kafam acaip takıldı şuan kızlar ne değişmiş olabilir??fikirlernizi merak edıyorm

adigerum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
130
0
26
Ankara
Kızlar şuan şükür sevgilimle aramız güzel o beni çok seviyorrr bende onuuu bi porblem yokta... bi durum var 2 aydır çıkıyoruz biz bana demişti ki yüzük takalım kendi aramızda demşti bende tamam demiştmm snra 5 günlük izin almıştııı bu izin süresinde seni ailemle tanıştırcam demişti...ama beni ne ailesi tanıştırdı ne de yüzük taktık neden olablir ki ??

acele ettiğinin farkına varmıştır. 2aydır birlikeymişsiniz. bi durun yahu bu ne hız.

evet bende başta söylemiştmmm erken diye o da kendi aramızda falan demişti bendee tamam demiştm:) neticede ailelere daha sonra söylerz demiştm o da ben seni ailemle tanıştırcam falan demişti şmdi konusu bile açılmıyor

biz de taktık kendi aramızda yüzük fakat 2 sene sonra falandı:24: ailemle tanıştırcam dediyse tanıştırır canım , kafana takma.. ondan bekle adımı:ssz:

Canım 2 ayda söylenilen her lafa inanma.Benim 2seneyi geçti sevgilimle biz bile hala emin olamıyoruz evlilikle ilgili.En başlarda cicim ayları oluyor kendilerini çok farklı tanıtıyorlar.Benimki ilk iki ayda gayet medeni,ince ruhlu bir erkekti,şimdi kıskancın,paranoyağın önde gideni:27:

Hayırlısı olsun erkek arkadaşınla ama bu kadar acele etmeyin,ve en az bir seneyi doldurana kadar her dediğine inanma.Erkek milleti bu sağları solları belli olmaz.

Sevgilimin ilk iki ayda söylediklerini hatırlatınca "onlar seni tavlamak içindi bitanem:23:" diyo var gerisini sen düşün:9::9:

Şaka bi'yana 2 ay o istese bile çok erken bence. İki ayda neyi tanıdınız da yüzük takabiliyorsunuz. Çocuk oyuncağına dönüyor sonra. Unutma ne kadar çabuk takılırsa öyle de çabuk çıkabiliyor parmaktan.

Takmak isterse "ben böyle şeylere önem veriyorum, daha çok erken" falan de ağırlığın olsun bence:31:

Back
X