Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 falanKaç gün var adete
Erken gebelik testi 5 gün öncesinde falan sonuç vermeye başlar, sizin doğru sonuç almanız için şu an cok erken.13 falan
ama üstünde ilişkiden 5 gün sonra yapabilirsiniz diyorErken gebelik testi 5 gün öncesinde falan sonuç vermeye başlar, sizin doğru sonuç almanız için şu an cok erken.
İlişkiden beş gün sonra değil beklenen adet gününden 5 gün önceama üstünde ilişkiden 5 gün sonra yapabilirsiniz diyorbenim için 10. günüm
kanım ilk verdiğimde 0.5 çıktı şimdi 2.0 dan büyük yazıyor. testi de 3 kere tekrarladım farklı markalardan çok silik çizgiler çıkıyor hep.erken gebelik testinde silik çizgi çıktı 3 kere ama test verdim 2.0 diyor(Total HCG (serum/plazma))sizce gebelik var mı çok dua ediyorum olsun diye![]()
adete 13 gün varken daha yeni yumurtlama olmuştur.
ama ilk adet günümü baza alırsak 18 gün geçtiDaha yeni yumurtluyorsunuz ya o test bozuktur
Çok erken. Bakın eminim burada önemli bir çoğunluk anne olmak istiyor. Boş gebelik sebebi ile düşük yaşadım. 7+6 günlüktü. Şimdiki aklım olsa testimi de biraz geç yapardım. Yoğun stres yükleniyor. Kese göründü mü görünmedi mi? Kese büyüyor mu büyümüyor mu? Yolk sac oluştu mu? Kalp atışı duyuluyor mu? Bütün samimiyetimle söylüyorum ben reglim 1 gün gecikince test yaptım. Çok zor olduğunu biliyorum ama gecikmenizi bekleyin bence. Bu arada umarım hamilesinizdir ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız13 falan
yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet oluruz. İlk adet gününe göre 18 gün olduysa da daha erken gibi. Döngüler kaç gün sürüyor?ama ilk adet günümü baza alırsak 18 gün geçti
30 gün var döngümün arasında. en fazla 4 gün adet oluyorumyumurtlama olduktan 14 gün sonra adet oluruz. İlk adet gününe göre 18 gün olduysa da daha erken gibi. Döngüler kaç gün sürüyor?
heyecandan yerimde duramıyorum kanamam var regl olmadım daha çok erken. ne yapacağımı da bilmiyorum. çok hafif kanamam da gelmiş bütün belirtileri gösteriyorum testler de silik çizgi. kanı da acilin doktoru artık kadın doğum yapsın takibini dedi. umarım hamileyimdir ve inşallah sağlıklı hayırlıca kucağıma alırım. sizin de rabbim gönlünüze göre verir İnşallahÇok erken. Bakın eminim burada önemli bir çoğunluk anne olmak istiyor. Boş gebelik sebebi ile düşük yaşadım. 7+6 günlüktü. Şimdiki aklım olsa testimi de biraz geç yapardım. Yoğun stres yükleniyor. Kese göründü mü görünmedi mi? Kese büyüyor mu büyümüyor mu? Yolk sac oluştu mu? Kalp atışı duyuluyor mu? Bütün samimiyetimle söylüyorum ben reglim 1 gün gecikince test yaptım. Çok zor olduğunu biliyorum ama gecikmenizi bekleyin bence. Bu arada umarım hamilesinizdir ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız![]()
Aminheyecandan yerimde duramıyorum kanamam var regl olmadım daha çok erken. ne yapacağımı da bilmiyorum. çok hafif kanamam da gelmiş bütün belirtileri gösteriyorum testler de silik çizgi. kanı da acilin doktoru artık kadın doğum yapsın takibini dedi. umarım hamileyimdir ve inşallah sağlıklı hayırlıca kucağıma alırım. sizin de rabbim gönlünüze göre verir İnşallah![]()