Kafa karışıklığından kurtulamıyorum..

yani bazı sebepler sunup sız ayrılmısınız ...belkı ask acısı cekti...şimdi ise bi kzıdan gayet hoslanır da konusurda...bence silin sosyal hesaplarınızdan... o yoluna sen yoluna derim ...

Okul acilmadan silmek istemiyorum cunku daha 10 gun once fotografimi begendi mesela emin degilim kiz arkadas da olabilir bilmiyorum ki.

Haziran ayında sevgilimden ayrılmıştım çünkü kendisinden soğudum hareketleri yüzünden. İlk başta herşey güzel süperken pintiliğini farkettim ve bu beni ondan baya soğuttu. Ama bir yandan çok seviyordu taparcasına ayrılırken baya zor oldu ağlamalar bilmem neler. Ayrı kaldığımız yaz dönemi boyunca 15 günde bir yazardı bir bahaneyle en son konusmayalım hiç dedim. Bir aydr yazmıyor sadece 15 gün önce bir fotografımı begendi instagramda. Nedense onu sevmediğimi düşünmeme rağmen kafamda bitiremiyorum hala okul acılınca onun son yılı üni son sınıf neler olacak merak ediyorum. Sosyal medya hesaplarımdan silemiyorum mesela silmekte istemiyorum kafamda bitmedi gitti :/ Alısmıstım ne zamandır zaten sevmiyordum diye rahat rahat uyuyordum ama dün bunun begendiğini bildiğim bir kız arkadasına facebook tan bişeyine yorum yapmıs instagramda da fotosunu begenmişti belkide arkadaslar konusuyorlar sohbet ediyorlar bu ara hemen kurdum da kurdum morelim bozuldu sürekli onu düşnüyorum. Yani sacmalıyorsun diceksiniz ama kendimi alamıyorum evet yürümedi ayrıldık bitti ama baskasıyla olacak olsa şayet bunu hazmedememem normal mi ? Sanırsam tamamen kafamda bitmediği için böyle çünkü okul acılınca yine barısmaya calısacak diye kuruyorum hep o zaman ki duruma göre belki o değişir belki düşüncem bilmiyorum barışmak istemesemde bir ihtimal diyorum. Kafam çorba oldu resmen çok mutsuzum böylesine onu düşünürken zamanda işe yaramamış oluyor kimseyi de istemiyorum ve baska kimse cıkmıcak karsıma gibi geliyor artık. Çünkü ben çok ama çok zor güvenen biriyim. Bu bile 4 yılda bulmustum :KK43: Yaşım 22.
şu an aynı durum bende var,aynı derken ayrılmadık ama pinti olduğunu farkettim ve bu yüzden soğudum ondan ama ayrılamıyorum da şu an kfam çok karışım,dediğiniz gibi bir 5 lirayı aldığı oldu benden,mutsuzum çok ne yapacağımı bilmiyorum

şu an aynı durum bende var,aynı derken ayrılmadık ama pinti olduğunu farkettim ve bu yüzden soğudum ondan ama ayrılamıyorum da şu an kfam çok karışım,dediğiniz gibi bir 5 lirayı aldığı oldu benden,mutsuzum çok ne yapacağımı bilmiyorum

Aa evet sizin konunuzu okumustum hatta yorum yapmis olmaliyim kendimi gormustum. Ne bilin alisverste size odetmesi cuzdani alip gelmemesi normal.mi allah askina bir erkek olarak rahatliga gelemiyorm ben . Erkk agirligini belli etmeli biz zaten hep o odesin demiyoruz 5 tl ye mi kaldin. Benimkinin ayari bozuktu hani ogrenci ama bazen suna buna gucumuz var der maddi konuda bazen aglardi fakiriz imaji verirdi artik o seviye. Kendine harcardi bana harcamak istemezdi pek farkindaydim.

Aa evet sizin konunuzu okumustum hatta yorum yapmis olmaliyim kendimi gormustum. Ne bilin alisverste size odetmesi cuzdani alip gelmemesi normal.mi allah askina bir erkek olarak rahatliga gelemiyorm ben . Erkk agirligini belli etmeli biz zaten hep o odesin demiyoruz 5 tl ye mi kaldin. Benimkinin ayari bozuktu hani ogrenci ama bazen suna buna gucumuz var der maddi konuda bazen aglardi fakiriz imaji verirdi artik o seviye. Kendine harcardi bana harcamak istemezdi pek farkindaydim.
aynen yoksa derdim para ödemek değil ,bazı şeyler kişilk göstergesidir,ağırlığını görmek istiyorum ve çok bunaldım artık,hadi sizinki öğrenci oalbilir öyle durumalr ama benimki çalışıyor bi de,ama dediğiniz gibi kendi harcar size harcatmak istemez ne dir ,sanki siz parasını mı yiyeceksiniz bunu hissetirmesi çok kötü

Para konusu ilişkide net olmalı samimi olmalı ne varsa onu söylemeli ...ona göre biryerlere gidersiniz yersiniz icersiniz...yani erkek gurur yapıp odetmez çoğu o yuzden açık açık bilinince sıkıntı çıkmıyor bence

Biten bir iliski ayrilmaya sebep olan nedenler ortadan kalkmadan tekrar baslarsa tekrar biter de.

