Kafa Karisikligi

babylon_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
3
0
1
Herkese merhaba,

Aklımı kurcalayan bir konu var. Bundan yaklaşık 7 ay önce ilişkim bitti. Karşı taraf bitirmek istedi ve kötü ayrildik açıkçası. Biz ayrıldığımızda bu kişinin instagram hesabı kapalıydı. Ara ara çok kısa açtı ama uzun zamandır kapalıydı. Şimdi yine acmis. Hala takiplesiyoruz bu arada. Ancak attığım story'i izlemiyor. Sosyal medya kullanımı çok aktif olan biri değil ancak kendisi 1 2 story paylaştı gördüm (izlemedim). Mute'a aldı diye tahmin ediyorum. Neden direkt takipten cikmak yerine mute almış olabilir? Bu sure içinde hiç iletişime geçmedik, çıkabilirdi. Bu saatten sonra bir şey olacağından değil tabii ki ama aklımı da kurcalıyor.

6 ay dönemi geçmiş.

Merakınızın devam etmesi tekrar ilişkinizi sağlamaz fakat sizi takıntılı, depresif ve diğer kötü kalıplara doğru çeker kara bir kuyu gibi adeta.

Lütfen ücretsiz bile olsa halk eğitim kurslarına vb. kurslara yazılınız.

Sizin gibi meraklarla başlayıp 10 seneyi geçmiş takıntılı birini tanıdım yakın zamanda inanın seri katil gibi ürkütücü ve hüzünlü geliyor.

Lütfen gerek şehir, ev, ortam değiştirin beynimizde yeni yolaklar oluşsun.

Siz niye izlemiyorsaniz ama yine de takipten cikarmadiysaniz onun da sebebi aynıdır.

Bitmiş gitmiş bir ilişki işte siz çıkın takipten ne gerek var böyle şeylere

Neden bunu düşünüyorsunuz yorucu değil mi istese yazar arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…