Kafam allak bullak kızlık zarı dikimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece zedelenmeseyse tekrar ilişkide yine kan gelir ben evlendiğimde ilk 4 5 ilişkide azar azar geldi , umarım bir daha böyle bir günaha hataya düşmezsin tövbe et Rabbim tövbeleri kabul edendir ve bunu yaşadığın insanla evlenmeyi düşünmüyor musun ki böyle bir şeyi araştırıyorsun

Canım bence sen o adamı hayatından sil at hiçbirşekilde muhattap dahi olma . Eğer konuşmaya devam edersen bu seni küçük düşürür. Sadece bunu söylüyorum . Bence bu kadar telaş etme sakin ol önce araştırmalarını iyice yap emin olduktan sonra git aceleye getirme. Pişman olacaktı madem yüzüne bakamayacaktı uçkurusuna sahip çıksaydı o kişi de. Ben senin yerinde olsam ciddi anlamda adını bile ağzıma almaz hayatımdan köklü bir şekilde silerdim. Kendin psikolojin anca böyle düzelir .
Öncelikle yargı dağıtmak için kimse beni asagilamasin inanın çok zor psikolojimi toparlamaya çalışıyorum ve vicdan yaşamaktan nefes alamaz hhale geldim.. bir hata yaptım ve sürtünme sonucu kızlıgim zarar gördü ve kanadı jinekolojik muayene oldum
Ve yırtıklarım olduğunu belirrtti. Kızlık dikimi yaptırmak o kadar zor geliyor ki buna hazır değilim ama kendimi çok kötü hissediyorum .. tam bir ilişki yaşamadım sadece surtunurken kanamam oldu ve vajinam dar .. geçici kalıcı dikimler varmış doktorlar vs araştırdım..sizce yaptırmak kurtulmak mıdır yaptıranlar yardımcı olabilir misiniz
Bende ayni durumdayim ama korkma sen yanlız degilsin kimseye anlatmamaya çalış etrafindakilere o cocuklada Konusma öldü farzet maddi konuda bi sorunun yoksa kendini toparlayinca yaptir 3 kisiden 1 i bu durumu yasiyo sen iyi olki senin kendine yararin olsun senden baska kimse sana yardimci olamaz bende suan senin gibiyim parami toplayip yapicam herkes hata yapabilir rabbim bizide bununla sınadı sabirli ol duzelir hersey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back