Onun karakteri degisti mi, hayir.

Sizin kafanizdaki onun sizin icin ideal erkek arkadas olmadigina dair soru isaretleri bitti mi, hayir.

Onda gordugunuz kusurlar ortadan kalkti mi, ona da hayir.

O zaman ayrilik karari alirken ne hissettiyseniz su anda da aynisini hissetmeniz lazim cunku degisen bir sey yok...

Eger onu seviyor ya da pisman olsaydiniz ayrilik karari aldiginiz gunden farkli hissederdiniz, akliniz karismazdi.

Yani okul acilacak diye ya da boslukta oldugunuz icin degil, onsuz olamadiginiz ici kiskanirdiniz onu.

Belli ki baska dertleriniz de var, o sizin icin bu dertleri unutturan, ilgisiyle, varligiyla iyi hissettiren biriymis sadece.

Boyle hissettiginiz biri arkadasiniz olabilir ancak.

Cunku sevgili olmak farkli bir durum, bir cekim olmali, ortak hayaller, planlar olmali oysa siz ona karsi hissettiklerinizi herhangi bir arkadasiniza karsi da pekala hissedebilirsiniz. :KK59:

Biten bir iliski ayrilmaya sebep olan nedenler ortadan kalkmadan tekrar baslarsa tekrar biter de.

Onun karakteri degisti mi, hayir.

Sizin kafanizdaki onun sizin icin ideal erkek arkadas olmadigina dair soru isaretleri bitti mi, hayir.

Onda gordugunuz kusurlar ortadan kalkti mi, ona da hayir.

O zaman ayrilik karari alirken ne hissettiyseniz su anda da aynisini hissetmeniz lazim cunku degisen bir sey yok...

Eger onu seviyor ya da pisman olsaydiniz ayrilik karari aldiginiz gunden farkli hissederdiniz, akliniz karismazdi.

Yani okul acilacak diye ya da boslukta oldugunuz icin degil, onsuz olamadiginiz ici kiskanirdiniz onu.

Belli ki baska dertleriniz de var, o sizin icin bu dertleri unutturan, ilgisiyle, varligiyla iyi hissettiren biriymis sadece.

Boyle hissettiginiz biri arkadasiniz olabilir ancak.

Cunku sevgili olmak farkli bir durum, bir cekim olmali, ortak hayaller, planlar olmali oysa siz ona karsi hissettiklerinizi herhangi bir arkadasiniza karsi da pekala hissedebilirsiniz. :KK59:

Degerli yorumun icin tesekkurler gercekten. Haklisiniz son zamanlarda arkadas gibiydik cekim hissetmiyordum. Ama bizim.bastan beri hayallerimiz de vardi ortak yonlerimiz filan..
Bakin artik yazmiyor baska kizla yorumlasmis diye kiskaniyordum ki be gorim bu gece 5 te face ten gec oldu yatmalisin artik yazmis. Halbuki uyuyordum bazen facebook ole online gosteriyor ne bu simdi laf atmak icin yazilmis dglmi ? Umursamamam lazim hic ama seviniyorum yinede ama ne cevap vercegimi de bilmeyerek cok aptal bir durum.
Diger sikintilarima gelince evet ailem fazlasiyla sorunlu bu yuzden hayatimda birini istiyrum artik bugune kadar dsunmedigim kendimi dusunmek mutlu olmak ilerisi icin adimlar atip bir insanla ilerlemek ama olmayinca da olmuyor iste malesef..

Çocuk öğrenci sonuçta, kendisi ne kazanıyor ki? Hesabı öderken sizden para alması garip gelmedi bana.

Şuan sırf size değil de başkasına ilgi gösterdiği için durum hoşunuza gitmiyor. Ayrıldık ama ilgisi hep benim üzerimde olsun diyorsunuz ama yok öyle bir dünya. :)
Bence silin tüm hesaplarınızdan, çocuk da hayatına devam etsin siz de devam edin. ;)

[bence sizin egonuz yüksek.... sevildiğinizi bilirken adamın aşkı,acısı umrunuzda değil ama başkasıyla yani sizden başka herhangi biriyle ilgilendiğini sezdiğiniz anda, rahatsız oluosunuz,sırf bu yüzden barışmaya bile kalkışabilirsiniz.... kadınlar böyledir...ama yapmayın:)

Bu söylediğinizi harfiyen uyguladım iyiki de yapmışım hala o benim birtanem :KK68:

Haklı olabilanım aynen psikopatcasına takip ederdim kesin o yüzden uzun ilişkim olmaz benim bünyeme ters :KK45::KK48: Boşverebilsem birde :KK43: Bıktım artık gelecege umutsuz bakmaktan kimseyi sevemiceğimi istediğim gibi birini bulamayacgımı düşünmekten..

Allahim ya 22 yasindasin ve istedigin gibi birini bulamayacagini dusunuyosun ne diyim kizlar zaten sirf bu yuzden genelde yanlis insanlara takilip kaliyorlar

Back
X