kafam coj karisik

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
35
kizlae napicam ben bilmiyorum bugun esimle tartistik sofra hazirladim sucuk yapmistim olmusmu falan dedim sonra sinirlendi bi anda butun aofrayi dagitti geldi biraz koluma falan vurdu bende obur odaya gittim ama cok kotu olfum bagirip cagirdim sinir krizi gibi olfu ya ben napicam dayanamiyorum artik ben dalga gecer gibi sormusum usandim artik xaten takintilarim korkularim var boyle yapinca iyice nasil davranacagimi sasiriyorum

emin degilim bilmiyorum memlekete git kafani dinle dedi annemle konustum oda sabret falan diyi of o degil ben kendime kiziyorum bisey diyecek diye korkuyorum icimi sıkinti basiyo

Rabbim yardımzcınız olsun . Daha fazla icinizi karartmak istemem ama esiniz hep mi böyleydi hayatında baska biri olabilir mi? :/

kizlae napicam ben bilmiyorum bugun esimle tartistik sofra hazirladim sucuk yapmistim olmusmu falan dedim sonra sinirlendi bi anda butun aofrayi dagitti geldi biraz koluma falan vurdu bende obur odaya gittim ama cok kotu olfum bagirip cagirdim sinir krizi gibi olfu ya ben napicam dayanamiyorum artik ben dalga gecer gibi sormusum usandim artik xaten takintilarim korkularim var boyle yapinca iyice nasil davranacagimi sasiriyorum

ufak tefek şeyleri sorun yapan erkeklerin hayatında başka birisi olur genelde sizinle olmaktan memnun değil demek ki..

alıngan sinirli birazda bide diyorum ya benlede alakalı korkularım var atamıyorum birde polis doğudayız işide illaki zor yani bana bağırma saygılı davran ben bağırsam bile alttan al falan diyo hemen sinirleniyo konuşmayı pek sevmiyo çocuğumuzda olmuyo bilmiyorum herşey karışık işte ben ona çok prim veriyorum belki bu yüzden yapıyo onun yanında bi sıkıntı basıyo elimde değil rahat davranamıyorum erkeklere karşı korkum var galiba güzel konuşsak iyi tartışsak bağırıp çağırsa kötü oluyorum Allah sonumuzu hayır eylesin ben hiçbirini isteyerek yapmıyorum evlilik çok zor ya bide böyle bir durumda kendime üzülüyorum en çok sanki ortada bişey varmış gibi korkuyorum

Back
X