• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karıştıran testime bakarmısınız?

Sherlock Holmess

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
505
Puanlar
53
Merhaba ovülasyon takibiyle yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdim dün ve bugün ovülasyon testim koyu çıktı dün 11. Gündü freeley marka gebelik testi ikinci çizgi epey silikte olsa gösterdi days doctor marka erken gebelik testi dün negatifti bugün sabah ilk idrarla yaptığım testte 2. Çizgi silikti ama gözle görülüyordu ağır uyku hali ve kasım ağrım var testlerimi bırakacağım..Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Eklentiler

• 1000047175.webp
    1000047175.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 778
  • 1000047174.webp
    1000047174.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 769
canım eğer gebelik varsa ovü testinde de çıkıyor iki çizginin de kopkoyu olması lazım ama, yeni gebeyim sırf merakımdan yapmıştım çünkü 😅 kullandığın diğer iki test pek güvenilir değil, awox ya da predictorle tekrarlamanı tavsiye ederim. ben yumurtlamanın 10.gününde awoxla öğrendim seninki geç döllenme olmuştur belki

Merhaba ovülasyon takibiyle yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirdim dün ve bugün ovülasyon testim koyu çıktı dün 11. Gündü freeley marka gebelik testi ikinci çizgi epey silikte olsa gösterdi days doctor marka erken gebelik testi dün negatifti bugün sabah ilk idrarla yaptığım testte 2. Çizgi silikti ama gözle görülüyordu ağır uyku hali ve kasım ağrım var testlerimi bırakacağım..Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Merhaba. Bende days doctorla silik görüyorum hep. Acaba hamile misiniz?

Back
X