyoruz. Benim eşimi şu an işsiz bende hemşire olarak çalışıyorum.
Eşimin ailesıyle beraber yaşamıyoruz ama aramızda arabaya 5 dk var.
Kaynanam sırt pırt hep eşime tel açıyor. Bana arana lazım veya beni buraya götür işe götür. Tek ama o değil erkek kardeşi ve babasıda yani anlican eşim hep onlarla ilgilenmekle geçiriyor. Hepsi çalışıyor ve çok güzel para alıyorlar. Benim aldığım harçlık 1600 TL. Ancak kira filan borçlara yeriyor. Onlar 10.000 TL yi gecıyor hepsinin eliyeti var ama hep benim kocam annası evinde. Dün yine tartışdık bana dedi o benim ailem kabul et onlar kötü insan değil. Ne derlerse yaparım derdi. Ama iyicene sıkıldım. Kaç kere ayrılalım dedik. Hamileyimde. Onlar ucuz araba almazmış eşimin babası öyle demiş bitek mercedes gibi arabalar alırmış ama şu an o kadar parası yokmuş. Bana eşim dedi onlarda kaç kere bize yardım ettiler para verdiler dedi . Eğer hoşuna giymiyorsa cek git diyor bana ama gururuma yedirmiyorum. Acaba cocuk olunca veya eşim 10. Ayda işe başlicak o zaman değişir mi??

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

sana çek git dedigi andan gitseydin
dünyanın kaç bucak oldugunu görürdü kocan

Belki 5 kere filan annem gile geri döndüm eşyalarımı toplayarak çünkü bu konu evlendiğinizden beri var her tartıştığımızda git diyo. Şu an bile yine o orda ben yalnızım. Dün de öyleydi ondan önceki günde. İki hafta önce daha yeni geldim 1 hafta boyuna annem gildeydim ne aradı ne sordu beni. Ellimi sağlasam ellisi senden on tane bulurum ben dedi.

Canım peki epey zamandır var bu konu belliki neden çocuk düşündünüz. İnşallah işe başlayınca düzelir ama konuşma tarzı kullandığı kelimeler çok kırıcı inşallah düzelir canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

elimi sallasam ellisi dedi adam sana öyle mi?arkadaşım bu adam sanki sallamış elini de birine takılmış gibi geldi bana

senden 10 tane mi bulacakmış?

o 1 tanecikmiymiş bu dünyada.

ne yorum yapacağımı bilemedim gerçekten. ayrıl desem hamilesin ayrılma desem grurunu iyice kırar bunlar...

Anlamadım ben gurur sizce ne demek? :44:

öncelikle Rabbim yardımcınız olsun
Ailesine bağlı erkek ne demek en iyi ben bilirim
bence o size çek git dedğinde çekip gitmeliydiniz
bakalım o zaman ne yapacaktı?

Değişmez canım. Bende Hemsire yim. Eşim kendi işini yapıyor 2.5 senedir evliyiz ve ben 2.5 senedir borç ödüyorum. Eşim sorumsuz biraz. En son ona kasko için verdiğim parayi kasko yaptırmadan ini öğrendiğim ve yarısını harcadığını duyduğumda tartıştık. Üstelik bi kaç gün sonra kardeşi benim arabayla kaza yaptı ve artık annemin evine geldim. Şimdi ayrıyiz 2 haftadır ve muhtemelen bosanacagim. Üstelik 3 aylik birde kızım var. Çocuktan sonrada değişmiyor lar yani. Kimbilir belki seninki değişir.

iyiki evlenmemisim.
bugun okudugum kacinci vaka onu bile sayamadim.
cok gecmis olsun ama Turkiyede kadinlarin hali pek ic acici degil sanirim
33 yasindayim cocugumda yok evlenmeyede hic niyetim hele bugunden itibaren iyice yok
Allah herseyin hayirlisini nasip etsin

senin ailenle görüşme durumun nedir ne kadar sıklıkla ailenle görüşürsün,sadece eşinin ailesinin üzerine düşülüyorsa sen de kendi ailenin üzerine düş biraz da o anlasın... çocuktan sonra belki değişir sonucta arac size daha çok gerek olacak, onlar zırt pırt çağırdığında gidemeyecek seni ve çocuğunu bırakamayacak istese de ...

Selam Canim 2 haftadir ayrisin hic arayip sordummu seni.? Benimkisi 1 hafta boyunca ne aradi ne sordu beni. Evlilik cok zor Ben anlayamiyorum Biz annamizdan babamizdan böyle görmedikki. Cocuk o cok istiyordu cocuklari cok seviyor. Ve insan bi ara sonra yalniz his ediyor kendini. Benim ailemgile karsi da aynisi yani onlar icinde herseyi yapar. Yapiyorda yani onlari da düsünen bi insan.

Ben sık sık gidebiliyorum aileme karismiyor. Beni yalniz babamla tatile yollamak istiyor kafami dagitim diye. Yani evde oturma kus kardesinle dolas filan hep der hic karismaz

Slm canim yeni okudum konunu. Benimkide pek farkli degil. Ben yurtdisindayim Esimin ailesi yok yanimizda ama kardesleri hepsi burda. Haliyle onlar ne derse onu yapar. Son bir kac aydir cok kotuyuz hep dovusuruyoruz. Ama sunu anladim ben ne kadar esime ailesi hakki da dert yansam, ne kadar onlardan uzak olsam o okadar cok yaklasiyo ailesine ve okadar cok uzaklasiyo benden. Sende dene bir hic deme gitme annengile tamtersi sen de hadi gidelim hadi yapalim. Belki bir sure sonra oda bikar. Benimki 3 gundur bi yontemi deniyorum ise yariyo gibi :))) biliyorum cok zor bunu yapmak ama bir dene. Haaa bide cocuk olunca hic degismiyorlar benim 2 cocugum var hatta cocuktan sonra daha kotu olduk.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…