Kafam allak bullak koca kişisii yine

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Hanımlar eşimle bazı problemlerimiz vardı bebeğimizin hastalığından bana atar yapan eş olarak hatırlarsanız aşmaya calısmıstık ben affettim onu burnu sürter gbi oldu cunku ama uzun suredir calıstıgı bir kurumdan iyide para kazanıyor ama su an cıkmak istiyormuş beyfendi cnku sıkıntıya gelemiyormuş neden cnku patron ona bagırıyormus iş yapın dıyormus izni az erken kalkıyor evet ama ekmek aslanın agzında yani artık :( neymiş cok sevgili babacıgı onu belediyeye sokcakmıs ;( babası senelrdir eşimi işe sokuyor zaten devlet işine kac kez cv hazırlattı dalga gecer gbi olmadı ya tüh yapdı arıtk bıkdık babasına olan sevdası ve babam yapar demesinden uc sene oncede babasının yuzunden actıkları dukkanı batırdı zaten - ben cıkamazsın bak sacmalama ben ucretsiz izindeyim su an bebeğimiz var ne halt yycez dıyorum birikimimiz varya diyor delircem hanımlar bu adam hem egoist hem kibirli hemde geri kafalı bsey ben napıcamı sastım ya

Hanımlar eşimle bazı problemlerimiz vardı bebeğimizin hastalığından bana atar yapan eş olarak hatırlarsanız aşmaya calısmıstık ben affettim onu burnu sürter gbi oldu cunku ama uzun suredir calıstıgı bir kurumdan iyide para kazanıyor ama su an cıkmak istiyormuş beyfendi cnku sıkıntıya gelemiyormuş neden cnku patron ona bagırıyormus iş yapın dıyormus izni az erken kalkıyor evet ama ekmek aslanın agzında yani artık :( neymiş cok sevgili babacıgı onu belediyeye sokcakmıs ;( babası senelrdir eşimi işe sokuyor zaten devlet işine kac kez cv hazırlattı dalga gecer gbi olmadı ya tüh yapdı arıtk bıkdık babasına olan sevdası ve babam yapar demesinden uc sene oncede babasının yuzunden actıkları dukkanı batırdı zaten - ben cıkamazsın bak sacmalama ben ucretsiz izindeyim su an bebeğimiz var ne halt yycez dıyorum birikimimiz varya diyor delircem hanımlar bu adam hem egoist hem kibirli hemde geri kafalı bsey ben napıcamı sastım ya
Birikimi keyfine göre harcamasına izin verme kartı al elinden çıksın işinden bakalım napcak babası iş bulmayınca ortada kalınca !!!

Birikimi keyfine göre harcamasına izin verme kartı al elinden çıksın işinden bakalım napcak babası iş bulmayınca ortada kalınca !!!
Nabacak canım cicim öldüm bittim nabsakkş ah vahh edecek :( ya valla bebegime uzuluyorum cidden ben hayatımda boyle dusuncesiz insan gormedm

Birikkm nereye kadar yetecek milyoner misiniz ki? Kocaniz cok sorumsuz yahu.
Evet 500 eurosu olan bir milyoner 🤣🤣
Eşimm b arada ne diyordu blıyormusnuz bsey olursa babamların ust katına yerlesiriz napalım en azndan acıkta klmayız dıyordu sanırım eşim dnyaya yeme icme ve gezme uzerine gelmiş

Nabacak canım cicim öldüm bittim nabsakkş ah vahh edecek :( ya valla bebegime uzuluyorum cidden ben hayatımda boyle dusuncesiz insan gormedm
Benim yapma dediğimi yapıp öldüm bittim diye gelen kocaya ben geber derim Allah muhafaza birikimi de hiç edecek işi bulsun babası kesinlestirsin öyle çıksın çok merakliysa

Benim yapma dediğimi yapıp öldüm bittim diye gelen kocaya ben geber derim Allah muhafaza birikimi de hiç edecek işi bulsun babası kesinlestirsin öyle çıksın çok merakliysa
Oyle dedim bende hele b yanlısın olsun gör ozmn dedm bakalım kendi kararı artık

Ailesinin doldurusuna cok geliyo galiba.
Ahh evet sevgi li babacıgı oglum ben yaparım sen dur dmiş cnku hic fırsat cvermemiş elimşn ahzına vermisler kasıgı yut olum demişler oyle sımarık biri ki evlerine gttgmzde bile agzına onune şster yemeginş annesnden hala ben utanırım br gram da degişmedi ben aynı evin icine grmeyşnce farkedemedim ki hic nasıl bir dusuncede biri

Hanımlar eşimle bazı problemlerimiz vardı bebeğimizin hastalığından bana atar yapan eş olarak hatırlarsanız aşmaya calısmıstık ben affettim onu burnu sürter gbi oldu cunku ama uzun suredir calıstıgı bir kurumdan iyide para kazanıyor ama su an cıkmak istiyormuş beyfendi cnku sıkıntıya gelemiyormuş neden cnku patron ona bagırıyormus iş yapın dıyormus izni az erken kalkıyor evet ama ekmek aslanın agzında yani artık :KK43: neymiş cok sevgili babacıgı onu belediyeye sokcakmıs ;( babası senelrdir eşimi işe sokuyor zaten devlet işine kac kez cv hazırlattı dalga gecer gbi olmadı ya tüh yapdı arıtk bıkdık babasına olan sevdası ve babam yapar demesinden uc sene oncede babasının yuzunden actıkları dukkanı batırdı zaten - ben cıkamazsın bak sacmalama ben ucretsiz izindeyim su an bebeğimiz var ne halt yycez dıyorum birikimimiz varya diyor delircem hanımlar bu adam hem egoist hem kibirli hemde geri kafalı bsey ben napıcamı sastım ya
çalışırken ayarlasın babası belediye işini...

Adam bagirildigi yerde calismaya devam mi etsin? Belli ki mobbing görüyor. Baska bir alternatif ariyor. Esimin mutsuz oldugu, bagirilip hakaret gordugu bir yerde çalışmasına asla gonlum razi olmazdi

Adam bagirildigi yerde calismaya devam mi etsin? Belli ki mobbing görüyor. Baska bir alternatif ariyor. Esimin mutsuz oldugu, bagirilip hakaret gordugu bir yerde çalışmasına asla gonlum razi olmazdi
Bende sızle aynı fıkırdeyım.Es kişisine eş hic yardımcı olmuyor bence hep suclayıcı oldugu ıcın esıde deger gordugu ailesine koşarak gıdıyor. Kadın eşine yardımcı olsa esi bu kadar basarısız olmaz bazen ıgneyı baskasına cuval dızı kendıne batırmak lazm ben eş kişisi lafından bile rahatsız oldum. Ikı taraflı bakmak lazm ve oturup guzelce esınle konusması lazım burda anca esıne karsı daha cok kınlenırsın haklı olmak mı mutlu olmak mı😁 tum mesele bu

Caliskan olmayan adamlarda cidden hic cekilmiyor allah kolaylik versin.uzmeyin kendinizi ama yapisi bu yani cok bisey beklemeyin.

biriktirdigi paranin buyuk bolumune el koyun.sanada bukadar var ister calis ister calisma diyin

Back
X